Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Dum spiro spero

Αφορμή για την ανάρτησή μου, μετά από καιρό αποχής, η οποία οφειλόταν σε απογοήτευση σε βαθμό αηδίας λόγω των πολιτικών εξελίξεων, είναι η σημερινή συνέντευξη του Καρατζαφέρη.

Από την τελευταία ανάρτησή μου έχει παρέλθει χρόνος. Παρά το γεγονός ότι, δεδομένα, ο πολιτικός χρόνος τρέχει γρηγορότερα από τον φυσικό χρόνο, η εντύπωσή μου είναι ότι ζήσαμε – και ζούμε – ένα διαρκές deja vu.

Είδαμε τις παλινωδίες του ΓΑΠ, τις κυβιστήσεις του Σαμαρά και τον οπορτουνισμό του Καρατζαφέρη. Αυτά όλα συντέλεσαν στο η χώρα να είναι μονίμως εκβιαζόμενη από τους Ευρωπαίους «εταίρους» της. Το σημαντικότερο όμως, και πέραν πάσης αμφισβήτησης, λογικής ή και φαντασιακής, είναι ότι οι προαναφερόμενοι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι η σωτηρία τους κι όχι η σωτηρία της Πατρίδας.

Ο ΓΑΠ προσπαθεί να κρατήσει το μαγαζάκι του μπαμπά, την Πασοκ Α.Ε., σε μία προσπάθεια να επανέλθει ως σωτήρας, συνυπολογιζομένης της φθοράς του Βενιζέλου. Ο Σαμαράς δεν διστάζει προ ουδενός προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός. Ο Καρατζαφέρης αρέσκεται στην ανακατωσούρα, ελπίζοντας να αποτελεί πόλο στήριξης του εκάστοτε κυβερνητικού σχήματος.

Παρατηρώ τις απεγνωσμένες προσπάθειες των συστημικών εξουσιαστών και των παπαγάλων τους στα ΜΜΕ να προσπαθούν να συγκρατήσουν τα ποίμνιά τους μοιράζοντας αφειδώς κουτόχορτο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η στροφή του MEGA Channel και τoυ Ομίλου Κουρή, και το υψηλό ποσοστό του Κουβέλη στη δημοσκόπηση που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ. Βλέπουμε, και όσοι έχουμε μυαλό γελάμε με τις αδέξιες και άθλιες μεθοδεύσεις. Κι όμως τα πρόβατα είναι ακόμη μαντρωμένα.

Περί Ντόρας, Κουβέλη (δεκανίκι του εκσυγχρονιστικού Πασοκ) και Αριστεράς, πούρας (ΚΚΕ) και ροζ (Σύριζα) δεν θεωρώ πως πρέπει να γίνει λόγος. Όλοι αυτοί δε μπορούν να αποτελέσουν δυνάμεις ρήξης και αλλαγής για λόγους οι οποίοι είναι προφανείς ακόμη και σε μικρά παιδιά και δε πρόκειται να τους δώσω αξία αναπτύσσοντάς τους.

Εν κατακλείδι, με αυτούς που μας έφεραν εδώ δεν σώζεται η Πατρίδα. Η μόνη λύση είναι η εμφάνιση ενός Πραγματικού Πατριώτη, που θα σηκώσει το λάβαρο, θα κηρύξει την επανάσταση απέναντι στο σάπιο, θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα που λυμαίνονται την χώρα και θα χαράξει νέο δρόμο, δημιουργώντας με όραμα μία Ελλάδα αρίστων και όχι αχρήστων.

Dum spiro spero.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ . ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]