Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε κατάσταση πανικού η κυβέρνηση για την 25η Μαρτίου


Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση η οποία φοβάται σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των παρελάσεων σε διάφορες πόλεις. Για το λόγο αυτό συγκαλείται τη Δευτέρα κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Λ. Παπαδήμο και με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών, Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη. Να φανταστούμε ότι δε θα κατεβάσουν τον στρατό γιατί μ’ αυτή τη σύνθεση η σύσκεψη «μυρίζει» μπαρούτι.

Χθες στο υπουργικό ετέθη το θέμα και προφανώς έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Ετσι, τη Δευτέρα θα επιχειρήσουν να να καταστρώσουν ένα σχέδιο αντιμετώπισης μιας ενδεχόμενης κρίσης, δηλαδή επιθέσεων σε πολιτικά πρόσωπα ή ακόμη και προβοκάτσιας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχή από τις εκδηλώσεις πολιτικών προσώπων που θα προκαλέσουν. Πάντως, ίσως η πιο τυχερή είναι η Αννα Διαμαντοπούλου η οποία έφυγε από τον Παιδείας και γλίτωσε από την υποχρέωση να παρακολουθήσει παρελάσεις. Το «αγγούρι» πάει στον Γ. Μπαμπινιώτη

Το θέμα των παρελάσεων και των επεισοδίων συζητήθηκε και στη Βουλή το πρωί.

«Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ.Χρυσοχοΐδης, κάνοντας λόγο για «ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις».

«Δεν μπορεί να γίνεται σε μία δημοκρατία, ακόμα και από τον πιο εκνευρισμένο και αγανακτισμένο πολίτη» τόνισε, επισημαίνοντας: «Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι».

Για προσπάθεια κατάργησης των παρελάσεων έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος κατηγόρησε τα αριστερά κόμματα. «Το ζητούσε χρόνια η Αριστερά να καταργηθούν οι παρελάσεις και επειδή δεν ενέδωσε ο αστικός κόσμος, που σέβεται τους νεκρούς και τους ήρωες, βρέθηκε ο τρόπος τώρα» είπε, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι προωθούν τον διχασμό.

«Πώς θα πάμε σε εκλογές, πώς θα γίνει συγκέντρωση ανοιχτή, όταν ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να προπηλακίζει πότε με γιαούρτια, πότε με αυγά, αύριο με πέτρες και μεθαύριο με σφαίρες;» ρώτησε τον κ. Χρυσοχοΐδη, καλώντας την κυβέρνηση να εγγυηθεί ότι θα διεξαχθούν «ήρεμες εκλογές».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τους ακουτε τους δικτατορες ;
    Αφου καταρχησαν την αυτην ψευτοδημοκρατια ,οι Αγγλοσαξονικοι κοινοβουλευτικοι ολιγαρχες χουντικοι , αποκαλουν τον σκλαβωμενο κοσμο ακραιους ! Επειδη δεν σκυβουν το κεφαλι και δεν τουρλονουν μπροστα στους κατακτητες .
    Ετσι για να εμπεδωσουν μερικοι οτι οχι μονο ελευθερες εκλογες δεν θα επιτρεψουν , αλλα εδωσαν και ορκο στους τοκογλυφους , οτι και δεν θα παραδοδουν και θα συνεχισουν μεχρι την ολοκληρωτικη διαλυση του Εθνους .
    Ξερουμε οτι αφηνουν ακομη ελευθερα την πληροφορηση , μονο και μονο για να ξερουν ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΟΙ ειμαστε ακομη ΕΛΛΗΝΕΣ , μεσα απο τα σχολια στις διαφορες "πατριωτικες" και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ σελιδες .

    Ας μαθουν λοιπον τα καθαρματα και οι υπηρετες τους , πολιτικοι , οτι ηδη ειμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ . Δεν φοβομαστε και δεν μας τρομαζει ΤΙΠΟΤΑ . Το ΕΘΝΟΣ δεν θα ακολουθηση τον δρομο της ατιμιας και του ξεπεσμου τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνελληνε μην ακουτε κανεναν απο τα παπαγαλια βια αυτοι βια και εμεις μια λεξι κουμποστε στο μιαλοσα λευτερια απο τους δοσηλογους και τους προδωτες για αυτο ντου ορε ντου τις 25 μαρτη σημαδιακη μερα ελευτερια μην ξεχναμε πιοι ειμαστε και τι σημενη αυτοι η μερα λευτερια ελληνα μην καθεσε στα τεσερα ντου στα καθικια των γερμανοτσολιαδων να ξετηναξουμε τον ζυγο του 4 ραιχ ντου για την λευτερια μην τους φοβαστε ορε ελληνες αυτοι πρεπει να μας φοβαντε ορε αμα φοβονταν ολοι αυτοι οι ηρωες ορε δεν θα ειχαν κανει επανασταση να μας λευτεροσουν ντου ορε ντου ορε να μην παραμηνουμε χοχολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]