Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαθητής στα χρόνια της Διαμαντοπούλου…

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή σχολική χρονιά σε μαθητές και γονείς. Φαντάζομαι μετά από πολλά χρόνια την γενιά του γιου μου να μιλά για την εποχή της Άννας Διαμαντοπούλου.

Τότε δηλαδή που τα παιδιά μας αντί για βιβλία πήγαιναν σχολείο με φωτοτυπίες και dvd.

Τότε που την υπουργό Παιδείας απασχολούσε μονάχα η ποινή με την οποία θα τιμωρούνταν οι μαθητές που μούντζωναν τους επισήμους στην παρέλαση των Ιωαννίνων και «ξεχνούσε» την γραφική ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Είναι να απορεί κανείς με την προχειρότητα που η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αντιμετωπίζει τα βασικά καθήκοντα με τα οποία είναι επιφορτισμένη από την ίδια την εντολοδόχο κοινωνία.

Διαβάζοντας σήμερα το τελευταίο κατόρθωμα της κυρίας Διαμαντοπούλου και των υφισταμένων της που δεν έχουν ακόμη παραγγείλει την απαραίτητη γραφική ύλη για την διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων τι άραγε θα σκέφτονται οι μαθητές της τρίτης λυκείου και οι γονείς τους;

Προς τα πού θα μουντζώσουν αυτή τη φορά;

Και ποιος θα πρέπει να φάει επιτέλους την «καμπάνα» της αποβολής;

Πέτρος Κατσάκος από το Πρώτο Θέμα, μοντάζ Γρέκι


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Με αυτα με αυτα αναρωτιεμαι αν υπαρχουν πολιτες που θα ψηφισουν αυτους τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ η τους αλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νυφιτσα ξερει τι κανει .
    Σου λεει , που αλλου οι σκλαβοι εχουν σχολεια ;
    Αν με καλο Ελευθερωθουμε θα παρουμε και βιβλια και τετραδια . Μεχρι τοτε εχουμε δρομο...
    Αλλωστε οι μουτσες και τα αυτα , καθολου δεν συγκινουν εφιαλτες και γραικυλους . Οταν χαθει η ντροπη ....
    Αυτοι καταλαβαινουν μονο απο δραστικες λυσεις .Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εχει την δικη της λυσι , που δεν ειναι αλλο απο την ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ .
    Μεχρι τοτε , κρατηστε τα παιδια σας σπιτια σας πριν τα καταστρεψουν οπως καταστρεψαν και ολα τα αλλα γυρω μας . Γιατι και αγραμματα τα κρατουν , αλλα και αμορφωτα . Δηλαδη ουτως η αλλως , τα σχολεια εχουν διαλυθη εδω και παρα πολυ καιρο .Ασχετα αν μερικοι το καταλαβαν τωρα που και φανερα τα κλεινουν και τα ξεφτιλιζουν .
    Η λεγαμενη καθε αλλο παρα υπουργος παιδειας ειναι . Μαλλον υπουργος ασωτιας δια βιου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]