Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμουφλαρισμένη δικτατορία


Οι «νεροκουβαλητές» των Γερμανών

Το πολιτικό τοπίο της χώρας μας, ποτέ δεν υπήρξε τόσο θολό όσο σήμερα, και ποτέ άλλοτε η Ελλάς δεν βρέθηκε απογυμνωμένη από ηγέτες, όπως στους καιρούς που διανύουμε. Η Παγκόσμια Νέα Τάξις Πραγμάτων, δεν αποτελεί αφηρημένη έννοια.

Είναι η χειρότερη μορφή δικτατορίας, και οι εκφραστές της, ή παραμένουν αθέατοι, ή έχουν τοποθετηθεί σε κυβερνητικά και επιτελικά πόστα διαφόρων χωρών. Κι ο μηχανισμός κινείται μέσα από τις παγκόσμιες Τράπεζες, την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και την «τριμερή Αδελφότητα», που βρίσκονται στην κορυφή της αμαρτωλής πυραμίδος. Το σχέδιο πλήρους εξουθενώσεως των λαών του Νότου, ξεκίνησε από την Ελλάδα.

Στο Βερολίνο, αναστήθηκε ο ναζισμός, μετά από 65 χρόνια, από τότε που ο αρχηγός του Γ’ Ράιχ πήρε την τελευταία του πολεμική απόφαση, και αυτοκτόνησε μαζί με την Εύα Μπράουν στο υπόγειο της Καγκελαρίας. Τα πτώματα του Χίτλερ και της συζύγου του, μεταφέρθηκαν επάνω στον κήπο, και κατά την διάρκεια μιας διακοπής του βομβαρδισμού των Ρώσων, ετοποθετήθησαν σε μια οπή που είχε προκληθεί από οβίδα, και ανεφλέγησαν με βενζίνη.

Οι πενθούντες, με επικεφαλής τον Γκαίμπελς και τον Μπόρμαν, ήσαν μπροστά. Καθώς ανήρχοντο οι φλόγες, εστάθηκαν εις προσοχήν και ύψωσαν το δεξί τους χέρι, στον ναζιστικό χαιρετισμό. Εκείνη την στιγμή, ίσως έδιναν υπόσχεση στον αρχηγό τους, ότι κάποτε η Γερμανία, θα έπαιρνε εκδίκηση. Πειθαρχημένος λαός οι Γερμανοί, σαν ρομπότ, επερίμεναν υπομονετικά. Και τώρα, έκριναν ότι ήλθε η ώρα τους… Ισως κάποιοι προβάλλουν ένσταση γι’ αυτόν τον συλλογισμό λόγω του μακρού χρόνου που διέρρευσε. Κι όμως, ο χρόνος έχει την δική του σημασία στην πορεία της Ιστορίας.

Η «επιχείρηση Βαρβαρόσσας», ετελείωσε με μια φοβερή τιμωρία. Κι εδώ είναι η ιδιοτροπία της μοίρας. Ο Γερμανός αυτοκράτορας, που έφερε αυτό το όνομα – ο Φρειδερίκος Βαρβαρόσσας – είχε πνιγεί σ’ ένα ποταμό της Κιλικίας, κατά την Γ’ Σταυροφορία. Η «σταυροφορία» του Αδόλφου Χίτλερ, εντελώς παγανιστική αυτή, έγινε αφορμή να χαθούν πέντε αιώνες υπομονετικού γερμανικού εποικισμού στα ανατολικά του Οντερ.

Κι όμως, ο Χίτλερ φιλοδοξούσε να χτίσει την Ευρώπη των «χιλίων προσεχών ετών». Αυτή την Ευρώπη – όχι των λαών, αλλά του αδιστάκτου κεφαλαίου – κατασκεύασαν οι Γερμανοί, και υποδουλώνουν τους λαούς. Στέλνουν τους πολίτες των χωρών του Νότου, στα Νταχάου των μεγαλοτραπεζιτών και των τοκογλύφων. Το πρώτο πείραμα των στόχων του Δ’ Ράιχ, είναι η πατρίδα μας. Δυστυχώς, βρήκαν εθελόδουλους να υλοποιήσουν τα νοσηρά των σχέδια. Ψεύδονται ασυστόλως οι διάφοροι μεγαλονεοναζί Γιούνκερ, Σόιμπλε και σία, όταν λένε ότι θέλουν να… «βοηθήσουν την Ελλάδα να προχωρήσει σε ανάπτυξη». Εφαρμόζουν το «δόγμα του σοκ».

Την πλήρη εξουθένωση των Ελλήνων, και μετατρέπουν την Ελλάδα, σε αποικία των. ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και Μπακογιάννη, που ψηφίζουν αυτά τα παρανοϊκά μνημόνια, διαπράττουν εθνικό έγκλημα. Αντί να χαράξουν νέα οικονομική πολιτική και συνεργασία με χώρες εκτός ευρωζώνης, οικοδομούν σαν επιστρατευμένοι εργάτες, την νεοναζιστική κυριαρχία. Συνδράμουν και οι τρεις στον αφοπλισμό της ελληνικής διοικήσεως, με την μεταφορά αποφασιστικών αρμοδιοτήτων στον έλεγχο των Τροικανών.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προέβη σε συγκλονιστικές καταγγελίες: «Βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι το πρωτοφανές: Ιδρύεται για την Ελλάδα, μια επονείδιστη κηδεμονία. Μια εξωσυνταγματική ΑΡΧΗ… Μια καμουφλαρισμένη δικτατορία δεκαετιών. Ένα μόνιμο καθεστώς καταπίεσης του λαού. Πρόθεσή τους είναι, να καταστεί η Ελλάδα πειραματικός σωλήνας της πανευρωπαϊκής χρηματοοικονομικής κρίσης, που δημιούργησε η παγκοσμιοποίηση…».

Κι επειδή ο Καρατζαφέρης αντιθέτως απ’ ό,τι ενόμιζε το Βερολίνο – δεν είναι διατεθειμένος να συμπράξει στα σκοτεινά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσπαθούν να του διαλύσουν το Κόμμα. Εδώ, έχει συντελεστεί ένα πρωτοφανές πραξικόπημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Η εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία, κατελύθησαν.

Το Σύνταγμα καταπατείται κατά τον πλέον ωμό τρόπο. ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, Μπακογιάννη, χωρίς να έχουν καμία λαϊκή εξουσιοδότηση, ψηφίζουν μέτρα μακροχρόνιου υποδουλώσεως και εξουθενώσεως των Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, πέραν όλων των εγκλημάτων που έχει διαπράξει στην όλη πορεία του, εμφανίζεται όχι μόνον ως κήνσορας των άλλων για τα δικά του αμαρτήματα, αλλά εξακολουθεί να κυβερνά μέσω του «εκτρώματος Παπαδήμου», ενώ έχει απωλέσει, όχι απλώς την πλειοψηφία και αυτοδυναμία, αλλά έχει περιέλθει στα στενά όρια μικρού κόμματος.

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το πολίτευμα έχει καταλυθεί και γελοιοποιηθεί. Βλέπουμε μπροστά μας, μια γελοιογραφία δημοκρατίας. Ο Βενιζέλος, χωρίς να είναι ακόμη αρχηγός κόμματος, χωρίς το ΠΑΣΟΚ να διαθέτει κοινοβουλευτική δύναμη, κατ’ εντολήν των ξένων, εφαρμόζει εις βάρος του λαού τα πλέον παρανοϊκά χαράτσια, και η κυβέρνησις ληστεύει τα ταμεία των μεγάλων κλάδων, των εργαζομένων.

Η παπαδημοκρατία, δεν τολμά να ελέγξει τους φοροφυγάδες μεγαλοκαρχαρίες, και στρέφει το μένος της κατά των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων. Το χαράτσι της ΔΕΗ π.χ., αποτελεί όνειδος, κατάντημα και πρόκληση. Ο Βενιζέλος και όλοι οι άλλοι παρανόμως κυβερνώντες, θα ντρέπονται σε όλη τους την ζωή γι’ αυτό το «πογκρόμ» κατά του βασανισμένου λαού. Η Γερμανία και η Τρόικα ανησυχούν για το τι θα βγάλει η κάλπη στις εκλογές.

Αντιλαμβάνονται οι ξένοι κατακτητές, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατορθώσει να αποκτήσει αυτοδυναμία. Ο Λαός δεν δίνει συγχωροχάρτι στους μνημονιακούς. Γι’ αυτό οι Γερμανοί, προχωρούν στο «συνοικέσιο» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ. «Γάμος εξ συμφέροντος». Θέλουν να δεσμεύσουν αμφοτέρους, ότι θα εκτελούν τις διαταγές τους, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος.

Ο Λαός είναι αποφασισμένος να ενισχύσει στις εκλογές τα αντιμνημονιακά κόμματα, ώστε να γκρεμίσουμε την ξένη κυριαρχία. Λύσις μέσα στην ευρωζώνη, δεν υπάρχει. Πρέπει να χαραχθεί άλλη οικονομική πολιτική. Αλλά αυτήν δεν μπορούν και δεν θέλουν να την εφαρμόσουν οι προσκυνημένοι μνημονιακοί. Οι Γερμανοί για να επιβάλλουν την κατοχή τους και να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες, στέλνουν μαζί με τους επιτρόπους και «δυνάμεις καταστολής».

Ειδικούς των νέων «Ες – Ες» για να διδάξουν τον τρόπο με τον οποίο καταστέλλονται οι λαϊκές αντιδράσεις. Μάταιος ο κόπος τους. Το ποτάμι της λαϊκής οργής, έχει ξεχειλίσει, και τίποτε δεν μπορεί να το συγκρατήσει. Αυτή η κρίση που βιώνουμε, απέδειξε την πλήρη αποτυχία της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας». Επρόκειτο για σάπιο καθεστώς, από το οποίο ανέκυψαν – σε πολύ μεγάλο ποσοστό – άνθρωποι οι οποίοι όχι μόνον είδαν την πολιτική ως προσοδοφόρο επάγγελμα, αλλά ξεπούλησαν όλες τις αξίες και αρχές, οι οποίες είναι συνυφασμένες με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Οι άνθρωποι αυτοί, καθοδηγούμενοι έξωθεν, ήταν ευάλωτοι σε επιρροές παραγόντων που μεθόδευαν με σύστημα την διάλυση του ελληνικού κράτους. Η διαφθορά κατέστη τρόπος ζωής. Όταν μιλάμε για «εθνική παράταξη» δεν εννοούμε ένα κόμμα. Στον όρον αυτόν υπάγονται «Δεξιοί», «Κεντρώοι», οιαδήποτε πολιτική καταγωγή και αν έχουν, οι οποίοι όμως, έχουν ως βάση την αιωνία Ελλάδα.

Αυτή η «εθνική παράταξις» μεταπολιτευτικά, μεταλλάχθηκε. Θαμπώθηκαν οι νέοι πολιτικοί από «ευρωπαϊκά ιδεώδη» και εθεώρησαν… «ντεμοντέ» την αληθινή εθνική συνείδηση. Η Αριστερά από την άλλη πλευρά, ανερμάτιστη, απαίδευτη, μηδενιστική, δεν μελέτησε ούτε παραδειγματίσθηκε τουλάχιστον, από την πολιτική ξένων Κομμουνιστικών ή σοσιαλιστικών κομμάτων του Δυτικού κόσμου, της παλαιάς εποχής.

Ζει σήμερα μέσα σε πλήρη παράνοια, και κόπτεται για τους αλλοδαπούς. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την ελληνική κοινωνία. Η οικονομική κρίση, εβοήθησε την Αριστερά όλου του φάσματος να προσελκύσει εντυπωσιακά ποσοστά ψηφοφόρων. Κι εδώ φανερώνεται η χρεοκοπία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αντί εξ αρχής να μπει στην πρωτοπορία του αντιμνημονιακού αγώνα, αποτελεί την άλλη όψιν του νομίσματος.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη καταποντισθεί, και η Νέα Δημοκρατία είναι για τους ξένους η «εναλλακτική λύση», αφού θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική που θέλει το Βερολίνο. Βγήκε ο Βενιζέλος και εχαρακτήρισε ως… «ιστορικού χαρακτήρα διαδικασία» την καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων,

και εξαπέλυσε μύδρους κατά εκείνων των φορέων που ανθίστανται. Περιμέναμε την αντίδραση του Σαμαρά, αλλά δεν την είδαμε… Προσπαθεί ανεπιτυχώς να πείσει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ότι αυτός αύριο θα «αλλάξει τα πράγματα». Είναι δεμένος χειροπόδαρα στα γρανάζια των μηχανισμών των Τροικανών.

Κάτι ακόμη που αποδεικνύει το αποκρουστικό «συνοικέσιο» ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ των βρίσκουν τρόπο να συνεννοούνται για θέματα «αμοιβαίου συμφέροντος»: Προσπάθησαν, όσο γινόταν πιο μυστικά, να περάσουν μέσα σε νομοσχέδιο για την… κτηνοτροφία, τροπολογία για κούρεμα των χρεών των κομμάτων τους σε τράπεζες! Προφανώς επέλεξαν το νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία, επειδή θεωρούν τους ψηφοφόρους… ζώα!…

ΤΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Πληροφορίες που μας έρχονται από διάφορες πλευρές, βεβαιώνουν ότι ο εορτασμός της εθνικής Παλιγγενεσίας, δεν θα είναι καθόλου ειρηνικός. Καλά θα κάνουν η κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, να μείνουν μακριά από δημόσιες εμφανίσεις.

Η παρουσία τους αποτελεί πρόκληση προς τον Λαόν, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα όρια της υπομονής του. Η αμαρτωλή κυβέρνησις Παπαδήμου, αναίσχυντα βυθίζει όλο και περισσότερο τους πολίτες στην συμφορά και στην εξαθλίωση. Με μαθηματική ακρίβεια, έρχεται η στιγμή που θα σημειωθή η μεγάλη έκρηξις. Το θυμωμένο ποτάμι έχει ξεκινήσει απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος και θα σαρώσει στο πέρασμά του τα πάντα. Βρυσομάνα λαϊκής οργής οι διάφορες συνοικίες, βράζουν.

Η παράνομος κυβέρνησις στρέφει απάνθρωπα μέτρα κατά των πολιτών, που τα έχουν χάσει όλα. Τους μειώνουν μισθούς και συντάξεις, τους επιβάλλουν παρανοϊκά χαράτσια, που κόβουν το ρεύμα, τους απειλούν με φυλακές και κατάσχεση των σπιτιών τους, τους πετάνε στην ανεργία, τους κλέβουν τα ταμεία τους, τους εξωθούν στην αυτοκτονία. Κι όλα αυτά, επειδή τέτοιες διαταγές έδωσε η Καγκελαρία του Βερολίνου.

Ας μην διαμαρτύρονται τα μνημονιακά κόμματα που οι βουλευτές τους δέχονται ζωηρές αποδοκιμασίες. Θα ακολουθήσουν χειρότερα. Διεφθαρμένα κόμματα και ανάξιοι, τιποτένιοι βουλευτές, έπληξαν θανάσιμα την ίδια την δημοκρατία. Οι εκλογές που θα έλθουν, θα είναι οι πρώτες, που οι υποψήφιοι δεν θα τολμήσουν ούτε εκλογικά κέντρα να ανοίξουν, ούτε να εμφανιστούν σε συγκεντρώσεις. Τι μπορούν να υποσχεθούν οι ψευτοθόδωροι βουλευτές που εψήφισαν τα μνημόνια της ντροπής;
Τι θα πουν για το χειρότερο μνημόνιο της σφαγής που θα μας φέρουν τον Ιούνιο; Έως ποιο σημείο θα φθάσει η εθνική μειοδοσία; Εκείνο που χρειάζεται, είναι η ανασυγκρότησις και η ενότης των εθνικών αντιμνημονιακών δυνάμεων. Είναι το μόνο που φοβούνται οι ξένοι δυνάστες. Να διώξουμε την Τρόικα και να διαγράψουμε το χρέος μονομερώς. Υπάρχει εθνική πολιτική και άλλη οδός για την Οικονομία. Ας ακουσθεί η φωνή εγκύρων οικονομολόγων, όπως των κ.κ. Κόλμερ, Καζάκη, Βαρουφάκη, κ.ά.

Ας ακούσουν τον καθηγητή κ. Βασ. Μαρκεζίνη. Ανθρωποι που έχουν να προτείνουν λύσεις, δεν τους φιλοξενούν τα ελεγχόμενα κανάλια. Ασκείται εμετική μνημονιακή προπαγάνδα με τις πομφόλυγες του Ευάγγ. Βενιζέλου, ο οποίος δεν πείθει κανέναν, εκτός από τους ολίγους αθεράπευτους Πασοκοτραφείς, οι οποίοι έχουν συμφέροντα. Η Γερμανία επανέρχεται με τις μεθόδους του Χίτλερ. Ο «μικροδεκανέας της Βοημίας», όπως τον είχε αποκαλέσει ο Χίντεμπουργκ, επενέβη δυναμικά μια εβδομάδα προ των εκλογών, στις 28 Φεβρουαρίου του 1933.
Συγκλονίστηκε ο κόσμος με την πυρκαγιά στο Ράιχσταγ. Η επίσημος εκδοχή ήταν, ότι την φωτιά την έβαλαν οι Κομμουνιστές. Ολοι ήξεραν όμως, ότι οι πραγματικοί δράστες ήταν οι ναζήδες. Τώρα, την φωτιά στις χώρες του Νότου, άναψαν οι Γερμανοί, και δεν το κρύβουν.

Τότε οι Γερμανοί μεγαλοβιομήχανοι και οι τραπεζίτες, εθεώρησαν ότι θα κάνουν ασφαλέστερα την δουλειά τους δια μέσου του Χίτλερ και του κινήματός του. Και τώρα, οι μεγαλοτραπεζίτες και τοκογλύφοι, εφαρμόζουν τα σχέδια τους, με τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων», με τον νεοναζισμό του Σόιμπλε, του Γούνκερ, της Μέρκελ και της μαφίας των. Οι εκλογές που θα έλθουν, θα είναι οι πλέον κρίσιμες, τουλάχιστον στην μεταπολεμική ιστορία του τόπου.

Διότι, εάν χαλκεύσουν ένα κυβερνητικό τερατούργημα από συγκόλληση ρεταλιών της Νέας Δημοκρατίας και του πτώματος του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην ανησυχήσει το Βερολίνο, τότε θα οδηγηθούμε σε συμφορά εθνικού διχασμού και αιματοβαμμένων εξεγέρσεων.

Τότε οι μνημονιακοί θα δώσουν την χαριστική βολή στην ήδη βαριά άρρωστη δημοκρατία. Μόνος δυνατός τρόπος αποφυγής της τελικής συμφοράς, είναι η ταχυτέρα δημιουργία λαοπροβλήτου αντιμνημονιακού καθεστώτος. Καμιά άλλη προσωρινή μεταβατική κατάστασις, δεν αποτελεί λύσιν. Η σημερινή δοτή ψευδοκυβέρνησις, κατασκεύασμα χωρίς πλειοψηφία των μεγάλων ενόχων του ελληνικού δράματος, δεν κυβερνά. Είναι θλιβερός νεροκουβαλητής των μαύρων ανθρώπων της νέας Καγκελλαρίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤHΣ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι αλλα... ποιος ξερει τι θα γινοταν αν ο Καρατζαφερης δεν ειχε στηριξει την ΝΤΠ στην πρωτη υπογραφη .
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ .
    Ο καθενας με την σειρα του βαζη πλατη την ωρα που τους διαταζουν .
    Δεν υπαρχει πλεον αναιμακτη λυσι .
    Τα προβατα αργησαν να καταλαβουν . Ακομη και σημερα , οι μισοι Ελληνες στηριζουν εφιαλτες .
    Οσοι ξερουν , ας κανουν τα κουμαντα τους σε τροφημα και...αμυνα , απο τους ρεμπελους λαθρεποικους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]