Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περνούν τα πιο σκληρά μέτρα στα γρήγορα!


  • Με διαδικασίες εξπρές επιχειρεί η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη νομοθετική διαδικασία που αφορά το νέο μνημόνιο

Αύριο, Σάββατο, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, με θέμα τον εφαρμοστικό νόμο που εξειδικεύει τις διατάξεις του νέου μνημονίου.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου πριν το Eurogroup, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου.

Κάτι τέτοιο συνεπάγεται συνεδρίαση της Βουλής και ολοκλήρωση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογό του, Μάριο Μόντι και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.

Οι τρεις ηγέτες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι την Δευτέρα στο Eurogroup θα βρεθεί λύση για την Ελλάδα.

«Όπως είχε ανακοινωθεί ο πρωθυπουργός Μάριο Μόντι είχε τηλεφωνική επαφή με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Στο τέλος της συνομιλίας αυτής, που ήταν αναλυτική και έγινε με εποικοδομητικό πνεύμα, οι τρεις συμμετέχοντες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους ότι την Δευτέρα στο Γιούρογκρουπ θα μπορέσει να επιτευχθεί η συμφωνία για την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ιταλική προεδρία της κυβέρνησης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]