Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα αναβολή της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών!!!


Δεν είναι απλά ανεκδιήγητοι, είναι πέρα ως πέρα δειλοί.
Δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν όλα όσα έχουν ήδη συμφωνήσει!
Δεν τολμούν να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι με την τρόικα, για να μην... κακοχαρακτηριστούν!
Δεν τολμούν να θέσουν ευθέως τα επιχειρήματά τους (αν έχουν...) προς εκείνους που θέλουν να καταστήσουν την Ελλάδα χώρο...
Δεν τολμούν τα σκύβαλα της πολιτικής ανεπάρκειας να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί και αναβάλουν συνεχώς την σύσκεψη που θα κρίνει το μέλλον της χώρας...

Πάει για αύριο τελικά η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Λουκά Παπαδημο, αφού το τελικό κείμενο με τα νέα μέτρα δεν έχουν φτάσει στα επιτελεία των κομμάτων.

Χωρίς το 16σελιδο σύσκεψη δεν μπορεί να γίνει, αφού χρειάζονται αρκετές ώρες για να το διαβάσουν τα κόμματα.

Συνεπώς, για αύριο μετατίθεται και το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα δώσει και το πράσινο φως για να παει στη Βουλή, όπου και λέγεται ότι θα ψηφιστεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Αυτή την ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται οι Γ. Ακερμαν της Deutsche Bank και Προεδρος του IIF, όπως και ο διευθυντής του IIF Charles Dallara.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]