Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για το γάλα των παιδιών μου εκβιασμούς ΔΕΝ ανέχομαι. Όποιος ανέχεται ας κάτσει στον καναπέ του


  • Γράφει ο Στάθης Διομήδης
Ο Γιώργος της Μαργαρίτας, ο ανοιξιάτικος Αντώνης και ο Λουκάς των λεσχών τοκογλυφίας και εξουσίας ξεπέρασαν τα όρια.

Οι παραπάνω ανθέλληνες με ένα κρεσέντο δηλώσεων και ομιλιών εκβιάζουν ανοικτά και απροκάλυπτα τον Ελληνικό Λαό ακόμη και για το γάλα των παιδιών τους.

Δεν θλίβομαι γιατί είναι εκβιαστές. Θλίβομαι γιατί είναι ανιστόρητοι και δε γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται εκβιασμούς.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουν ελληνική ιστορία καθώς σπούδασαν σε αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια. Και τώρα ως άλλοι γενίτσαροι εκβιάζουν, απειλούν και τρομοκρατούν το λαό. Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν; Γιατί τα συμφέροντα της κοινωνίας δεν τα εξυπηρετούν…

Κατέλυσαν το Σύνταγμα, ασέλγησαν στη Δημοκρατία, και εξευτέλισαν το Κοινοβούλιο. Πόσο ακόμη θα τους αφήσουμε να καταστρέφουν τη χώρα;

Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις βουλευτικές τους καρέκλες και προνόμια, με πρακτικές που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια του φασισμού.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα στο άρμα των τοκογλύφων εκβιαστών. Είναι περίπου 400 σελίδες το μνημόνιο, το αγγλικό κείμενο, το psi, η αιτιολογική έκθεση κτλ.

Δηλαδή 400 σελίδες νομικά κείμενα θα πρέπει να συζητηθούν λίγες ώρες και μετά να ψηφιστούν, και να υποθηκεύσουν το μέλλον του λαού και της ιστορίας της Ελλάδας.

Δεν θα τους πάρει παρά λίγες ώρες για να ξεπουλήσουν ολόκληρες γενιές ανθρώπων…

Μέσα σε λίγες ώρες θα ξεπουλήσουν τη χώρα και τον πλούτο της, θα δημιουργήσουν σύγχρονους σκλάβους εργασίας, και θα στείλουν στα κρεματόρια τις επόμενες γενιές.

Είναι η ώρα της μεγάλης μάχης. Μαζικά, Δημοκρατικά, Ειρηνικά, θα αντισταθούμε στη λαίλαπα της τρικομματικής επίθεσης.

Είναι Εθνικό Καθήκον η παρουσία όλων μας στους δρόμους.

Για το γάλα των παιδιών μου εκβιασμούς ΔΕΝ ανέχομαι. Όποιος ανέχεται ας κάτσει στον καναπέ του.

Για τους υπόλοιπους, ραντεβού στους δρόμους μέχρι οι σκοτεινοί ένοικοι του Μαξίμου να προκηρύξουν εκλογές και να παραδώσουν την εξουσία στο λαό.

Υ.Γ. προς τον Υπουργό ΠΡΟΠΟ. Ρε Χρήστο, για μια φορά στη ζωή σου κάνε κάτι καλό για τον τόπο. Σαββατοκύριακο δώσε ρεπό στους ασφαλίτες και τους παρακρατικούς που όλως τυχαίως δημιουργούν τα επεισόδια. Άσε μας μια φορά να διαδηλώσουμε σαν άνθρωποι…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Μαζικά, Δημοκρατικά, Ειρηνικά, θα αντισταθούμε στη λαίλαπα της τρικομματικής επίθεσης."

    Εισαι πολυ γελασμενος!
    Σπαθι χρειαζεται!!Τελος!!
    Μην περιμενεις να ριξεις τους δοσιλογους ουτε "ειρηνικα" ουτε με παρακαλια!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]