Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τιμή και δόξα στα κομάντος!

  • Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
Τι ποιο φυσικό τώρα που πλησιάζει η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου να τιμήσουμε και εμείς τις ειδικές δυνάμεις και γενικά τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας. Εμείς όμως θα πρωτοτυπήσουμε. Δεν θα τιμήσουμε την Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού μας Ναυτικού… Δεν θα τιμήσουμε τους πρασινομπερέδες…. Δεν θα τιμήσουμε αυτούς που έχουν περάσει και τελειώσει με επιτυχία τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων κυρίως των ΗΠΑ όπως είναι για τους Rangers ή για τους SEALS… Θα τιμήσουμε τους ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ όπως η κυρία Διαμαντοπούλου!!!!

Και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά γιατί το είπε σε δηλώσεις της. Όπως ανέφερε, οι επόμενες 30 ημέρες είναι πολύ κρίσιμες, σε ό,τι αφορά στα θέματα του συγκεκριμένου χώρου (υπουργείο Ανάπτυξης), τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει ανάγκη από κομάντος.!!! Είναι να απορεί κανείς πως έχουμε παρεξηγήσει όλους αυτούς τους πολιτικούς που δίνουν τις μάχες για εμάς…. Έχουμε ποτέ αναλογιστεί εμείς οι πολίτες τι πόνο, αγωνία, άγχος αισθάνονται οι κομάντος; Τον ιδρώτα και το αίμα που χύνουν για εμάς; Έτσι και οι πολιτικοί μας!!! Ανάθεμα τους βατραχανθρώπους που λένε ότι υποφέρουν… Αμ, δεν έχετε δει άνδρες και γυναίκες των ειδικών δυνάμεων τι περνάνε οι υπουργοί, για αυτό και διαμαρτυρόσαστε καμιά φορά ή και δεν ολοκληρώνετε την εκπαίδευση σας… Και όλοι εσείς των ειδικών δυνάμεων είσαστε καλοπληρωμένοι, έχετε τα υπηρεσιακά σας αυτοκίνητα, γραμματείς και φαρισαίους, αναγκάζεστε να παίζετε τένις, να πηγαίνετε για κανό, στη σάουνα της Βουλής για να ξεσκάτε…. Ωχ κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει!!! Αυτά ισχύουν για τους πολιτικούς, για τους βουλευτές και για τους υπουργούς, όχι για εκείνους που δίνουν πραγματικά την ζωή τους για την πατρίδα… Οι άλλοι των ειδικών δυνάμεων, πληρωνόντουσαν με ένα μισθό που δεν έφθανε ούτε κατ’ ελάχιστον αυτόν του κλητήρα του Υπουργείου Οικονομικών ή του καφετζή στα ΕΛΠΕ!!!! Και σήμερα πληρώνονται με ψίχουλα. Με το σουσάμι από ένα κουλούρι, ούτε καν το κουλούρι το ίδιο!!!

Αλλά φαίνεται ότι για να γίνεις υπουργός πρέπει να το έχεις στο αίμα σου. Και μας λυπεί ιδιαίτερα να ακούμε από ανθρώπους που τους είχαμε σε εκτίμηση, όπως ο κύριος Μπαμπινιώτης δηλώσεις του τύπου ότι «Πάω με μία διάθεση μόνο να προσφέρω κάποιες υπηρεσίες αυτό το διάστημα. Δεν έχω πολιτικές βλέψεις, ούτε είχα υπόψη μου να αναλάβω τέτοια πόστα. Κάνω μία εξαίρεση στον εαυτό μου και τη συνείδησή μου γιατί η χώρα περνά δύσκολες στιγμές που δεν χωρούν αρνήσεις όταν κάποιος καλείται να προσφέρει, και νομίζω ότι κάτι θα προσφέρω». Και εδώ έρχεται ο αγράμματος πολίτης, που δεν έχει τις γνώσεις του κυρίου υπουργού πλέον, και ρωτά: Και τι θα κάνετε, τι θα προσφέρετε κύριε Μπαμπινιώτη σε διάστημα 1-2 μηνών μέχρι να γίνουν οι εκλογές; Τι θα λύσετε εσείς σε αυτό το διάστημα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα; Πως θα συνεισφέρετε να ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές με την θητεία σας αυτή ως υπουργού της Παιδείας για ένα τόσο σύντομο διάστημα, που δεν θα προλάβετε ούτε τους συνεργάτες σας να μάθετε εκεί;

Ακριβώς λοιπόν επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όλοι αυτοί οι πολιτικοί και νέο-πολιτικοί καλά θα κάνουν να σιωπούν και τουλάχιστον να μην προκαλούν τους βασανισμένους πολίτες αυτής της χώρας… Ήθελε ο κύριος Μπαμπινιώτης να γίνει υπουργός; Δικαίωμα του ή πρόβλημα του να συμμετάσχει με αυτούς που εξαθλίωσαν τους πολίτες αυτής της χώρα; Μην μας το παίζει όμως και ότι θυσιάστηκε…. Και όσον αφορά την κυρία Διαμαντοπούλου, μια ταπεινή συμβουλή. Επειδή δεν γνωρίζει τι πάει να πει κομάντος, τι περνά κάποιος για να γίνει κομάντος, τι θυσιάζει από αγάπη προς αυτή την πατρίδα, μην χρησιμοποιεί την λέξη αυτή για τους πολιτικούς… Δεν κάνει να τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτή την χώρα και μάλιστα παραμονή εθνικής εορτής….

Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Και τι θα κάνετε, τι θα προσφέρετε κύριε Μπαμπινιώτη σε διάστημα 1-2 μηνών μέχρι να γίνουν οι εκλογές;"

    Εκλογες δεν γινονται!!Μην τσιμπαμε στη προπαγανδα τους!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]