Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι υπογραφές τους μπορούν να μπούνε μόνο σε χαρτί υγείας...


«Κλειδώνει» μας λένε, σήμερα η υπόθεση της Ελλάδας με την Ευρώπη. Οι υποτακτικοί του Σόιμπλε, Παπαδήμος και Βενιζέλος, απόντος του όψιμου μνημονιακού και «σωτήρα» της πατρίδας Αντώνη Σαμαρά, θα παραστούν στην τελική απόφαση και στην τελετή κατάργησης της Ελλάδας ως χώρα. Το έχουν συμφωνήσει, το έχουν υπογράψει και το έχουν επιβάλλει στο… Κοινοβούλιο.

Θα πρέπει οι Ευρωπαίοι «εταίροι» και «φίλοι», καθώς και οι τραπεζίτες που βρίσκονται μπροστά ή πίσω από αυτούς, οι οικονομικοί δολοφόνοι και κάθε λογής λαμόγιο της διεθνούς κοινότητας, να γνωρίζουν πως οι Έλληνες πολίτες δεν αποδέχονται αυτά που η τριανδρία Παπαδήμου – Παπανδρέου – Σαμαρά έχουν υπογράψει.

Οι υπογραφές και οι συμφωνίες μίας κυβέρνησης που δεν είναι αναγνωρισμένη από τον Ελληνικό λαό, η οποία έχει καταργήσει το Σύνταγμα της χώρας και προτάσσει το συμφέρον των τοκογλύφων, δεν έχουν καμία απολύτως αξία για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος διαφωνεί καθέτως και οριζοντίως με τους «ευλύγιστους» ταγούς, οι οποίοι λίαν συντόμως θα μεταβληθούν σε λαγούς για να γλιτώσουν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Οι «δάνειες δυνάμεις» και οι όψιμοι «κατακτητές» της Ελλάδας, θα πρέπει να γνωρίζουν πως συνομιλούν και συμφωνούν με πρόσωπα που δεν είναι αποδεκτά από το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων πολιτών. Ο φόβος τους να κυκλοφορήσουν στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, προδίδει και την γνώση που οι ίδιοι έχουν για την ηθική και τη νομιμότητα που εμπεριέχουν τα «κατορθώματά» τους.

Έτσι, λοιπόν, οι υπογραφές ενός τσούρμου λακέδων της τρόικας, μίας ομάδας ξενόδουλων που φέρει ακέραιες ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, ενός συρφετού νέο-νενέκων, δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Ίσως, η μοναδική τους αξία να είναι συλλεκτική, ως υπογραφή πολιτικών αντικειμένων που δεν δίστασαν να παραδώσουν την υποτιθέμενη πατρίδα τους προκειμένου να εξασφαλίσουν την προσωπική τους διάσωση.

Εμείς, αναμένουμε να βρεθεί χορηγός ο οποίος θα αναλάβει την εκτύπωση σε χαρτί υγείας των υπογραφών που έβαλαν οι συγκεκριμένοι ελληνόφωνες απάτριδες πολιτικοί. Παρακαλούμε, ζητείται φιλέλληνας να αναλάβει το έργο απόδοσης της αναλογούσας τιμής των εφιαλτών της Ελληνικής ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και Δημοκρατίας.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Tα εθνικά συντάγματα των χωρών της ΕΕ έχουν ακυρωθεί από τη στιγμή που οι απανταχού προδότες "εθνάρχες" Ευρωπαίοι υπέγραψαν τη Συνθήκη της Λισαβόνας (το Ευρωσύνταγμα), που διακηρύσσει ότι βρίσκεται πάνω από (άρα ακυρώνει) οποιοδήποτε εθνικό σύνταγμα χώρας-μέλους. Ελάχιστοι εδώ έχουμε ενδιαφερθεί να δούμε τι έλεγε αυτό που συνυπέγραψαν χωρίς να μας ρωτήσουν και κανείς μας δεν έχει μιλήσει αρκετά για αυτό από τότε.

    Αυτοί εδώ, όμως, οι κατ' αποκλειστικότητα εγχώριοι προδότες και συνυπογράφοντες των δύο μνημονίων, έχουν κάνει κάτι χειρότερο, δίχως προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Παραδίδουν τη χώρα ερήμην των πολιτών της σε ξένους εισβολείς.

    Πατήσαμε την τρίτη χρονιά από τότε που μας κάθησαν στο σβέρκο. Έχουμε παρακολουθήσει βήμα βήμα πώς μας ξεπουλάνε και ακόμα κοιτάμε αποσβολωμένοι... Στο εξωτερικό έχουν μεταφράσει σε διάφορες γλώσσες αποσπάσματα από τα 2 μνημόνια και έχει φρίξει ο κόσμος με τον τρόπο που μας έχουν αλυσοδέσει. Όσο κι αν λένε ότι μας συμπονούν, ξέρουμε ότι κατά βάθος ανησυχούν ότι ίσως να έρχεται και η σειρά τους.

    Εμείς τι περιμένουμε; Πόσο ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος φόβος ρε συ μεγάλε. Ολοι μεταξύ μας κυκλοφορούν ανενοχλητοι. Ειδικά στην Αθήνα όλοι οι Βουλευτές της περιφέρειας που δεν τους ξέρει κανείς. Ο Παπανδρέου πηγαίνει για διακοπές στη Σκιάθο και φωτογραφίζεται ανενοχλητος με καθημερινούς ανθρώπους. Μπορεί και να είναι επικοινωνιακό το κόλπό και να τους ανάγκασαν να βγουν φωτό δεν λέω.

    Ολοι κυκλοφορούν ανενοχλητοι ακόμα και οι ξένοι καμπαλέρος της Τροικας αλλά και άλλοι όπως ο Ραιχενμπαχ και οι συν αυτώ. Εχουν οδηγούς αυτοκίνητα, τρώνε σε εστιατόρια, γκομενες και άλλα.
    Σιγα μην φοβούνται. Φοβούνται οι αστεγοι και οι άλλοι εργαζόμενοι και επαγγελματίες και έχουν γίνει καταθλιπτικοί γι΄αυτό και δεν αντιδρά κανείς.

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει πως παίρνονται οι αποφάσεις στην ΕΕ. Ποιά είναι η δομή του συστήματος διακυβέρνησης;
    Κατα καιρούς έχω προσπαθήσει να βλάλω άκρη αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος πωσ λαμβάνονατι οι αποφάσεις και ποια είναι τα αποφασιστικά όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]