Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ και Γαλλία σε κοινό μέτωπο κατά της Ρωσίας


Δύο μικρά άρθρα (http://www.bankingnews.gr), που μάλλον συγκροτούν μία μεγάλη είδηση, που μάλλον θα μείνει καλά κρυμμένη. "Αηδιασμένη" δηλώνει η Κλίντον με το βέτο, που το αποκαλεί "παρωδία", σύμφωνα με τα αμερικ. ΜΜΕ. Οργισμένη και η Γαλλία.

Κλίντον: Παρωδία το σινορωσικό βέτο για τη Συρία

"Παρωδία" χαρακτήρισε το βέτο από τη Ρωσία και την Κίνα στο ψήφισμα του ΟΗΕ που θα καλούσε τον Πρόεδρο της Συρίας να παραδώσει την εξουσία , η αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Βουλγαρία, η Κλίντον είπε: "Αυτό που συνέβη χθες στα Ηνωμένα Έθνη ήταν μια παρωδία".
"Θα συνεργαστούμε με τους φίλους μιας δημοκρατικής Συρίας σε όλον τον κόσμο για να στηρίξουμε τα ειρηνικά, πολιτικά σχέδια της αντιπολίτευσης για την αλλαγή", τόνισε η Κλίντον από τη Σόφια.

Δριμεία επίθεση της Γαλλίας σε Ρωσία και Κίνα για το θέμα της Συρίας

Η Ρωσία και η Κίνα, θέτοντας βέτο στο σχέδιο απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά της Συρίας, "φέρουν μια τεράστια ευθύνη", τόνισε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ.
Ο Ζιπέ επισήμανε πως 13 από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ψήφισαν υπέρ του σχεδίου απόφασης. "Δύο μέλη έκαναν μια άλλη επιλογή. Θέτοντας βέτο, εμποδίζουν την διεθνή κοινότητα να εκφραστεί και το Συμβούλιο Ασφαλείας να κινητοποιηθεί για την εξεύρεση ειρηνικής λύσης σε αυτήν την τραγωδία. Αυτές οι δύο χώρες έχουν τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο και στον συριακό λαό", δήλωσε ο γάλλος ΥΠΕΞ.
"Η Γαλλία δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στο μαρτύριο του συριακού λαού. Θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της και να πάρει νέες πρωτοβουλίες για να στηρίξει τους Σύρους στον δίκαιο αγώνα τους για ελευθερία και δημοκρατία", πρόσθεσε.
Μαζί με τους εταίρους του το Παρίσι "θα κινητοποιηθεί για να συσπειρώσει τους φίλους του συριακού λαού γύρω από τον Αραβικό Σύνδεσμο, για να στηρίξουν το σχέδιο που έχει προτείνει, το οποίο παραμένει η μόνη λύση για άρση του αδιεξόδου, για να τερματιστεί η βία και για να μπορέσουν οι Σύροι να οικοδομήσουν την δημοκρατία τους", υπογράμμισε ο Ζιπέ.

Η στιγμή του βέτο της Ρωσίας, όταν ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Vitaly Churkin, δεν σήκωσε το χέρι του


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ .

    Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΟΠΩΣ ΕΧΩΜΕ ΠΕΙ -
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΜΕΝΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΤΗΝ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) . ΣΥΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΗΠΑ .)
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ
    ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ , (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΗΓΗΤΟΡΑ
    ΤΟ ΙΡΑΝ .

    ΟΜΩΣ , ( ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
    ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ). ΔΑΝΙΗΛ ΚΕΦ. 11 ΠΑΡ. 44 .
    (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ "ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΡΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑ ΚΑΙ
    ΡΩΣΣΙΑ .) .

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ .

    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΤΗ ΣΕΙΡΑ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ 11ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ .

    ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ .
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. .

    (ΕΠΕΙΔΗ, Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΙΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ,) . (ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α, ΚΕΦ. 3
    ΠΑΡ. 19 ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]