Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ο Σόϊμπλε θέλει την Ελλάδα πτωχευμένη


  • Είναι η Μέρκελ "εκβιάσιμη" και αν ναι τότε απο ποιούς;
Εδώ και μέρες έχει σκοπίμως "διαρρεύσει" η είδηση ότι μεταξύ του Σόϊμπλε και της Μέρκελ έχει ξεσπάσει ένας καυγάς σχετικά με την μέθοδο εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Ο Σόϊμπλε επιμένει στο δόγμα του συμπατριώτη του και θεωρητικού της "δημιουργικής καταστροφής" κ. Schumpeter, θεωρώντας πως η Ελλάδα πρέπει να οδηγηθεί άμεσα στην πτώχευση και στην εξ αυτής "οικειοθελή" πλην αναγκαία έξοδο απο την ευρωζώνη ή και την Ε.Ε.

Έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, το πως προστατεύουν οι δήθεν μεταλλάξεις του καπιταλισμού τα υπερκέρδη των ολίγων σε μία "μεταβατική" περίοδο ανακατανομής της παραγωγής και αναδιανομής του πλούτου.

Έχουμε επίσης τονίσει πως αυτό το σάπιο οικονομικό - πολιτικό σύστημα είναι απλώς μία απο τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σκλαβώσει τους πάντες και να εγκαθιδρύσει με "μεσσιανική δόξα" την παγκόσμια κυβέρνηση για χάρη της οποίας έχουν γεμίσει με σάλια "ηγετών" και "ηγετίσκων" εκατοντάδες "επίσημα" μικρόφωνα.

Τό ότι δαφωνεί η Μέρκελ ή ακριβέστερα φέρεται πως διαφωνεί με τον Σόϊμπλε σχετικά με το πως θα εξοντωθεί ο ελληνικός λαός, δεν σημαίνει πως άρχισε να χάνει τον ιδεολογικό της προσανατολισμό ή την παραδοσιακή γερμανική αυτοπειθαρχία, απλώς δεν ήρθε ακόμα η ώρα να να φανερωθεί ο αητός του Δ΄Ράιχ.
Αυτό θα γίνει όταν η ΕΚΤ η FED και τα παραμάγαζα της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας θα έχουν ολοκληρώσει την εσωτερική τους "τακτοποίηση" η οποία περιλαμβάνει φυσικά και το φάγωμα των πιό αδύνατων της αγέλης απο όσα μέλη της αναδειχθούν ως "ισχυρά".

Αναφέρομαι στον γνωστό "πόλεμο" μεταξύ εκείνων που έχουν τζογάρει υπέρ της άμεσης πτώχευσης της Ελλάδας, επενδύοντας τεράστια ποσά στα λεγόμενα "ασφάλιστρα κινδύνου" (CDS), και εκείνων που έχουν επενδύσει στην "ελεγχόμενη" πτώχευση" με την προσδοκία και εκείνοι πως θα αποκομίσουν μυθώδη κέρδη απο την οργανωμένη τοκογλυφική δραστηριότητα των διαφόρων "μηχανισμών στήριξης" και την εξ αυτής αποικιοκρατική εκμετάλευση του τεράστιου φυσικού πλούτου που υπάρχει πάνω και κάτω απο το έδαφος της πατρίδας μας.

Οι "εσωτερικοί" καυγάδες της ευρωατλαντικής συμμορίας έχουν πολύ μικρή σημασία για μας αφού έτσι κι αλλιώς δεν αφορούν παρά στο ποιός θα χυμήξει πρώτος στο εγκλωβισμένο θύμα που προς το παρόν και για συμβολικούς λόγους είναι η Ελλάδα.

Αυτό πάντως που εκ των διαφόρων αποκαλύψεων και καταγγελιών συνάγεται ως συμπέρασμα, είναι ότι οι οι περισσότεροι που σήμερα παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και τους ηγέτες των υπο διάλυση ευρωπαϊκών κρατών, έχουν απο καιρό "τακτοποιήσει" τους δικούς τους "προσωπικούς λογαριασμούς" έχοντας διασφαλίσει τα ..κέρδη που απεκόμισαν απο την παροχή των "πολύτιμων" υπηρεσιών τους στα αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής εξουσίας.

Αξίζει να αναφερθούμε στα όσα μας είπε φίλος δημοσιογράφος που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το "εξωτερικό ρεπορτάζ", σχετικά με αυτό που θεωρείται απο ξένους δημοσιογράφους ως "όπλο εκβιασμού" της Μέρκελ από τον Σόιμπλε του οποίου οι θέσεις όπως είπαμε φαίνεται πως εξυπηρετούν τα "συμφέροντα" εκείνων που έχουν επενδύσει στην άμεση πτώχευση της Ελλάδας.

Κάποιοι λοιπόν θεωρούν ότι η κ. Μέρκελ πρίν απο λίγα χρόνια μέσω εκπροσώπου γνωστής γερμανικής αλυσίδας καταστημάτων, "ξέπλυνε" στην χώρα μας αρκετά "μαύρα χρήματα" απο αυτά που υπήρχαν ως "τοξικά" σε συνδεόμενους με αυτήν λογαριασμούς.

Αξίζει λοιπόν να θυμηθούμε ότι αυτός ο κύριος όταν είχε έλθει πρίν απο λίγα χρόνια στην Ελλάδα ανοιξε για το "Θεαθήναι" μερικά υποκαταστήματα της γνωστής γερμανικής αλυσίδας την οποία και εκπροσωπούσε, και όταν τέλειωσε η "αποστολή" του με την ίδια ακριβώς ταχύτητα απλώς τα έκλεισε.

Αυτός ο κύριος όσους μήνες διήρκεσε το "ξέπλυμα" των χρημάτων της κ. Μέρκελ έμενε στο σπίτι γνωστού καναλάρχη και καθημερινώς είχε επαφές με πασίγνωστα πρόσωπα του ημεδαπού τραπεζοπιστωτικού και πολιτικού κατεστημένου, μερικά μάλιστα εκ των οποίων οψίμως απέκτησαν και "αντιμνημονιακά" χαρακτηριστικά.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να εκτιμηθούν βέβαια ως σενάρια κάποιων ευφάνταστων "συνωμοσιολόγων", αν δεν υπήρχε η πληροφορία ότι η εισαγγελία της Γερμανίας έχει εδώ και καιρό στο συρτάρι της "προς εξέταση" αρκετά στοιχεία σχετικά με αυτές τις καταγγελίες.

Δεν αναφερθήκαμε σε αυτό - το καταγγελόμενο απο Γερμανούς - "ξέπλυμα" χρημάτων της κ. Μέρκελ για να προσελκύσουμε το διαδικτυακό "ενδιαφέρον", αλλά για να καταδείξουμε ότι όλοι αυτοί που πρωταγωνιστούν στο σημερινό "μαύρο θέατρο" της Νέας Εποχής ως εκπρόσωποι κρατών, είναι και διαχειρίσιμοι και χειραγωγήσιμοι και προπάντων για λόγους "ασφαλείας" του συστήματος "εκβιάσιμοι".

Είναι λοιπόν αναγκαίο πρίν απο όλα, να αντιληφθούμε, ότι δεν υπάρχει σωστή η λάθος "πολιτική διαχείριση" της σημερινής τραγικής κατάστασης, αλλά ένα καλοστημένο θέατρο με πρωταγωνιστές όλους όσους έχουν τις πέννες στα χέρια τους έτοιμοι να υπογράψουν οτιδήποτε τους βάλουν τώρα ή μετά πάνω στο τραπέζι.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]