Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Β. Σόϊμπλε: Που έμαθες για την Δημοκρατία;


Τελικά, θα με πείτε Ρατσιστή, αλλά νομίζω τελικά ότι μερικά πράγματα είναι στο DNA. Οι Γερμανοί δεν βάζουν μυαλό. Από την συνθήκη των Βερσαλλιών, μέχρι την Δρέσδη κι από τα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεων μέχρι την Νυρεμβέργη, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς “εχθρό”, δεν μπορούν!

Ενα Γκαίτε κι έναν Νίτσε έβγαλαν και νομίζουν ότι είναι η Αρεία φυλή. Σας μοιάζει η Μέρκελ για Αρεία;

Δηλαδή εμείς τι θα έπρεπε να είμαστε με τόσους Φιλοσόφους;

Ἠ μήπως είναι πολιτισμός οι φούρνοι του Αουσβιτς ή…η “παράπλευρες” απώλειες στο Δίστομο;

Από τους εβραίους, τους Σλαύους, τους Σέρβους, τώρα έπιασαν τους Ελληνες.

Panzer IV H of 26. 1942

Ηρθαν τώρα αυτοί που “προσέφεραν” στον Παγκόσμιο Πολιτισμό τον Ναζισμό να μας μάθουν Δημοκρατία;

Όπως έγινε γνωστό οι επιπλέον όροι επιβλήθηκαν ύστερα από παρέμβαση των Γερμανών, των Αυστριακών, των Ολλανδών και των Φιλανδών!

Τι ξέρουν οι Αυστριακοί του Anschluss από Δημοκρατία;

Τι ξέρουν οι Ολλανδοί από Εθνική Ανεξαρτησία;

Εκεί που έχεσε η Άπτερος Νίκη φύτρωσαν ο…Ολλανδοί.

Πολέμησαν 90 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ… ΩΡΕΣ !

Ενώ μόλις μπήκαν οι Γερμανοί, παρέδωσαν όλους του Εβραίους πακέτο και πήγαν για Μπύρες!

Tarja Halonen

Οσο για τους Φιλανδούς.Θα δείτε ότι η Πρωθυπουργός τους, Tarja Halonen συναγωνίζεται επάξια την Μερκελ!

Ισως και γι αυτό ήταν σύμμαχοι του Χίτλερ, με τέτοιες γκόμενες καλύτερα να σκοτωθείς στον Πόλεμο…

Το είχα γράψει και στις 13/11/2011, όταν αποφάσισαν ότι οι Εκλογές είναι Επικίνδυνες στην χώρα που… γέννησε τις Εκλογές!

Δεν κέρδισαν τον πόλεμο, απλώς ανέβαλαν την μάχη.

(και Δυστυχώς επαληθεύομαι…)

Εδώ και 30 χρόνια έχουν καταλάβει όλα τα υψώματα, ποιος είναι αυτός που θα έρθει να τους αμφισβητήσει; Ο Αντώνης; Ο Καμμένος; η Ολυμπία; Ο ΠΠ; Ο Θράξ; Μερικά πληκτρολόγια;

Εχουν: κανάλια, πλοία, τράπεζες, βουλευτές, ξενοδοχεία, κατασκευαστικές, ηλεκτρονικά, τυπογραφία, εμπορικά κέντρα, γήπεδα, ομάδες. Ο,τι αναπνέει στην Ελλάδα το έχουν πέντε (!) άνθρωποι.

Και μόλις είδαν 20 άτομα στα διόδια έσπαγαν τα τηλέφωνα του υπουργού να μας “μαζέψει”!

Και μόλις είδαν 200 άτομα στην Κερατέα, έκαναν Πολεμικές Επιχειρήσεις σε Άμαχο πληθυσμό!

Και μόλις είδαν 1 εκατομμύριο άτομα στο Σύνταγμα, κατέβασαν όλα τα ΜΑΤ της επικράτειας μαζί με τους Παρακρατικούς να μας μαζέψουν.

Αφού ελέγχουν ΟΛΑ τα κανάλια, γιατί τόση “σπουδή” για τον Αλτερ; Τόση που να το αναφέρει κι ο ίδιος (!) ο Πρωθυπουργός από την Βουλή;

Αφού ελέγχουν τις μεγαλύτερες Εφημερίδες, γιατί τόση “γραφειοκρατία” για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ;

Γιατί η αλήθεια είναι απλή. Την ακούς και πείθεσαι.

Το ψέμα θέλει πολλά λόγια για να πείσεις.

Οπως λέει κι ο Πλάτων στον Φαίδρο ”…ὕβρις δὲ δὴ πολυώνυμον –πολυμελὲς γὰρ καὶ πολυμερές…”

Οι προκάτοχοι του Σόιμπλε στην Δίκη της Νυρεμβέργης

Δεν νομίζω να χρειάζεται μετάφραση.

Μπορείς να μου μιλάς ώρες για το ότι είναι βράδυ και να με πείσεις.

Αρκεί όμως να έρθει ένας μαλάκας “Κουκολοφόρος του Διαδικτύου” και να σου πει “Κοίτα τον Ηλιο”!!!

Αλλά…

Αλλά κάτι ξέρουν, που εμείς δεν βλέπουμε, κάτι τους ενόχλησε την 28η Οκτωβρίου. Ούτε ξύλο έπεσε. Ούτε μύτη άνοιξε. Ούτε καν αναπτήρας (Δεκ.’08)

Θυμάστε που μόλις είδαν μερικές γριές και νέους αγανακτησμένους στο Σύνταγμα έκαναν αναδόμηση;

Μόλις είδαν μερικά παιδάκια με σημαίες την 28η Οκτωβρίου, που ζητούσαν ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, περιλούστηκαν με βενζίνη κι απείλησαν, να κάψουν την χώρα, το Ευρώ, τα Χρηματιστήρια του κόσμου. Αν δεν συναινέσει ο Σαμαράς!!!

Λες κι η Μέρκελ, φοβάται ότι ο Σαμαράς είναι ο Λένιν ή ο Αγιατολάχ, κι αν βγει, θα φύγουμε από το Ευρώ και θα τυπώνουμε γουαν, ρούβλια ή ρούπιες.

Κέρδισαν όμως;

Τελικά κέρδισαν χρόνο κι έναν δοτό Πρωθυπουργό.

Τι έχασαν;

Ολη την Ελλάδα. Ακόμη κι εμείς που κάναμε κριτική στον ΓΑΠ, τον ανεχόμασταν γιατί είμαστε Ελληνες και πιστεύουμε στην Δημοκρατία, και τον ΓΑΠ κάποιοι τον ψήφισαν. Το καταπίναμε.

Τον Παπαδήμο, ποιός τον ψήφισε;

Τι κερδίσαμε εμείς;

Την ύπαρξη μας!

Για πρώτη φορά πολλοί από εμάς, κατάλαβαν ότι υπάρχουν!

Σαν καταδρομέας έμαθα ότι εκτός από την μαχητικότητα, μεγάλον προσόν είναι η στωϊκότητα, η υπομονή.

Να ξέρεις, πότε και που θα χτυπήσεις.

Οι καταδρομείς πολεμούν πάντα ολιγάριθμοι 9-10 άτομα, δεν έχουν την πολυτέλεια της απώλειας.

Κάναμε το πρώτο βήμα. Ένιωσαν την ανάσα μας.

Η πορεία είναι μεγάλη, όπως είπα, έχουμε πολλά χιλιόμετρα κι αυτοί έχουν κάνει μεταστάσεις παντού.

Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως κάναμε στάσεις στην μεγάλη πορεία των 60 χλμ., μια ανάσα ένα ζεστό τσαϊ, το μπέργκιν (σακίδιο), το όπλο και προχωράμε για την μάχη.

Εμείς αναζητούμε την μάχη (Εκλογές) κι αυτοί την αποφεύγουν.

Ποιός κέρδισε άραγε;

Το τέλος δεν το ξέρω, αλλά όσοι ζωντανοί…

Καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας…

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Άσε βρε φίλε, πάντα κάποιοι άλλοι μάς φταίνε. Ποτέ δεν παραδεχτήκαμε τα λάθη μας, γι αυτό φτάσαμε σ' αυτά τα χάλια. Όταν δανειζόμασταν ασυστόλως απ' όπου βρίσκαμε, για να πληρωθούν δημόσιοι υπάλληλοι, αργόμισθοι πρασινοφρουροί, εξωφρενικές αμοιβές βουλευτών, φίλων των βουλευτών, κομματανθρώπων, συντάξεις "αντιστασιακών", ΕΣΥ του κ.λου και άλλα πολλά, αλλά μη παραγωγικά, δεν το ξέραμε ότι θα χρεοκοπήσουμε; Από την δεκαετία του '80 ήδη τα φώναζαν κάποιοι, αλλά εμείς καθεύδαμε τον ύπνο του δικαίου, διότι έτσι μας βόλευε. Τώρα ήλθε η λυπητερή και πάλι μυαλό δεν βάλαμε. Ο Σόιμπλε μας φταίει. Δεν φροντίσαμε να εισπράξουμε αυτά που μας οφείλει η Γερμανία (αποζημιώσεις και προπαντός αναγκαστικό κατοχικό δάνειο), η Μέρκελ μας φταίει.

    Αν δεν καταντούσαμε έτσι που καταντήσαμε, κανείς δεν θα μας έφταιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οικονομηκο αουσβ οι ελληνες και αυτο επιδει το διαλεξαν προτα οι μπασταρδοι οι παπαπ και το 4 ραιχ κανει καλη δουλια στα κρεματορια τα συχρονα χωρις αερια χωρις φρουρους οδηγουν εναν ολοκληρο λαο το ωραιο κοβουν και κοβουν και απο την αλη αυξανουν τα παντα εαν αυτο δεν ειναι σχεδιο της κομιτατουρ να μας εξωντοσουν τοτε τι ειναι οπου βλεπετε γερμαναρα και ανθρωπο της κομητατουρ εξωντοστετον μας οδηγουν με μαθηματικη ακρηβια στον θανατο και μαληστα αργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο 10:19 ΑΜ
    Καλά εσύ τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
    Λες : Δεν φροντίσαμε να εισπράξουμε αυτά που μας οφείλει η Γερμανία (αποζημιώσεις και προπαντός αναγκαστικό κατοχικό δάνειο), η Μέρκελ μας φταίει. Ε ποιός σε φταίει ρε καραγκιόζη ? Η Μαρίκα? Η Μέρκελ τα χρωστάει και βγάζει τον σχιστομάτη αντιπρόεδρο της και δηλώνει Ξεχάστε αυτά που σας χρωστάει η Γερμανία.. Δηλαδή Μαλάκα εσύ δεν το ξέρεις ότι οι Μπαταξήδες οι Γερμαναράδες μας χρωστάνε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ και δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή, ενώ εμείς ξεπληρώνουμε ακόμη Δάνεια του 1830?
    Δεν ξέρεις ότι οι Διεθνείς Τοκογλύφοι ζούνε από τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, του πιό εργατικού , σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ? Μας έδωσαν 500 Δις και έχουν πάρει μέχρι στιγμής 800 Δις και θέλουνε και άλλα 400.. Δεν ξέρεις μαλάκα ότι το Ελληνικό ιδιωτικό χρέος είναι το μικρότερο σε όλη την Ευρώπη και ότι οι Γερμαναράδες είναι αυτοί που ζούνε με Δανεικά?
    Δεν ξέρεις κεφάλα ότι η Χώρα μας δεν έχει δίπλα της το Βέλγιο αλλά την Τουρκία με τον Δεύτερο μεγαλύτερο στρατό του ΝΑΤΟ και εμείς αναγκαζόμαστε να ξοδεύουμε πολύτιμα δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς ?
    Και δεν ξέρεις ότι οι Ευρωπαίοι όχι μόνον δεν κάνουν κάτι για να ηρεμήσουν την Τουρκία αλλά τουναντίον την υποκινούν γιατί αυτό τους συμφέρει μιάς και πουλάνε έτσι τα όπλα τους και σε μας και στους Τούρκους?
    Αυτά δεν τα ξέρεις κεφάλα. Τα ξέχασες μαλάκα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε Μαλακα , καλα σου λεει ο φιλος .
    Οι κοινοβουλευτικοι δεν καταστρεψαν πρωτα την Βιομηχανια που παρελαβαν απο το '74 ;
    Αυτοι δεν δανειζονταν ΚΡΥΦΑ απο ΕΜΑΣ και τα εβγαζαν ΑΜΕΣΩΣ εξω ;
    Αυτα τα αμορφωτα υποκειμενα , με κουστουμια , δεν διαλυσαν το κρατος ;Ποιος το διαλυσε ; Ο ανεργος που προσπαθουσε να ταϊση τα παιδια του και προσπαθουσε για μια θεσουλα στο δημοσιο ;
    Η περιοχη μου , εξω απο την Χαλκιδα , ειχε περιπου 30 μικρες βιοτεχνειες και 5 μεγαλες . Ολα ρημαξαν επι κοινοβουλευτικης αλητειας . Τι να εκανε ο κοσμος ; Αφου και το κκε τους ελεγε οτι για το ΚΑΛΟ του , πρεπει να καταστραφουν τα εργοστασια . Και δωστου δεξιοι και πρασινοι και αλλοι γραφικοι (προοδευτικους εσυ τους ξερεις )και αλλοι , ταχα οικολογοι .
    Καταλαβες τυπε ; Ποιοι ευθυνονται για την καταντια του Εθνους ;
    Μια συμβουλη , για να σταματηση ο κοσμος να σε λεει Μαλακα . Κλεισε το δια-βολοκουτι , που σε ταϊση κοπρανα και ριξε μια ματια γυρω σου .
    Θα δεις τους εξαθλιωμενους συνελληνες να ψαχνουν στα σκουπιδια , παιδια να λιποθυμουν , αλλοι να αυτοκτονουν , γυναικες να βιαζονται , γεροντες να σφαζονται και θα δεις και τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ και τους παρατρεχαμενους τους , να ζουν Βασιλικα . Αυτο δεν σου λεει τιποτα;
    Δεν θα σε ξαναπω Μαλακα , αν ΞΥΠΝΗΣΗΣ και απο προβατο-κουκι , ξαναγινεις Ανθρωπος = Ελευθερη σκεψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]