Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποχώρησε το ΛΑΟΣ από την Βουλή, παρέμειναν Βορίδης και Γεωργιάδης


Με μία αιφνιδιαστική κίνηση (αλλά για πολλούς αναμενόμενη) αποχώρησε από την αίθουσα του Κοινοβουλίου ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, χωρίς περαιτέρω δηλώσεις.

Είναι άγνωστο εάν θα επιστρέψει ο κύριος Καρατζαφέρης και οι βουλευτές που του απέμειναν προκειμένου να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Την ομάδα των βουλευτών του ΛΑΟΣ δεν ακολούθησαν όμως, οι διαφοροποιηθέντες βουλευτές κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης, που προσμετρώνται και επισήμως πλέον ως αποσχισθέντες (ενώ πληροφορίες τους φέρουν να κάνουν συζητήσεις και να οδεύουν προς τη Νέα Δημοκρατία), οι οποίοι παρέμειναν στην αίθουσα συζητήσεων της Βουλής, όταν αποχώρησε ολόκληρος ο ΛΑ.Ο.Σ.

Σημειώνουμε πως Καρατζαφέρης και Βορίδης δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα...

Τι συνέβη πριν

Προϊόν εκβιαστών χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την ψηφοφορία επί του μνημονίου λίγο πριν δώσει το έναυσμα για την αποχώρηση της Κ.Ο. του κόμματός του από την όλη διαδικασία, πλην των κυρίων Γεωργιάδη και Βορίδη, η τύχη των οποίων.., παραμένει εν αμφιβόλω.
«Ελεύθεροι σκοπευτές και άνωθεν εκβιαστές δεν επέτρεψαν σε αυτή τη συνεργασία να έχει συνέχεια» δήλωσε χαρακτηριστικά Γ. Καρατζαφέρης και συνέχισε, «τους απαντάμε δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτούς τους αναίσχυντους εκβιασμούς. Αυτή η Ευρώπη δεν μας κάνει».

Aιτιολογώντας την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση, o κ. Καρατζαφέρης εξήγησε ότι ζήτησε εγγυήσεις για την αποτελεσματικότητα του μνημονίου που δεν του δόθηκαν, σχολιάζοντας μάλιστα πως κάποια πράγματα, όπως το αγγλικό δίκαιο, «δεν καταπίνονται».

Είπε επίσης ότι του ήταν αδύνατο να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας μέσα σε μία ώρα αφού το μνημόνιο έφτασε χαράματα στα χέρια του κι εκτίμησε πως τον Ιούνιο θα πάμε σαν μετεξεταστέοι και πάλι στα ίδια αφού τώρα μας δίνουν λεφτά αλλά οι όροι που θέτουν αναιρούν την βοήθεια.

Τέλος, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι κάνει κωλοτούμπες, μεταξύ αυτών και η κα Παπαρήγα, είπε πως «όταν σε κυνηγάνε τα θηρία ή τα μεγάλα ψάρια για να σε φάνε πρέπει να κάνεις κινήσεις».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "..τους απαντάμε δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτούς τους αναίσχυντους εκβιασμούς. Αυτή η Ευρώπη δεν μας κάνει»."

    Στο Μνημονιο 1 τους ανεχθηκες ομως κ.Καρατζαφερη!
    Τοτε γιατι σου εκανε η Ευρωπη!!??


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]