Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημοκρατία "α λα καρτ"


Στην ίδια γραμμή, ο υπερ-υπουργός οικονομικών της Ευρώπης κος Σόιμπλε και η υπουργός παιδείας της επαρχίας – Ελλάδας κα Διαμαντοπουλου, θεωρούν πως εκλογές στη χώρα μας, δεν πρέπει να γίνουν.

Ο κ. Σόιμπλε, πιστεύει πως η ανακατανομή δυνάμεων στους πολιτικούς σχηματισμούς και τα δημοσκοπικά ευρήματα, δεν του διασφαλίζουν τα τοκογλυφικά δάνεια που απλόχερα έχουμε λάβει.. Άλλωστε ο κ. Βενιζέλος ερωτήθηκε στο eurogroup, με ποια σιγουριά δεσμεύει μία ολόκληρη χώρα.. εκπροσωπώντας ένα κόμμα του 8% (πριν τις διαγραφές...).

Η κα Διαμαντόπουλου δήλωσε πως είναι «ΕΓΚΛΗΜΑ» να γίνουν εκλογές.. βλέποντας ακυβερνησία.
(«Ακυβερνησία» στο σύγχρονο λεξικό – αυτό που δεν πρόλαβε να τυπωθεί για τα σχολεία – ορίζεται ως: «το ενδεχόμενο η κα Διαμαντοπούλου, να μην συμμετέχει, σε μία επόμενη κυβέρνηση»)

Το μόνο έγκλημα όμως που διαπράττεται, είναι ότι ανθελληνικά στοιχεία, τύπου Σόιμπλε, βρίσκουν, πατήματα στις υπό κατοχή χώρες, τύπου Διαμαντοπούλου, που θέλουν να ορίζουν τις τύχες μας και κυρίως τις δικές τους, ανάλογα με τα συμφέροντά και τις κομματικές ιδιοτέλειές τους.

Από πότε η προσέλευση στις κάλπες είναι έγκλημα; Το λεει κάποιο σοσιαλιστικό συντροφικό εγχειρίδιο για τις υπό κατοχή χώρες;

Και δεν ήταν το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα, όταν ήρθε στην εξουσία μία κυβέρνηση ερασιτεχνών, αδιάβαστων, εκείνων της παρέας του γυμναστηρίου;

Δεν είναι έγκλημα στο όνομα της προστασίας της δημοκρατίας, την ώρα ψήφισης του Μνημονίου ΙΙ, να λεηλατούνται μνημεία πολιτισμού, ιδιωτικές περιουσίες και άνθρωποι ΚΑΘΟΛΙΚΑ απροστάτευτοι, στις ορέξεις 500 βαρβάρων, αλητών πλιατσικολόγων;

Αυτή η «εταιρική προσέγγιση», ενός Έθνους, ενός κράτους, ενός λαού, με τον αρχαιότερο πολιτισμό σε αυτό τον πλανήτη, .. αυτή η στάση εξαγριώνει.
Εξαγριώνει γιατί σε αυτό τον τόπο γεννήθηκε η Δημοκρατία και ως λέξη και ως θεσμός.
Τουλάχιστον οι δικοί μας πολιτικοί – σχολιαστές – μαριονέτες, θα έπρεπε να το σέβονται αυτό και να μην ξεστομίζουν αυτές τις κρίσιμες ώρες, την άποψη για το τι είναι αυτό που θα μας σώσει, όταν αυτοί οι ίδιοι έχουν χρεωθεί τη μεγαλύτερη μεταπολεμική μας εθνική καταστροφή.
Να μην ξεστομίζουν κάτι που αφαιρεί δημοκρατικά δικαιώματα, όπως η μη προσέλευση στις εκλογές.
Έχουν παρθεί τα πλέον ελεεινά, τα πλέον άθλια, τα πλέον εξουσιαστικά, τα πλέον αντικοινωνικά μέτρα, που ορίζουν τις τύχες μας για δεκαετίες, που μας υποδουλώνουν, που μας εξευτελίζουν διεθνώς, χωρίς εκλογές, χωρίς λαϊκή εντολή.
Και όλα αυτά με τον μπαμπούλα της πτώχευσης, που μας έφεραν το 2010.

Φτάνει πια! Φτάνει!

Το ότι παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αυτοί οι λιμουζινέ σωτήρες, δεν σημαίνει πως μπορούν συνεχώς να έχουν το πολιτικό ακαταλόγιστο και το κοινωνικά ανάλγητο.
Αυτοί που νομίζουν πως είμαστε «ιθαγενείς», με μόνο κριτήριο το δημοσκοπικό εύρημα του 8% του πράσινου αποκόμματος, γελιούνται.

Η Δημοκρατία είναι εδώ! και είναι μέσα μας! Δεν περιορίζεται, δεν ορίζεται χρονικά πότε θα ισχύσει, δεν πακετοποιείται δεν πωλείται, δεν σερβίρεται.
Δεν είναι προνόμιο όσων, δεν κατάφεραν να τυπώσουν βιβλία στα σχολεία, όσων τους πήρε 3 μήνες να παραδεχτούν πως τα παιδιά μας, λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία, ή πως η Νομική ήταν εργαστήριο μολότοφ που μετά κατέστρεψε όλη την Αθήνα.

Όσοι εντός και εκτός Ελλάδας, καννιβαλίζουν με τον ανθελληνισμό και τον αντιδημοκρατισμό τους, τις ψυχές, όλων των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων που δημιούργησαν, να ξέρουν πως η «Greece» ΔΕΝ είναι εταιρία τους, πως ΔΕΝ διοικείται, ΔΕΝ τεμαχίζεται και ΔΕΝ πωλείται.

Είναι η Ελλάδα Μας, είναι η Πατρίδα μας, είναι το Σπίτι μας, που αγαπιέται και προστατεύεται γιατί είναι το Πανανθρώπινο Μνημείο του Οικουμενικού Πολιτισμού.

Να Διαβάσουν τουλάχιστον αυτό!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]