Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλα για τους τραπεζίτες…


Βρε Αντώνη Σαμαρά αφού δεν το μπορούσες γιατί το έλεγες;
Διαγράφεις βουλευτές, υπογράφεις τα κείμενα που σου ζητά η ΤΡΟΙΚΑ, άλλα μας λες τη μια μέρα, άλλα την άλλη κ.ο.κ.

Μέχρι ενός σημείου καλά τα πήγαινες. Αλλά κάπου το έστριψες και εσύ και με την πολιτική σου δεν νομίζω ότι θα σε εμπιστευθεί ο κόσμος.
Διέγραψες στελέχη που τόσα χρόνια παρέμειναν σταθερά στη πολιτική τους, στην παράταξη και στη συνείδησή τους, δεν λοξοδρόμησαν ποτέ και εσύ τους απομάκρυνες με το έτσι θέλω, διότι υπάκουσαν στη φωνή του λαού που τους έλεγε “δεν πάει άλλο με τις περικοπές”.
Προφανώς δεν ακούς το κόσμο.
Δεν τον βλέπεις που υποφέρει και που πασχίζει όχι να καλοπεράσει αλλά να επιβιώσει.
Προφανώς δεν ακούς το κόσμο που έγινε όμηρος των τραπεζών (που εσείς διαρκώς τις σώζετε με δισεκατομμύρια ευρώ) και που αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα να γίνονται αντικείμενα εκβιασμού από τις εισπρακτικές εταιρίες για δόσεις των 60, 80 και 100 ευρώ.

Και ενώ από τη μια έλεγες πως αγωνίζεσαι για το καλό του ελληνικού λαού, και μάχεσαι για τα επικουρικά και τις συντάξεις, στο τέλος έκανες και κάνεις αυτά για τα οποία κατέκρινες τον αποτυχημένο Παπανδρέου.

Και ο μεν Παπανδρέου καλά κάνει και δεσμεύεται και υπογράφει ότι του δίνουν, διότι ξέρει ότι δεν θα ξαναδεί πρωθυπουργία!!!

Εσύ τι υπογράφεις και μάλιστα τώρα που υπάρχουν αρκετοί σύμμαχοί σου στην Ευρώπη;
Δεν ακούς τις φωνές στο ευρωκοινοβούλιο που όλοι σχεδόν φωνάζουν και λένε ότι τα μέτρα που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι απάνθρωπα και δεν οδηγούν πουθενά;

Δυστυχώς δεν ακούς τη φωνή του λαού που όλο και περισσότερο γίνεται οργή, αλλά ακούς τους κακούς σου συμβούλους που σου εισηγούνται λάθος μέτρα και πολιτικές και που πάλι δυστυχώς εφαρμόζεις.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]