Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΓΣΕΕ κατά Τόμσεν


Ανακοίνωση - δήλωση για τις εξελίξεις και τις διάφορες "διαρροές" σχετικά με τα μέτρα που ζητάει η τρόικα, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκης. Δηλώσεις, που δυστυχώς μένουν στα λόγια, αφού δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική αντίδραση της ΓΣΕΕ στα όσα σχεδιάζονται από την τρόικα και είναι καθ' οδόν προς υλοποίηση.

Η δήλωση του Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΕ

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ υπάλληλος του Δ.Ν.Τ. κος Τόμσεν αλλά και η συνταγή τους, που μόνο δεινά επέφερε στις χώρες που εγκαταστάθηκε του Δ.Ν.Τ, απαιτεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, να ενοποιήσει τους συντελεστές ΦΠΑ στο 21% και να μειώσει τις φορολογικές κλίμακες από 8 σε 4, καθιστώντας έτσι τη χώρα μας την πιο ακριβή χώρα της Ε.Ε. με τα χαμηλότερα εισοδήματα!!!

Απ’ την άλλη ζητά την περικοπή του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού χάριν τάχα της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί εδώ και δύο χρόνια φορολογική αφαίμαξη των εισοδημάτων τους από τις αλλεπάλληλες φορομπηχτικές πολιτικές, χάνοντας πάνω από 2 μισθούς ετησίως.

Το αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης εδώ και δύο χρόνια πολιτικής του ΑΝΙΚΑΝΟΥ αυτού τεχνοκράτη, αλλά και του οργανισμού που εκπροσωπεί είναι τραγικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Είναι φανερό ότι επιβάλλει στη χώρα μας να παρέχει ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και να πουλά ακριβά τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και τα φάρμακα έτσι ώστε να καταστήσει τους Έλληνες “φτωχούς συγγενείς” των Ευρωπαίων για να είναι αναγκασμένοι να “ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ” κάθε φορά πίσω από τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ των τοκογλύφων δανειστών τους οποίους ο ίδιος και το Δ.Ν.Τ. υπηρετεί αταλάντευτα.

Ο κύριος αυτός είναι ένας εκ των διεστραμμένων τεχνοκρατών που επέβαλλαν στην υποτακτική δυστυχώς ελληνική Κυβέρνηση τα μέτρα φτωχοποίησης των πολιτών!!!

Ο κύριος αυτός είναι η τραγική φιγούρα της παγκόσμιας αποτυχημένης πολιτικής του Δ.Ν.Τ.

Εμείς λοιπόν του λέμε, ΕΩΣ ΕΔΩ και μη παρέκει!!!

Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους αποτυχημένους. Θα στηρίξουν τον πολιτικό ηγέτη που θα πει το μεγάλο ΟΧΙ στα ψευτοδιλήμματα και στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ και όχι αυτούς που υπολογίζουν τον ίσκιο τους για μπόι.

Άλλωστε οι μεγάλοι ΗΓΕΤΕΣ διαχρονικά αναδείχτηκαν από τα λίγα και στιβαρά ΟΧΙ και ΟΧΙ από τα πολλά και υποτακτικά ΝΑΙ.

Απομένει να δούμε στην πράξη ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοί που θα πουν ΌΧΙ στους εκβιαστές.

“ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ”!!!
OΨΟΜΕΘΑ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]