Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έως πότε θα μένουν ατιμώρητοι;


Έως πότε οι παραβάτες του Συντάγματος των Ελλήνων, θα μένουν ατιμώρητοι;

Η αυθαιρεσία και ετσιθελισμός δεν είναι συνήθεια μόνο των περισσοτέρων εξουσιαστών, αλλά και ενδημικό φαινόμενο εκείνων που κρατούν οιανδήποτε σφραγίδα.

Ακόμη και αυτή των πνευματικών συλλόγων.

Δείγμα και τούτο της γενετικής αναρχίας και ηθικής πτώσεως που επέφερε στην ελληνική κοινωνία ο ιδιότυπος σοσιαλ-αρπακτικός καπιταλισμός του ΠΑΣΟΚ.

Πάντοτε με το δάνειο δικολαβικό αξίωμα πως “το νόμιμο είναι και ηθικό”.

Γράφονται καθημερινώς στον Τύπο και στο διαδίκτυο εκατοντάδες σελίδων κριτικής και σχολιασμού του κυβερνητικού έργου, περιοριζομένου μόνο στην ασύδοτη “φορομπηχτική” επιδρομή του κράτους κατά των πολιτών του, την αύξηση κατά γεωμετρική πρόοδο της ανεργίας και της υφέσεως, αλλά και τη μείωση της παραγωγής.

Κάπου – κάπου διατυπώνονται ορισμένες ωραίες νέες ιδέες και προτάσεις.

Αλλά ουδείς των κυβερνώντων ασχολείται με την κριτική του κυβερνητικού έργου, ούτε και με τις διατυπούμενες υποδείξεις.

Ωσάν να έχουν ως σκοπό τη διάλυση της χώρας.

Το ενδιαφέρον κάποιων περιορίζεται στην αφανή αύξηση της περιουσίας τους.

Ολίγοι προνομιούχοι κυβερνητικοί δε, ειδικεύονται και στην απόκτηση πολυτελών αυτοκινήτων και παραλιακών οικοπέδων επί ιερών και ευλογημένων από τη Θεία Πρόνοια Νήσων του Αιγαίου.

Την ώρα που οι ατυχείς συνταξιούχοι βιώνουν κατοχικές στιγμές στερήσεων και οικονομικής εξαθλίωσης, πληροφορούνται ότι οι πολιτικοί ταγοί εξακολουθούν να εισπράττουν υπέρογκες αποδοχές.

Δεν είναι απλό να βλέπεις τα “περήφανα γηρατειά”, καταδικασμένα στον εκ πείνης και ελλείψεως καταλλήλων φαρμάκων θάνατο.

Ο σκεπτόμενος λαός αγανακτεί και διερωτάται, γιατί δεν διώκεται ουδείς καταχραστής δημοσίου χρήματος και γιατί δεν ερευνάται και δεν συγκρίνεται η περιουσιακή κατάσταση των εξουσιαστών, προ της εισόδου τους στην πολιτική και η σημερινή.

Ώστε να κριθεί αν τα περιουσιακά τους στοιχεία ήταν δυνατόν να αποκτηθούν με τα νόμιμα εισοδήματά τους.

Οι απλοί άνθρωποι σέβονται το Σύνταγμα της χώρας, περισσότερο από αυτούς που είναι ταγμένοι να το εφαρμόζουν.

Η αδιαφορία και η αδράνεια των κυβερνώντων είναι πρωτοφανής.

Επί των προηγουμένων κυβερνήσεων του κ. Σημίτη και του Καραμανλή σημειωνόταν πρόοδος και ανάπτυξη.

Με τις κυβερνήσεις του κ. Παπανδρέου η απραξία έιναι σχεδόν πλήρης.

Το κράτος δραστηριοποιείται μόνο κατά το μέρος που εξυπηρετούνται οι δανειστές μας.

Κατά τα λοιπά υπολειτουργεί, όπως υπολειτουργούν και όλες οι υπηρεσίες του.

Η στενότητα αντιλήψεως των περισσοτέρων υπαλλήλων και έλλειψη προθυμίας εξυπηρέτησης των πολιτών είναι πλέον κοινός τόπος. ¨πως και η έλλειψη σεβασμού των κυβερνώντων προς το Σύνταγμα, δια των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

Οι περισσότεροι των θεωρηθέντων ως πρωταγωνιστές και υπαιτίων του στρατιωτικού καθεστώτος απεβίωσαν στις φυλακές, ως παραβάτες του Συντάγματος.

Οι σημερινοί κυβερνώντες όμως, όπως και οι προηγούμενοι της κυβερνήσεως του Γ. Παπανδρέου, αν και παραβιάζουν το Σύνταγμα δια της βαρύτατης φορολογίας του “χαρατσιού” επί της ιδιοκτησίας, η οποία κατά το άρθ. 17 παρ. 1 του Συντάγματος τελεί υπό την προστασία του κράτους, και δια της απανθρώπου μειώσεως μισθών και συντάξεων, που αποτελούν επίσης προστατευτέα περιουσία κατά την ερμηνεία του Διεθνούς Δικαστηρίου Ατομικών Δικαιωμάτων, ουδεμία έχουν υποστεί κύρωση.

Περαιτέρω κατά το Σύνταγμα (άρθ. 21 παρ. 2,3 και 5) το κράτος οφείλει ειδική φροντίδα, για τις πολύτεκνες οικογένειες, ειδική μέριμνα προστασίας της νεότητας, του γήρατος και της αναπηρίας, ως και περίθαλψη των απόρων.

Αντί τούτων περικόπτει τα επιδόματα πολυτέκνων και στερεί φάρμακα από τους γέροντες και τους αναπήρους.

Τέλος το κράτος οφείλει σχεδιασμό και εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής για την διατήρηση και ανάπτυξη της ελληνικής φυλής.

Αντί αυτής όμως υποθάλπει τις αμβλώσεις με το να πληρώνει τα έξοδα δύο τούτων σε κάθε άπορη μητέρα.

Ενώ παραλλήλως μεθοδεύει τη μείωση του λαού και τη διάλυση της χώρας, δια της προωθήσεως της αντικαταστάσεως των Ελλήνων από τους μετανάστες.

Οι παραβάτες του Συντάγματος θα είναι ατιμώρητοι; Έως πότε;



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]