Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αστυνομικοί ζητούν έκδοση εντάλματος σύλληψης των μελών της τρόικας

Δε πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο! Είναι, όντως πραγματικότητα! Επικαλούμενοι το πρώην άρθρο 114 και νυν 120 του Συντάγματος οι αστυνομικοί, η ΠΟΑΣΥ για την ακρίβεια, επικήρυξε την Τρόικα.

Με βάση το άρθρο για την τήρηση της νομιμότητας στη χώρα οι αστυνομικοί επικήρυξαν την τριάδα-μέγγενη της χώρας στη λογική ότι υποσκάπτει την κοινή ειρήνη και ασφάλεια.

Μάλιστα θα καταβληθεί συμβολική αμοιβή 1 ευρώ για καθέναν από τους προσαχθέντες…

Οι αστυνομικοί θα πάνε να διαμαρτυρηθούν τόσο στα μέρη όπου διαμένουν οι Τροϊκανοί, όσο και στα γραφεία της Ε.Ε. αλλά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα πάρθηκε απόφαση και θα ενημερωθούν σχετικά οι αστυνομικοί για λευκή απεργία σε ότι αφορά στα μη αστυνομικά καθήκοντά τους

Διαβάστε τι αναφέρουν στην επιστολή τους οι αστυνομικοί:

Προς εκπροσώπους: Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σερβάζ Ντερόουζ
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Πόουλ Τόμσεν
Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας κ. Κλάουζ Μαζούχ

Κύριοι,

Το Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους από όλες τις Οργανώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χώρας κατά τις εργασίες του χθες 8/2/2012 και σήμερα 9/2/2012 αποφάσισε ομόφωνα να απευθυνθεί σ' εσάς και να σας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Εδώ και δυο χρόνια, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σας έχει προειδοποιήσει ότι με την πολιτική που υπαγορεύετε και απαιτείτε να εφαρμοστεί «με το πιστόλι στον κρόταφο», τινάζεται στον αέρα η κοινωνική συνοχή και πεθαίνει κάθε ελπίδα ανάταξης της ελληνικής οικονομίας.

Έγκαιρα, με παραστάσεις διαμαρτυρίας μας στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Πρεσβείες της Γερμανίας και της Γαλλίας, εκδηλώσαμε την κάθετη αντίθεσή μας σε κάθε μέτρο και πολιτική που προσβάλλει το φιλότιμο και τις δημοκρατικές ευαισθησίες του λαού μας.

Σας προειδοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας.

Όλοι μας ζητούμε προγραμματικές πολιτικές που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και όλων ημών που πλέον διαβιούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Τα συμφέροντα των δανειστών των τοκογλυφικών δανείων και των κεφαλαιούχων που εποφθαλμιούν τον εθνικό μας πλούτο, δεν μπορεί με κανένα κανόνα δικαίου να τίθενται σε προτεραιότητα έναντι των καθημερινών στοιχειωδών αναγκών του λαού. Πέραν τούτου, η προτεραιότητα της επιβίωσης των πολιτών ενός έθνους, έχει νομολογηθεί διεθνώς ότι είναι προτεραιότητα όχι μόνο της εγχώριας πολιτικής, αλλά και της διεθνούς κοινότητας. Εξάλλου, δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε η πλειοψηφία του λαού που βρίσκεται στην ίδια μοίρα, αυτοί που προκαλέσαμε την κρίση.

Επειδή, ωστόσο, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά, ότι συνεχίζετε την ίδια καταστροφική για όλους μας πολιτική, θέλουμε να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε να μας βάλετε να σκοτωθούμε με τα αδέρφια μας.

Σας προειδοποιούμε ως νόμιμοι εκπρόσωποι των Ελλήνων αστυνομικών ότι θα απαιτήσουμε να εκδοθούν άμεσα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα εντάλματα σύλληψής σας για σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, με την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις του ελληνικού ποινικού νόμου, όπως είναι η εκβίαση, η συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας, η προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού κλπ.

ypografes-poasy

Βγείτε όλοι στους δρόμους να τους βρούμε και να τους κλείσουμε στα μπουντρούμια… Wanted!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. του κολου τα ενιαμερα ποασυ και μαλακιες τους φυλαναι στο χιλτον και αφου ξερουν την νομοθεσια και το συνταγμα γιατι δεν πρατουν αναλογα συνδικαλισταρες και αυτοι το μονο που ξερουν να εφαρμοζουν καλα ειναι τις εντολες των δοσιλογων προδοτων 2χρονια που ειναι να στηριξουν τον ελληνα εργαζομενο και τον ενστολο εργαζομενο ξυλο ξερουν μονο να ριχνουν στον κοσμακοι και να γεμιζουν τα μποκ παλη απο τον κοσμακοι ρε τα σκυλια στηριζουν τα αφεντικατους και ας εχουν ορκιστει στο συνταγμα και στο να υπερασπιζονται το δικιο του λαου τα αθρα 114 και 120 αυτα λενε πρεπει να συλαυτε κυριοι και τους προδοτε πολιτηκους ποτε στα χρονικα τα σκυλια δεν πειραξαν τα αφεντικα τους ποτε στν ιστορια η αστυνομια δεν πηγε κοντρα στο συστημα αντιθετος το στιρηξε μεχρι τελους πραγμα που συμβενοι και σημερα τι φτενε οι τροικανοι αφου οι πρωδοτες εδω ειναι στημενοι στα τεσσερα και τους αρεσει και κονομανε εμπορο κυρια ποασει εχεις δυναμη εξουσια και ανθρωπους αρχιστε της συλιψεις παπαρια γραφετε και κανετε μουγγα 2χρονια αντι να καλεσετε τους παντες εναντιον των προδωτων κανετε ενεργειες του κολου πεταξτε ρε τις ασπιθες και πατε με τον λαο ετσι λεει το συνταγμα ειστε και εσεις μερος της προδοσιας που γινεται και τις παραχωρισεις της εθνικιμας κυριαρχια γουρουνακια τωρα επικυριξατε τους τροικανους χεστικε η φοραδα στο αλωνη κατι να δηξετε στα ψυφακιασας και να κατι κανετε θα κανατε κατι οταν γυρναγατε τα οπλασας και τα χημικα και γκλοπ εναντιων εκεινων που ληστευουν τον λαο και εσας βαιβεα και παραχωρουν την κυριαρχιαμας που μωρε στους ανιστοριτους ουνους που οταν φτιαχναμε παρθενονες και θεατρα και επιστημες αυτοι τρωγαν βελανιδια και κοιμοταν κατω απο την γη και αλοι πανω στα δεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]