Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκτός ελέγχου η Αθήνα


Κανείς δεν τολμά να βγει έξω.
Ακούγονται εκρήξεις παντού...
Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν...

Σε απόλυτη αντιδιαστολή με την Βουλή, όπου ο τραπεζοϋπάλληλος Παπαδήμος ελέγχει σύμφωνα με τις εξελίξεις την ψηφοφορία, το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε πρωτοφανή κατάσταση, αφού μία τράπεζα καίγεται, καταστήματα καταστρέφονται, ενώ τα ασθενοφόρα κινούνται συνεχώς μεταφέροντας τραυματίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατάσταση αυτή ευθύνονται άγνωστοι, οι οποίοι προκάλεσαν πλήθος ζημιών και καταστροφών. Την ίδια στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως ανέφικτο, να παραμείνει κανείς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδας, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχουν δημιουργήσει οι συνεχείς ρίψεις χημικών από την πλευρά των ΜΑΤ. Σημειώνουμε πως η υπερβολική ρίψη έγινε προκειμένου να αντιμετωπισθεί μία ομάδα 50 κουκουλοφόρων(!!!) τους οποίους προφανώς η αστυνομία δεν ήταν ικανή να συλλάβει και προτίμησε να μετατρέψει σε θάλαμο αερίων ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Ως εκ τούτου, είναι σχεδόν αδύνατη η παραμονή στο κέντρο, εάν δεν έχει κανείς αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Η όλη κατάσταση λειτουργεί αποπτρεπτικά για τους πολίτες που συνεχίζουν να παραμένουν και να διαδηλώνουν κατά της κατοχής της Ελλάδας, κατά της κατάργησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο κ. Τσίπρας στην αίθουσα της Βουλής, 8 θεμελιώδη άρθρα της χάρτας δικαιωμάτων καταπατά η πρόταση του μνημονίου, η οποία κατατίθεται από τον ήρεμο Λουκά Παπαδήμο και τον εκτός ελέγχου Βαγγέλη Βενιζέλο. Γίνεται σαφές πως η όλη δραστηριότητα που αναπτύσσεται από τους κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας, είναι σχεδιασμένη, προκειμένου να επικρατήσει το χάος, η ανασφάλεια και ο τρόμος. Δεν είναι η πρώτη φορά, εξάλλου, που το παράνομο καθεστώς επιχειρεί να διασπάσει την βούληση των πολιτών χρησιμοποιώντας τον τρόμο.

Μέχρι και άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν δεχτεί επίθεση και έχουν εγκλωβιστεί, ενώ ένα πυροσβεστικό όχημα έχει παραδοθεί στις φλόγες. Φωτιές (συνολικά δέκα επτά -17-) ξεπηδούν συνεχώς σε διάφορα σημεία της Αθήνας, οι οποίες δεν μπορούν να κατασβεστούν, λόγω της δραστηριότητας των κουκουλοφόρων. Σημειώνουμε πως οι κουκουλοφόροι (γνωστοί – άγνωστοι) έχουν σημεία συσπείρωσης και ανεφοδιασμού, τα οποία –για άγνωστους λόγους- δεν υπέπεσαν στην αντίληψη των υπηρεσιών ασφαλείας…! Δεν υπάρχει κανένας πολίτης ανάμεσα στις ομάδες των κουκουλοφόρων, ενώ υπάρχουν αρκετοί (περίπου 30 μέχρι στιγμής) τραυματίες πολίτες που τραυματίσθηκαν από πέτρες (που πετούν οι κουκουλοφόροι) και από χρήση χημικών (που ρίχνουν τα ΜΑΤ). Δηλαδή, πέρα από την γενική εικόνα της Αθήνας που βυθίζεται στον καπνό, γίνεται σαφές πως κουκουλοφόροι και αστυνομικοί των ΜΑΤ έχουν κοινό στόχο τους διαδηλωτές πολίτες.


ΥΓ: Ίσως θα έπρεπε ο κύριος Παπουτσής να απαντήσει σε ερώτηση Έλληνα πολίτη, ο οποίος αναρωτιέται: Γιατί αστυνομικοί των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος μιλούσαν Αγγλικά; Τα συμπεράσματα δικά σας...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Πού είσαι, Γιάννη Ρίτσο, μεγάλη και αξέχαστη Ελληνική Ψυχή, που μας έλεγες ότι "σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει"; Σήμερα, για πολλοστή φορά, λεκιάστηκαν τα μάρμαρά μας από τους μπράβους των δωσίλογων της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα γνωστά ΜΜΕ να δίνουν πληροφορίες για 24 τραυματίες. Μην πιστεύετε τίποτε. Είναι πολύ περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί αστυνομικοί των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος μιλούσαν Αγγλικά;

    Δικαιούται να φέρει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ αλλοδαπός; ΑΙΣΧΟΣ!
    Υπάρχει Έλληνας που το ξέρει και το ανέχεται αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό πέρυσι τον Ιούλιο ακούμε αστυνομικούς που μιλάνε Αγγλικά στο Σύνταγμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

      Διαγραφή
  4. Καίγεται πάνω από 4 ώρες το Αττικόν, παιδιά. Ο ιστορικός κινηματογράφος των ταινιών της εφηβείας μας. Ούτε αυτός δεν γλύτωσε από την αλητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους αστυνομικούς που υποτίθεται "μιλούσαν Αγγλικά" !! Έλεος !! Όχι γελοιότητες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαλω η Ελλας !
    Καλη δυναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]