Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όσα συνέβησαν στην Ρόδο είναι το πρελούδιο της 25ης Μαρτίου


“Το αίμα αυτού εφ’ημάς και επί των τέκνων ημών…”

Όσα έγιναν χθες στην Ρόδο είναι λίγο πολύ γνωστά. Έξαλλοι οι πολίτες έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και επιτέθηκαν στους πολιτικούς που παρακολουθούσαν, την παρέλαση για την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα. Εκτοξεύτηκαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, η παρέλαση διακόπηκε και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν από την εξέδρα των επισήμων.

Λίγοι μπορούν πλέον να αμφιβάλλουν ότι όσα συνέβησαν χθες είναι απλώς το προίμιο αυτών που θα συμβούν στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου που πλησιάζει.

Η οργή ξεχειλίζε. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η προκήρυξη εκλογών θα εκτονώσει το κλίμα που διαμορφώνεται ήδη για την 25η Μαρτίου. Άλλοι ετοιμάζονται να ματαιώσουν τις παρελάσεις για λόγους … οικονομίας. Αν το κάνουν κι αυτό φοβούμεθα ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πρωτοφανές γεγονός να παρελαύνει ο κόσμος στους δρόμους και τις πλατείες και οι πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες να κρύβονται.

Θυμίζουμε ότι ο Πόντιος Πιλάτος αφού απήλθε «ιδών ότι ουδέν ωφελεί, αλλά μόνο θόρυβος γίνεται» ένιψε τας χείρας του και θεώρησε ότι είναι αθώος του αίματος του δικαίου τούτου.«Σείς οψεσθε

Όμως οι Αρχιερείς και οι Φαρισαίοι ήθελαν οπωσδήποτε συνένοχο και εγγυητή της ανομίας. Δασκάλεψαν κατάλληλα τον όχλο και με την απειλή εκθέσεως στον Καίσαρα ο «δύσκολος» Πιλάτος «φραγγελώσας τον Ιησούν παρέδωσεν αυτόν ίνα σταυρωθεί».

Εκ πρώτης όψεως, μικρή η σχέση των τότε τεκταινόμενων με την σημερινή κατάσταση στην χώρα μας. Όμως, φοβούμεθα ότι πολύ σύντομα και πολύ εύκολα θα θυμηθούμε το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο.

Σε δύο εβδομάδες και δυο ημέρες θα έχουμε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Όπως και με την Εθνική επέτειο του ΟΧΙ, πολλοί απλώς αγανακτισμένοι πολίτες αλλά και διάφοροι κομματικοί και πολιτικοί επιτήδειοι θα ταυτίσουν την ημέρα με την αντίσταση στην τρόικα, τους ξένους εκβιαστές, την εξαθλίωση και τους ντόπιους επιτρόπους και εκτελεστές…

Η αντίδραση του κράτους αναμένεται να είναι, όπως στο πρόσφατο παρελθόν, αμείλικτη ! Αμείλικτη γιατί θα δώσει εξετάσεις στους γκαουλάιτερ της Ευρώπης και κυρίως γιατί θα είναι πια το κράτος των νοικοκυραίων, που υπερασπίζεται το Ευρώ και την «Δυτική Ελλάδα» κόντρα στους τριτοκοσμικούς, καθυστερημένους σύγχρονους «συμμορίτες»…

Αυτήν την φορά, όμως δεν θα είναι στο στόχαστρο “του λαού” μόνο οι μισθοφόροι του Παπουτσή, τα «πράσινα SA», οι Ταγματασφαλίτες του «ΜΠΑΤΣΟΚ» κ.α.

Θα είναι και η παλινόρθωση της αμετανόητης Δεξιάς, θα είναι η «λευκή τρομοκρατία», οι «Σουρλάδες» και οι «Μπουραντάδες» που δείχνουν απειλητικά τα δόντια τους !

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά !

Το αίμα θα πέσει πράγματι εφ’ημάς και επί των τέκνων ημών…

Οι προαλειφόμενοι για «συγκυβέρνηση» με σκληρούς μνημονιακούς, αμετανόητους καθεστωτικούς και τυχωδιώκτες – φασίστες ας προσέξουν.

Η οργή δεν εκτονώνεται με συναινέσεις και παρασύρει βαθιά στον διχασμό!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Όσο πυκνώνουν αυτά τα επεισόδια, τόσο ενισχύεται η βεβαιότητα ότι δεν θα τολμήσει κανείς τους να εμφανιστεί δημόσια την 25 Μαρτίου. Αν το αποτολμήσουν, τότε να υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει προγραμματισμένο σχέδιο να οδηγήσουν τα επεισόδια σε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια 25 Μαρτιου ;
    Ξερετε τι ξημερωνει; Δεν εχετε καταλαβει οτι μας πεταξαν στον Καιαδα ;
    Νομιζετε οτι εχουν σκοπο γινει παρελαση ;
    Θα τα ακουσετε συντομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ηρωες μας.
    κρεμαστα τσολιαδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είτε γίνει παρέλαση είτε όχι, θα πρέπει πλέον να μας τρέμουν. Οταν στερήσεις κάθε χαρά από έναν λαό, αλλά κυρίως όταν στερήσεις κάθε ποροπτική για το μέλλον, για τη νέα γενιά, όταν αφαιρέσεις κάθε τιμή και αξιοπρέπεια του λαού, τότε η μοναδική του χαρά και εξιλέωση είναι να δει να σε πυρπολούν και να σε καίνε ζωντανό, όπως αξίζει σε όλα τα τέρατα. Αυτή τη φορά στη Ρόδο τη γλίτωσαν. Την επόμενη όμως φορά, όπου κι αν είναι, δεν θα τη γλιτώσουν να είναι βέβαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]