Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Κοντογιώργης ισοπέδωσε τον Παπακωνσταντίνου

Είναι γνωστή η τακτική της κυβερνοπροπαγάνδας, με τους περιφερόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια υπουργούς, υφυυπουργούς και γραμματείς υπουργείων, οι οποίοι εμφανίζονται και μονολογούν για το πόσα καλά μας έχει κάνει το μνημόνιο και πόσες φορές έχουν σώσει η ίδιοι της Ελλάδα. Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια πίστευε πως θα κινηθεί στη εκπομπή του ΑΝΤ1, στον κ. Παπαδάκη, ο γνωστός Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με το γνωστό αλαζονικό υφάκι του κατορθώνει να εκνευρίζει συνομιλούντες και τηλεθεατές.

Ευτυχώς, στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη βρέθηκε ο καθηγητής Κοντογιώργης ο οποίος δεν επέτρεψε την συνέχιση της ψευδολογίας του υπουργού ξεπουλήματος και τον έβαλε στην θέση του. Τον διέσυρε με ερωτήματα που για πρώτη φορά στη ζωή του άκουσε ο πρωην "τσάρος". Και τον εκνεύρισε άσχημα. Και τον ισοπέδωσε, όταν του είπε πως στην Βουλή βρίσκεται μία συμμορία της ολιγαρχίας... Τότε ήταν που ο Παπακωνσταντίνου έβγαλε... αφρούς!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:



Κύριε Παπακωνσταντίνου, αυτά είναι μόνο η αρχή. Ακόμη τολμάτε να σηκώνετε την φωνή σας για να φοβίσετε αυτούς που έχετε απέναντί σας. Λίγη υπομονή... και θα βιώσετε τα αποτελέσματα της αλαζονείας και της θρασύτητάς σας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. απατεωνας του κερατα με αλοδαπη γυναικα προδωταρος καταπιε ςτην γλωσασου εφιαλτη και με πιον τα εβαζε και τον ακαιριο κοντογιωργο τον ακοματηστο που ειναι το διαμαντι στις πολητικες επιστημες τον ειληκρινη αλλα ορε καθηκι η αληθεια ποναει και εσυ πονεσες μην συναντηθουμε θα σου δηξω πως πηδαν οι βλαχοι αλαζονικο καθαρμα θα σου τρυπισω τον πισηνο για να συμορφοθεις καθηκι αλλα ενας και εσυ απο την συμορια των παπαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως, 240.000 πρόβατα του έδωσαν συγχωροχάρτι! Όσους γνωρίζετε από αυτούς μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα. Είναι ο συρφετός που ζητιανεύει ένα ρουσφέτι και σε αντάλλαγμα δε διστάζει να πουλήσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Τσακίστε τους, γιατί δεν ψήφισαν απλά σε εκλογές, πήγαν για να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ τα ονόματά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρύτανης κ.Κοντογιώργης λόγω ήθους είχε πολύ ευγενή και συνεσταλμένη παρουσία στην εκπομπή του Αυτιά προ ημερών (σε βαθμό παραποίησης των λεγομένων του).
    Έτσι λοιπόν το Σύστημα μπερδεύτηκε! νόμιζε ότι είχε δέσει τον "γάϊδαρό" του και τον κάλεσε στον Παπαδάκη ως μαϊντανό και έγινε το αδιανόητο! ύψωσε κραυγή εκφράζοντας 100% την Ελληνική κοινωνία για την ανατροπή της κομματοκρατίας και ξεμπρόστιασε την υποκρισία της συγκυβερνητικής προπαγάνδας. Χαίρομαι τον κ.πρύτανη που μίλησε από καρδιάς (βάζοντας στην άκρη την δική του επιστημονική ιδιοπροσωπία).
    Χαίρομαι διπλά που κάθε μέρα αγναντεύω την πατρίδα του -τη Λευκάδα- από απέναντι και τούτο αντισταθμίζει την σχετική πολιτική αδράνεια της Μονοεδρικής χρυσοφόρου νήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα δεν πηγαν τοσοι ο φουσκας το φουσκοσε αλλα αυτοι που πηγα τουβλα τα ειχε χαρακτηρηση και τουβλα ηταν και ειναι οσο για τον μπασταρδοπουλο που κυκλοφορει λευτερος ο ταπας πρεπει νασυληφθει και να δηκαστι ο εφιαλτης των ελληνων που πιος ξερει ποσα αρπαξαν ορε πηραν τα λυτρα και μα ςπροδωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ομως μη σας φανει παραξενο οτι υπαρχουν πολλοι που θα τους ψυφισουν παλι. Ειναι αλωστε μια ευκαιρια να δουμε επι τελους τους.. βολεμενους, ανικανους, προδοτες, γλυφτες, γενιτσαρους, γραικυλους
    ψευτες, απατεωνες, κ.λ.π. κ.λ.π που θελουν να αποκαλουνται και Ελληνες
    Ειναι λοιπον πολυ ευκολο Αναζυτηστε αυτους τους ψυφοφορους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]