Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση Παπαδήμου έως την Άνοιξη του 2013 προκρίνει ο Μ. Χρυσοχοΐδης

«Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες», λέει ο υπουργός Προ.Πο.

Υπέρ της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου για ένα χρόνο, έως την Άνοιξη του 2013, προτείνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Με τις εκλογές στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου «χάνουμε πολύ χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. Στην κατάσταση μας μετράει κάθε μέρα. Δεν χρειαζόμαστε περιπέτειες μέσω πρόωρων εκλογών, χρειαζόμαστε γρήγορες μεταρρυθμίσεις. Δεν θα ήταν αντιδημοκρατικό εάν επιμηκυνόταν ο χρόνος θητείας του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου» αναφέρει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσθέτει ότι «μια επιμήκυνση της κυβερνητικής θητείας έως την άνοιξη του 2013, θα ήταν σίγουρα ορθή. Τότε η χώρα θα έχει σταθεροποιηθεί. Τότε οι άνθρωποι θα έχουν κατανοήσει πόσο απαραίτητα ήταν τα επώδυνα μέτρα. Διαφορετικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έχουμε μια κυβέρνηση με πολλά μικρά κόμματα και πολλές ακραίες θέσεις».

Σε ό,τι αφορά σε τυχόν μελλοντικό ρόλο του κ. Παπαδήμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντά: «Κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι προσηλωμένος στο καθήκον του. Στην Ευρώπη χαίρει εξαιρετικής φήμης. Θεωρώ ότι τον χρειαζόμαστε και στην επόμενη εκλογική περίοδο».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. κυταξτε πιος μηλαει αυτος που δεν διαβασε και ψηφησε και περασε τις εξετασεις ρε μηχαλακι δες ρε τα χαλιασου που προτηνεις εκλογες για το 13θελεις χρονο μπας και μας κοροιδεψεις να σε ψηφησουν τα προβατακια οι ελληνες εαν τρελαθηκαν να το κανουν δεν ξεχναμε για δημοκρατια ουτε λεξει φασιστακι για οτι ειστε παρανομα και αντισυνταγματικα επανω ανασα πρακτοριων θα δητε αλεπυδισο πολητικο θανατο καθαρματα και συμορητες του παπαπ θα σας τελιωσουμε ολους θα το ζησετε και θα το δειτε τρομοκρατες του ελληνα και εκβιαστες πολητικοι φασηστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μασκες πεφτουν πολυ γρηγορα!
    Αποδεικνυεται πως αυτοι οι αλητες εμπαιζουν τον ελληνικο λαο-και με τις εκλογες!
    Το 2ο Μνημονιο μπας και το διαβασες υπουργισκε?
    Διοτι πολυ αισιοδοξο σε βλεπουμε!Παντα στην αρχη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φάτσα μιλάει. Πάω στοίχημα ότι ο παππούς του ή κλεφτοκοτάς ήταν ή κατσικοκλέφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσβαλεις και τους κλεφτοκοταδες και τους κατσικοκλεφτες θελαν να ζησουν το πρακτωρισκακι αυτο το ονοματου ειναι τσαγανος και οι αμερηκανοι δεν αφηνουν τιποτα να παει χαμενο για αυτο οπου παει γυριζει στον τοπο του εγκληματος τι ειναι ενας που δεν διαβαζει και ψηφιζει και ρημαζει τον ελληνα και συγκαταλεγεται και αυτος που στο πανθεο των δοσηλογων τι να μας πεις μηχαλη κυτα το χαλη τσαγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]