Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόβα νοθείας...

Νοθεία, το σήμα κατατεθέν στις χούντες όλου του κόσμου, έρχεται για να στηρίξει τους υπηρέτες των τραπεζών

Ο τίτλος της ανάρτησης έχει πολλαπλές «μεταφράσεις», αφού -πρώτιστα- η λέξη εκλογές στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητο να συνάδει και με την βούληση των πολιτών. Τουλάχιστον εκείνων των πολιτών που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν για την χώρα και όχι αποκλειστικά για την… τσέπη τους.

Οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ ναι μεν ανέδειξαν πρόεδρο του σοσιαλιστικού κινήματος, αλλά ταυτόχρονα ξεγύμνωσαν και μεγάλες καλά κρυμμένες μέχρι και χθες αλήθειες. Το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε στο 10% (σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα) ενώ αμφισβητείται η «μαζική» προσέλευση, αλλά και η καταμέτρηση των ψήφων. Επίσης, από τους ψηφίσαντες τον μοναδικό υποψήφιο κ. Βενιζέλο, διαπιστώθηκε πως το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι όντως εδώ, γερασμένο αλλά δυναμικό, αφού ούτε η πίεση, ούτε η καρδιά, ούτε και τα αναπηρικά καροτσάκια μπόρεσαν να κρατήσουν μακριά από την κάλπη του 50 έως 80 ετών ψηφοφόρους του Βενιζέλου!!! Το πραγματικό βαθύ ΠΑΣΟΚ, αυτό που αποκόμισε τα τεράστια οφέλη, αυτό που καρπώθηκε θέσεις, μισθούς, συντάξεις, εξοχικά και άλλα πολλά, στηρίζει Βενιζέλο, αδιαφορώντας για το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως αυτός ακριβώς ο άνθρωπος (μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου) υπέγραψε κατ’ επανάληψη την απώλεια εργατικών, ανθρώπινων και πολιτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών. Δεν δίστασε, μάλιστα, να απειλήσει παντοιοτρόπως τους πολίτες αλλά και το πολίτευμα, εάν τολμούσαν να αντισταθούν στην εξουσιομανία του… Το βαθύ ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, με Lexotanil, Zanax και Hypnostendon στάθηκε όρθιο δίπλα στο νέο σοσιαλιστή πρόεδρο… τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Βέβαια, μέσα από την ψηφοφορία τέθηκαν και ζητήματα «εγκυρότητάς» της, αφού δεν δινόταν λευκά ψηφοδέλτια, ενώ παρατηρήθηκαν και φαινόμενα ψηφισάντων που ξεπερνούσαν σε αριθμό τους ψηφοφόρους που προσήλθαν στην κάλπη!!!

Στην διπλανή φωτογραφία, αν κάνετε την πρόσθεση αυτών που ψήφισαν τον Βενιζέλο συν τα λευκά συν άκυρα, βγάζετε άθροισμα 51. 415 και όχι 49.742!!!
Και αν έκαναν τέτοιο “λάθος” στο 25% των ψήφων, φανταστείτε τι θα έγινε στο 100%.
Προφανώς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει μία ιδιόμορφη άποψη για την διαδικασία των εκλογών και λοιπών εσωκομματικών διαδικασιών. Και αυτό ήδη φάνηκε, με την επαναφορά του… Τσουκάτου.

Είναι όμως μόνο οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ που διεξήχθησαν ή μήπως και κάτι μεγαλύτερο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες; Αν και πρόκειται για προσωπική εικασία, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ (ή ό,τι έχει απομείνει από αυτό), ήταν πρόσχημα για να μετρηθούν δυνάμεις κεντρομόλες, φυγόκεντρες, παράκεντρες και απόκεντρες… με λίγα λόγια, για να δοκιμασθεί η διαδικασία εκλογών που είναι απόλυτα διαβλητές. Έτσι, τα γνωστά προπαγανδιστικά κυβερνο-ΜΜΕ, με τους επιφανείς δημοσιογραφούντες παπαγάλους, επιδόθηκαν σε έναν αγώνα έτσι ώστε να αναστρέψουν την πραγματικότητα (ελάχιστη συμμετοχή) αλλά και να δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις ή μία μεγαλειώδη νίκη εκ του μηδενός…!

Δυστυχώς, οι εκλογές του Βενιζέλου (το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει να υφίσταται ως κόμμα) ήταν μία πρόβα τζενεράλε για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές (εάν τελικά γίνουν και δεν τις «προλάβει» κάποιο «γεγονός»), στις οποίες αν και η βία θεωρείται αμφισβητούμενη, η νοθεία θα ζήσει μεγάλα μεγαλεία. Προβλέπεται να ψηφίσουν όχι μόνο τα δέντρα, αλλά και οι ρίζες τους, ενώ το βαθύ ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ψηφίσει δια αντιπροσώπου ακόμη και από τον τάφο…!

Ίσως κάποιοι να προφασιστούν πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να επιτρέψει αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος, αλλά θα τους προλάβω με μία ερώτηση: Μήπως αισθάνεται τόση σιγουριά ο Αντώνης Σαμαράς, ότι θα γίνει πρωθυπουργός εκτελών χρέη μνημονίου; Ή μήπως υπάρχει το σαφές ενδεχόμενο να φτάσει τη ΝΔ σε ποσοστά κάτω και από αυτά τις τρομερής ήττας του Κ. Καραμανλή; Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα έχει αυτοκτονήσει (αυτό έχει ήδη συμβεί αλλά δεν θέλει να το αποδεχθεί) πολιτικά και θα προσχωρήσει σε επίσημη κατοχική συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο, έχοντας αφήσει τον ΓΑΠ (και τα άλλα καλά παιδιά) να διασκεδάζουν ανά τον κόσμο την εξουσιομανία των κομμάτων που έγιναν τελείες (βλ. ΝΔ – ΠΑΣΟΚ).

Λοιπόν, ο Σαμαράς θα επιτρέψει τη νοθεία προκειμένου να έχει άλλοθι πως δεν του δόθηκε η αυτοδυναμία (για την οποία κλαίει, οδύρεται και ωρύεται εσχάτως) για να σώσει την χώρα.

Αλλά, επειδή ομελέτα χωρίς σπασμένα αβγά δεν γίνεται κι επειδή το παρόν πολιτικό σύστημα, οι παραφυάδες και τα δεκανίκια του, δεν επιθυμούν την αλλαγή πλεύσης της χώρας (επειδή γνωρίζουν πως τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες και όχι για τις λεβέντισσες… -το πιάσατε το υπονοούμενο-…), εάν και οψόποτε γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, θα γίνουν για να τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο της χώρα που κάποτε γέννησε την Δημοκρατία.

Και για να τελειώνουμε, εκλογές θα γίνουν μόνο με νοθεία, εκτός και εάν υπάρξει κάποιο σημαντικό - συνταρακτικό "γεγονός", το οποίο θα δώσει αναβολή στις κάλπες, επ' αόριστον...


ΥΓ1: Ενώ γραφόταν οι τελευταίες γραμμές του κειμένου, έφτασε και η "μεγάλη" είδηση! Στη Νέα Δημοκρατία, του Αντώνη Σαμαρά, άρχισαν να βλέπουν τον Σεπτεμβριο ως κατάλληλο μήνα για εκλογές, επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση: "Από Φλεβάρη Αύγουστο, κι απ' Αύγουστο χειμώνα..."

ΥΓ2: Βάσει των τελευταίων στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ (ΕΚΑΠ), σχετικά με τα αποτελέσματα της χτεσινής διαδικασίας εκλογής του νέου προέδρου του Κινήματος, στο 96,35% των εκλογικών κέντρων που καταμετρήθηκαν, ψήφισαν 227.822, εκ των οποίων οι 221.860 τον Ευάγγελο Βενιζέλο (ποσοστό 97,38%). Επίσης, καταμετρήθηκαν 4.592 λευκά και 1.370 άκυρα. (τα σχόλια δικά σας...)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Απλα ειναι τα πραγματα .
    Το πασοκ εδωσε εξετασεις και περασε . Τωρα μπορουν να συνεχισουν το σχεδιο , αν αναγκαστουν να κανουν ψευτο εκλογες .
    Δεν θα χρειαστη να βγαλουν τις κουκουλες τους οι υπολοιποι "πατριωτες".
    Ξεκιναμε .
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμαστε τον ΓΑΠ που σε ανυποπτο χρονο ειχε πει στον Σαμαρα οτι θα ειναι ο πρωθυπουργος της δραχμης;καποια πληροφορηση ειχε καθως φαινεται.
    Οσο για τα εκτακτα γεγονοτα που μπορει να αναβαλουν τις εκλογες, βλεπε απο κοινωνικη αναταραχη μεχρι πολεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε ψέματα και νοθεία πορεύονται μέχρι να τελειώσει ο χρόνος που τους έχουν προδιαγράψει. Ένα κόμμα που ξεκίνησε με ψέματα και τελείωσε με ψέματα και νοθεία. Αυτοί είναι οι "σοσιαλιστές" της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]