Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σχέδιο των "νταβατζήδων" για τη νόθευση της λαϊκής βούλησης

Έχουν χάσει την μπάλα τα διπολικά κόμματα του καθεστώτος που βλέπουν τον κόσμο να βουλιάζει κάτω από τα πόδια τους. Και προσπαθούν να ρίξουν στον λαό που πεινάει τα πρόστυχα-για μια ακόμα φορά-συνθήματα τους. Την πόλωση, τα συνήθη ψευτοδιλήμματα του δικοματισμού και τους μπαμπούλες του παρακρατικού συστήματος που μεταχειρίζονταν εδώ και χρόνια χωρίς ουσιώδη πολιτικά επιχειρήματα.
Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγονται τα συνθήματα "αυτοδυναμία ή ακυβερνησία", "ευρώ ή χάος", "Ευρώπη ή σκοτάδι" και κάτι άλλες ωμές ανοησίες.

Παλεύουν με νύχια και με δόντια χρησιμοποιώντας φερετζέδες και αργυρώνητα παρελκόμενα να φιμώσουν την λαική βούληση, να την νοθεύσουν μέσω της προπαγάνδας των γνωστών εργολάβων της ενημέρωσης και να την οδηγήσουν εκεί που επιθυμούν. Σε ένα ποσοστό των δύο παραδοσιακών συστημικών σκερβελέδων στο 50-60% περίπου. Για την ποθητή συγκυβέρνηση. Σαμαρά-Βενιζέλου. Διαφέντεψη, υποδούλωση, εξαθλίωση, παρακμή. Αυτοί για να τρώνε με τα χρυσά κουτάλια του πλούτου και εμείς για να βαλτώνουμε στην ανάγκη τους.

Θα τους το επιτρέψουμε; Εαν στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, τα θεωρούμενα μικρά κόμματα πάρουν κάτω από 45% όλα μαζί, τότε οι λαικές κινητοποιήσεις, το αίμα που χύθηκε και οι αγώνες του λαού για την σωτηρία της πατρίδος έχουν πάει χαμένες.

Νομίζουν ότι μας έχουν σίγουρος. Σιγουράκια για μια φορά ακόμη;

Θα τους το επιτρέψετε;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]