Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να αναβάλλει τις εκλογές για να κλείσει... "εκκρεμότητες"


Το κόμμα-χολέρα, ξαφνικά αποφάσισε να αναβάλλει τις εκλογές. Άλλωστε, ο διορισμένος Λουκάς Παπαδήμος δικός τους είναι και ό,τι θέλουν τον κάνουν και φυσικά, δεν «τον χαλάει» τον πρωθυπουργό η ετσιθελική επιμήκυνση της θητείας του.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η διαβίβαση στη Βουλή, από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, της δικογραφίας της προκαταρκτικής εξέτασης του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη για την υπόθεση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, έφερε το κόμμα-χολέρα με την πλάτη στον τοίχο.

Aπό το αποδεικτικό υλικό προκύπτουν στοιχεία για αξιόποινες πράξεις από μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και το κόμμα-χολέρα, αντεπιτέθηκε, ζητώντας και τα ρέστα για την κατάσταση που δημιούργησε. Τι έκανε: Θα καταθέσει, όπως ανακοίνωσε ο ΓΑΠ στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του, αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009! Με λίγα λόγια, για τα στοιχεία που το ΠΑΣΟΚ διόγκωσε! Απύθμενο θράσος!

Φυσικά, η ΝΔ ζήτησε δια του εκπροσώπου της η διερεύνηση της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ να γίνει με τη συγκρότηση των προβλεπόμενων από το Σύνταγμα Επιτροπών, αλλά μετά τις επικείμενες εκλογές, για να ανταποκρίνεται η σύνθεση του Σώματος στην πραγματική βούληση της κοινωνίας.

Η πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αναβάλλει τις εκλογές για να κουκουλώσει με τη πλειοψηφία που διαθέτει τα «θέματα» που έχουν προκύψει στη διάρκεια της καταστροφικής από το κόμμα-χολέρα διακυβέρνησης, έγινε αντιληπτή από την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μέσω του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τασούλα, χαρακτήρισε απαράδεκτη την όποια απόπειρα «να αξιοποιηθεί η δικογραφία για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009 για την παράταση της θητείας της παρούσας Βουλής ή τη χορήγηση συγχωροχαρτιών», προσθέτοντας ότι «μόνο η νέα Βουλή, που θα βρίσκεται σε αρμονία με το λαϊκό αίσθημα, μπορεί να επιτελέσει αυτό το χρέος».

Με όλα αυτά, πάλι οι «γαλάζιοι» δεξιοί θα πληρώσουν τη νύφη. Με δεδομένη και εκφρασμένη την απροθυμία του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΛΑΟΣ (φοβάται την ενίσχυση της ριζοσπαστικής αριστεράς) να πάνε σε εκλογές, η ΝΔ θα τα βρει πολύ σκούρα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και παράλληλα συμπολίτευσης), συνεχίζει να αιμορραγεί ακατάσχετα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ ο σχηματισμός κόμματος από τον Πάνο Καμμένο, θα του δημιουργήσει άλλο ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Ήδη, πολλά είναι τα «γαλάζια» στελέχη που μιλώντας σε δημοσιογράφους, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ακολουθήσουν τον βουλευτή της Β’ Αθηνών στο νέο του εγχείρημα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Στη Συγγρού, δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου και περιορίζονται στη νομή των ήδη υπαρχόντων οφικίων, την ώρα που το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας απομακρύνεται οριστικά.

Τα ίδια και στο ΛΑΟΣ, όπου δεν έχουν σταματήσει να μετρούν απώλειες στις συνεχείς σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην Καλλιρρόης, γνωρίζουν ότι έχουν μπει για τα καλά στο μνημονιακό κάδρο, ενώ υποθέσεις όπως αυτή της αύξησης των διοδίων, σε τομείς του κυβερνητικού έργου που ελέγχονται από τον ΛΑΟΣ, τους οδηγούν σε εκλογική συρρίκνωση.

Επίσης, η επικείμενη ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος από τον Πάνο Καμμένο, θα αυξήσει τις «πιέσεις» στην εκλογική βάση του ΛΑΟΣ, δημιουργώντας κινδύνους ακόμα και για πτώση κάτω από το εκλογικό μέτρο. Η δε ενίσχυση, μικρότερη ή μεγαλύτερη και άλλων μικρότερων και προς το παρόν εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της Δεξιάς (Δημοκρατική Συμμαχία & Χρυσή Αυγή), λειτουργεί σε βάρος των ΝΔ & ΛΑΟΣ, εξίσου.

Είναι παραπάνω από ορατή η ανάγκη για σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ από ΝΔ & ΛΑΟΣ, αλλά και εγκατάλειψης της απεχθούς στον μέσο Έλληνα πολίτη, δοτής κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου της trilateral. Δε νοείται δεξιά κόμματα να μετάσχουν σε ένα σχήμα, το οποίο αν διακρίνεται για κάτι, είναι για τον εθνομηδενισμό του.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράψαμε ήδη στην «ΕΩ», πως το ΠΑΣΟΚ αθετεί τις συμφωνίες και προωθεί για ψήφιση άθλια και παρακμιακά νομοθετήματα, συνεχίζοντας την κοινωνική του μηχανική στην κατεύθυνση της διάλυσης του εθνικού & κοινωνικού κορμού της χώρας.

Αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει, με τη «σιωπηλή» συναίνεση των συντηρητικών κομμάτων, να μεταθέσει τον χρόνο των εκλογών, θα επιφέρει ένα βαρύ χτύπημα στην ελληνική Δεξιά, περιθωριοποιώντας την οριστικά. Η αναβολή των εκλογών, θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στο ΠΑΣΟΚ ώστε να κλείσει κάποιες νομικές εκκρεμότητες, να ανασυνταχτεί, να ανακάμψει και να αντεπιτεθεί, επενδύοντας μάλιστα στον πόλεμο που θα ξεσπάσει στους κόλπους της Δεξιάς, από τη σύσταση του νέου κόμματος.

Ας μην τρέφουν αυταπάτες σε Συγγρού και Καλλιρρόης. Το ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί συμφωνίες, δεν λειτουργεί βάσει κάποιου κώδικα πολιτικής τιμής. Είναι ένας στυγνός εξουσιαστικός μηχανισμός, με ολοκληρωτική νοοτροπία και πρακτική, στην υπηρεσία συμφερόντων που απεργάζονται την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Συναλλάσσεται με τον κόσμο στη βάση του δούναι και λαβείν και ξέρει να καλύπτει τα νώτα του και να καμουφλάρεται συνεχώς, δίνοντας κάτω από το τραπέζι (και κοροϊδεύοντας τους πάντες, ακόμα και την τρόικα).

Για να περιθωριοποιηθεί το κόμμα-χολέρα, απαιτείται ολοκληρωτικός πόλεμος και ουχί συμπράξεις, για το «καλό του τόπου» (όπως ενίοτε μας λέει, όταν στριμώχνεται), το μέλλον του οποίου συστηματικά υπονομεύει, στο όνομα του εθνομηδενισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ας το καταλάβουν κάποιοι επιτέλους: Το μνημόνιο ήταν ένας τρόπος για να διασωθεί ο εκλογικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο και να διαιωνιστεί η παρουσία του κόμματος-χολέρα στα ελληνικά πράγματα.

Τέλος, όσοι έχουν αυταπάτες για το τι παίζεται, ας δουν τα πλάνα από τη χθεσινή ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ εμφάνιση του πολιτικά ανεκδιήγητου ΓΑΠ, ενώπιον των συνενόχων του της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θα καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

Νίκος Χιδίρογλου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τον χειροκροτησαν οι ελεεινοι κιολας !
    Εχεις δικιο , σε αυτα που λες για την χολερα , αλλα και οι δεξιοι το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ .
    Διοτι , αντι να οδηγησουν τον επαναστατημενο κοσμο, καθονται και στηριζουν και καλυπτουν τους χολεριαριδες συντροφους (τους).
    Ακομη και ο Καμμενος , λογω των φιλιων του με φιδια , δεν με πειθη για την καλοπροαιρετη ,κατοπιν εορτης αντιστασης .
    Αν δεν κανω λαθος ηταν υποστηρικτης των βρικολακων της φιδοβουλης .
    Και τωρα λεει , οι Συριζαιοι που αγκαλιασαν τους βαρβαρους λαθρεποικους , ειναι και αυτοι πατριωτες !
    ΒΡΩΜΑ και ΒΟΘΡΟΙ ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]