Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ανάδυση του Τιτανικού


Ήταν μόλις μιας ώρας Υπουργός ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ζήτησε να ενημερωθεί για τα στοιχεία του ελλείματος!

Ήταν μιας ώρας μόνον Υπουργός ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και «σαν απο καιρό», το πρώτο που ζήτησε να του φέρουν στο πιάτο, ήταν τα στατιστικά για το έλλειμμα.

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!

Αλλά, προς τι αυτή η βιασύνη;

Δεν ήταν παρά μιας ώρας μόνον Υπουργός ο Κ. Παπακωνσταντίνου όταν ανακοινωσε ότι προτίθεται να τα αλλάξει!

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!

Και τα άλλαξε! Τα στοιχεία! Όχι την πρώτη ώρα της υπουργείας του, αλλά την πρώτη βδομάδα! Ενδιαφέρον! Υστερα από πηγαινέλα στις Βρυξέλλες και ύστερα από συνεννοήσεις με τους ύπερθεν (με την καλή έννοια του βορρά) αρμοδίους, το έλλειμμα εκτινάχθηκε από το 3 % στο 14%, ενώ υπήρχαν κι άλλα σενάρια για ενδεχόμενους άλλους «χορούς των αριθμών»!

Όμως «επελέγη» το σενάριο(;!) του ελλέιμματος στο 14 % και με αυτό άρχισε ο «Τιτανικός» την πορε’ια του προς το ΔΝΤ με καπετάνιο τον γνωστόν καπετάνιο- κανώ, Γιωργάκη!

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!

Ευτυχώς όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και το κουκούλωμα που είθισται, παρ’ ημίν, να το αφορά.

Από χθές μια νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ με τον κ.Βενιζέλο , την κυρία Διαμαντοπούλου, τον κ.Λοβέρδο, τον κ. Ανδρουλάκη, την κυρία Αποστολάκη κι άλλα άφθαρτα στελέχη είναι γεγονός.

Α ναι! και τον κ. Τσουκάτο!

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό.

Από χθες, εν όψει μάλιστα εαρινής ισημερίας μια νέα Ανοιξη αρχίζει, κατά την επικολυρική διατύπωση του Μπενύτο. Κι ένα όργιο Προπαγάνδας! Με το «Mega” όπως πάντα πρώτο και καλύτερο στην προσπάθεια να αποθεωθεί ο νέος Ηγεμών, το νέο “άλογο του Καλλιγούλα» καθ’οίον τρόπο συνέβη με τον κ. Σημίτη και τον Γιωργάκη στο δικό τους καιρό.

Κι έτσι , θαύμα – θαύμα ! από χθες

Και χαράς ευαγγέλια στο εξής!
Διακόσιες χιλιάδες νοματαίοιτους μέτρησε έναν –έναν ο κ. Τσουκάτος ψήφισαν μονοκούκι τον Μπενύτο-Μπενίτο σε ένα ποσοστό που η Αυτού Εξοχότης επέτρεψε να μην είναι σταλινικό , αλλά να περιορισθεί σε ένα σεμνό και ταπεινό 96%.

Viva Μπενύτο!

Ave Μπενίτο!

Οι ψηφοφόροι σου σε χαιρετούν!

Κυρίες και κύριοι , με αυτές τις 200.000 ψήφους των συμπατριωτών μας (τις οποίες, επαναλαμβάνω, μέτρησε μίαν προς μίαν προσωπικώς ο κ.Τσουκάτος) ανεδύθει από χθές

Ο Τιτανικός

Απ’τα βάθη της Βόρειας Θάλασσας

Στον αφρό
Και πλέει εκ νέου προς τα νέα μέτρα τον Ιούνιο, προς την Κίνα και το Μπαγκλαντές, προς το χρέος του 2050!

Επιβιβαστείτε!
Του Στάθη από enikos, μοντάζ Γρέκι


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ορε 240 χιλιαδες ψεμα και μια δηλωσητου παλια κουβαλησαμε πολα τουβλα για να χτισουμε το μπατσοκ πραγματι τουβλα πηγαν και τον ψηφησαν ετσι τους βλεπει πηρε και τον τσουκατο τον εισπρακτορα ξερει τις πηγες για να τον χρηματοδοτησουν καλα ορε μπιτ για μπιτ τουβλα ειναι οι χοχολοι τσουκατος ο ανθρωπος εκατομιριο ορε τα τουβλα σαν τον σημπηλιδη της κπμανετσι αλλα τουβλα εκει μπραβο ρε τουρκογλου τα καταφερες να κανεις την φουσκα ορε φουσκα στον αρηθμο των τουβλων ειναι συνηθησμενοι με τις φουσκες τις ξερουν καλα μπραβο ρε δεν επρεπε να παει κανεις αλλα θα μου πειτε εχουν να κανουν με τουβλα και εχουν ερωτα με την μιζα για αυτο μαζεψε τσουκατο ξερει καλα αυτος και συ μαλακα λαε σκασε και πεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 96 τις 100 ορε μηπως ζω στην βοριο κορεα και δεν εχω παρει χαμπαρι ο μαλακας και ο τσουκατος το εκατομειριο ηταν και αυτος εκει χα μπενιτο θελεις να σου βρει τι αλλο λευτα νατες παλι οι μιζες αντε χοχολοι και πιο κατω και περαστικασας ελληνα φατους και ντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τιτανικος χαθηκε , βουλιαξε . Μονο τα σκατα επιπλεουν .
    Ο Τιτανικος θα αναδυθη , με αλλους ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ .
    Το πασοκ δεν υπαρχει (ολοι ξερουμε οτι οι 230.000 που λενε ειναι ψεμα).
    Εχουμε εναν λαοπλανο που μας εδειξε τους πραιτωριανους του . Και σε εμας , αλλα και στους εξωθεν που σε αυτους εδειξε το ξεκιναμε και την ισοπεδωση .
    Τα ματια μας ομως ειδαν γεροντακια σβαρνιστα . Που να ξεκινησουν να πανε ; Στον ταφο τους ; Μαλλον .
    Θα αφησουμε μερικες χιλιαδες ετοιμοθανατους να παρουν μαζι τους στο ταφο ολο το ΕΘΝΟΣ ;
    Δεν νομιζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]