Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει 10 εκ. ευρώ στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο!!!

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει 9.943.697 ευρώ στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποδίδει ούτε ένα λεπτό φόρο στην Ελλάδα!

Ενώ ήδη με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει.

Ειδικότερα, με Π.Δ.:
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!
Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.

Δεν μένουν όμως μόνο εκεί. Η προδοσία κατά της Ελλάδος συνεχίζεται. «Το ελληνικό Δημόσιο (ό,τι έχει απομείνει), αναλαμβάνει την υποχρέωση καταβολής στην Ι.Κ.Θ. συνολικά ποσού εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα τριών χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα επτά (9.943.697) ευρώ»... για μια αγωγή του 1961!!

Πιο συγκεκριμένα:
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Αρ. Φύλλου 414
23 Φεβρουαρίου 2012
Αριθμ. 2/9631/0023Α (4)

Έκδοση δύο Ομολόγων πενταετούς και δεκαετούς διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου για την εξόφληση υποχρεώσεών του προς την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης βάσει του αρθρ. 45 παρ. 10 του ν. 3943/2011.*

* ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
Αρ. Φύλλου 66
31 Μαρτίου 2011
Άρθρο 45

Ρυθμίσεις θεμάτων Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

10. Για την οριστική επίλυση της δικαστικής διαφοράς που εκκρεμεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μεταξύ της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης (Ι.Κ.Θ.), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Δημοσίου, ύστερα από την υπό ημερομηνία 21.9.1961 και αύξοντα αριθμό καταθέσεως 2046/1961 αγωγή της πιο πάνω Κοινότητας, το Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση καταβολής στην Ι.Κ.Θ. συνολικά ποσού εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα τριών χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα επτά (9.943.697) ευρώ σε δύο έντοκες δόσεις, που λήγουν το πέμπτο και το δέκατο έτος από την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού και υπό τον όρο ότι πριν από την εξόφληση της οφειλής, όπως ορίζεται κατωτέρω, η Ι.Κ.Θ. θα παραιτηθεί από το δικόγραφο και το δικαίωμα αγωγής.

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ορίζονται η διαδικασία, οι όροι και οι προϋποθέσεις εκδόσεως των δύο ομολόγων, το επιτόκιό τους και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εξόφληση της οφειλής.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Εβραίοι της Ελλάδας ανησυχούν για την χώρα, όχι επειδή διαλύεται ο οικονομικός και κοινωνικός ιστός, όχι επειδή υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε ή επειδή παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία λόγω ασιτίας, ούτε φυσικά επειδή τα συσίτια έχουν γίνει κάτι πολύ συνηθισμένο (αλήθεια, το Κ.Ι.Σ. τι έχει κάνει για να βοηθήσει τους ανήμπορους Έλληνες πολίτες;)... Οι Εβραίοι της Ελλάδας ανησυχούν από την ένταξη των Γεωργιάδη και Βορίδη στη ΝΔ!!!

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν:
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της “Νέας Δημοκρατίας”, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις.

Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της “Νέας Δημοκρατίας”, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας, και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας.

Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σχόλιο ιστολογίου: Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι του ΚΙΣ να αποστείλουν στο ιστολόγιο οποιαδήποτε σχετική απόδειξη που να καταρρίπτει τα καταγγελλόμενα. Με μεγάλη μας χαρά θα την δημοσιεύσουμε, μαζί με την λίστα αγαθοεργιών(;) στις οποίες έχει προβεί μέχρι σήμερα το ΚΙΣ προς αναξιοπαθούντες πολίτες της Ελλάδας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. οι ελληνες εχουν στον τοπο τους μονον υποχρεωσεις??
    οι εβραιοι εχουν μονο δικαιωματα???
    αυτο το πολιτευμα λεγεται δημοκρατια και ισονομια!!
    οποιος διαφωνει ειναι ρατσιστης[[δικο τους!!]]
    κι οποιος φοβαται να πει την γνωμη του για να μην εχει μπλεξιματα με τους κυριαρχους,λεγεται προδοτης[[αυτο δικο μου!]]!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετα ρωτανε καποιοι πως οι Εβραιοι και τα λομπυ τους μαζευουν τοσο χρημα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κατι τετοια βλεπουν-οχι τωρα εδω και χρονια-οι πολιτες,και κοιτουν πως να κλεψουν το κρατος,ενα κρατος που ποτε δεν ειναι φιλικο μαζι τους,που ποτε δεν τους υπερασπιζεται,που εκπαιδευει τους υπαλληλους του να ειναι δυναστες,που τους κλεβει τελικα το ιδιο.Πως λοιπον κι αυτοι να αμυνθουν;με τον μονο τροπο που μπορουν:με κλεψιες στην εφορια,με κλεψιες στα φαρμακα, με λαδωματα και με ολα τα συναφη...Το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ξερανε τι καλο κανανε στο Βοριδη και το Γεωργιαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]