Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αστυνομία επέλεξε να στηρίξει την χούντα των τροϊκανών υπαλλήλων


Ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου

Έκλεψαν οπλοπωλείο στην Ομόνοια
...

Καταγγελίες για άγριους ξυλοδαρμούς πολιτών από τα ΜΑΤ. Ρίψη Χημικών σε πρωτόγνωρες ποσότητες εναντίον των Ελλήνων που διαδήλωναν κατά του μνημονίου. Αλλά, απόλυτη αδράνεια έναντι των κουκουλοφόρων. Η Αστυνομία επιδεικνύει άκρατη βία κατά των Ελλήνων πολιτών και αυτό αποτελεί –σύμφωνα με μερικούς- αποτέλεσμα της εκτέλεσης των διαταγών που δέχονται…!

Η άποψη των πολιτών για την επιλεκτική δραστηριότητα των αστυνομικών οργάνων και ιδιαίτερα των δυνάμεων καταστολής, τείνει πλέον προς χαρακτηρισμούς πολύ βαρείς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Έλληνες πολίτες που αναφέρονται σε έναν νέο (αλλά ταυτόχρονα και παλιό) ρόλο της Αστυνομίας, η οποία ιστορικά στην Ελλάδα γίνεται στήριγμα φασιστικών καθεστώτων.

Ο χαρακτηρισμός «πραιτωριανοί» αντικαθίσταται πλέον από «όργανα της χούντας» και δυστυχώς ανοίγονται οι πόρτες για δίκες του μέλλοντος που θα ασχοληθούν ειδικά με αυτά τα «παιδιά» που δεν διστάζουν να χτυπάνε ανελέητα και χωρίς διακρίσεις οποιονδήποτε Έλληνα σταθεί απέναντί τους.

Λυπούμαστε πολύ, αλλά φαίνεται πως οι άνδρες των ΜΑΤ –τουλάχιστον- έκαναν την επιλογή τους. Αποφάσισαν να στηρίξουν την τροϊκανή κυβέρνηση που ξεπουλά την Ελλάδα. Αρκεί να κατανοούν πως αυτή η επιλογή τους θα στραφεί εναντίον τους την επόμενη ημέρα επαναφοράς της Δημοκρατίας στην χώρα. Μόνοι τους επέλεξαν να χαρακτηρισθούν ως συνεργάτες μίας χούντας.

Σοκαριστική μαρτυρία πολίτη

Μέχρι σήμερα δεν είχα κάτι με τους αστυνομικούς. Πίστευα ότι είναι και αυτοί θύματα για ένα μεροκάματο. Νόμιζα όμως ότι αυτήν τη φορά θα ήταν με αυτούς που έχουν ορκιστεί να προφυλάξουν. Δηλαδή τον πολίτη. Ήμουν επάνω, μπροστά-μπροστά, με οικογενειάρχες, παιδάκια, ηλικιωμένους και όχι οργανώσεις κλπ.
Κι όμως! Χωρίς καν σύνθημα, χωρίς αναρχικούς, έτσι απλά, χτύπησαν με χημικά. Επικράτησε πανικός και ο κόσμος άρχισε να τρέχει άτακτα με κίνδυνο να τσαλαπατηθούμε. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα.
Ντροπή και αίσχος. Από σήμερα είμαι και δικός τους εχθρός.
Και αύριο ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝΕ.
Από την άλλη τα πουλημένα κανάλια με τεράστια ψέματα έλεγαν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από αναρχικούς.

Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για το ποιοί δημιουργούν τα επεισόδια, προσέξτε στο βίντεο που ακολουθεί πως "κατά λάθος" πέφτει μία μηχανή της αστυνομίας στο πλήθος και πως "κατά λάθος" εμφγανίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα τα ΜΑΤ για να επιβάλουν την τάξη του χάους... Οποιεσδήποτε απορίες, απευθυνθείτε στον κύριο Παπουτσή. Κάτι θα ξέρει αυτός, σαν υπουργός...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ναι οταν λεγαμε οτι η ελλαδα εφτασε εδω απο τουσ αστυνομουσ ολοι γελουσαν τωρα καπιοι καταλαβαν καποια πραγματα ρε δικεσ ρε...! και οχι φυλακεσ για τουσ δοσυλογουσ αλλα αγχωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν εισχωρήσει στις δυνάμεις των ματ αλλαδαποί... αυτό νομίζω ότι κάτι σημαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οντως ισχυει οτι εχουν εισχωρησει αλλοδαποι,ενας λογος παραπανω να παραιτηθουν οι Ελληνες αστυνομικοι και να καταγγειλουν το πραξικοπημα αυτο!

      ΓΜ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]