Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάρολε, παρέλαση δεν θα προλάβεις

Ο Πρόεδρος της Τυραννίας, Κάρολος Παπούλιας, παραιτείται του μισθού του. Ο κ. Παπούλιας δήλωσε πως οι χούντες δεν έχουν πρόεδρο αλλά αυτός θα συνεχίσει να είναι διακοσμητικός πρόεδρος της χούντας, ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψει όσα εκατομμύρια έχει τσεπώσει μέχρι τώρα.

Μετά την παραίτηση από το μισθό του, ο κ. Παπούλιας ζητάει να παραιτηθούν οι πολίτες από τα γιαούρτια που θα του ρίξουν, ενώ τους ζητάει να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να παραιτηθούν και αυτοί από τους μισθούς τους.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το προφίλ του –και να αποφύγει το ξύλο που θα ακολουθήσει την πτώση της χούντας-, ο κ. Παπούλιας δήλωσε πως στο εξής θα τρέφεται με το συσσίτιο της Εκκλησίας.

Όλοι απόψε με κεριά έξω από το Προεδρικό Μέγαρο να πενθήσουμε το μισθό του Κάρολου Παπούλια.

Εγραψε ο Pitsirikos


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Από την βουλευτική σύνταξη παραιτήθηκε;
    από την σύνταξη του ταμείου Νομικών παραιτήθηκε;
    από τα έξοδα παραστάσεως παραιτήθηκε;
    Ρε ουαί ρε, φαρισαίοι υποκριτές, έρχεται η ουαί εναντίον σας και θα είναι τρομερή, και την κάνετε χειρότερη με αυτά τα κάλπικα κλαψουρίσματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γιαουρτι και το ξυλο θα το γλυτωσει μονο αν δωσει την μιση του περιουσια για να τραφουν οι ανεργοι ,αστεγοι,τα παιδακια στα σχολεια!! Και την αλλη μιση για να πληρωσουμε τα χαρατσια που υπεγραφε με τοση ευκολια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ρωτας τι μπορει να κανει
    ο παπουλιας για σενα.
    να κυττας τι μπορεις να κανεις
    εσυ για τον παπουλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατοπιν εορτης γερο , κατοπιν εορτης .
    Εισαι ψευτης και απατεωνας . Αχρηστος και πιονι των κατακτητων , που και ΕΣΥ , τους ανοιξες την πορτα ΠΟΛΛΕΣ φορες . Αλλα φανερα , οταν σου ειπε η αλλη ελεεινη του συναφιου σου , οταν σε βαλανε στην καρεκλα που ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ , οτι η Ελλας θα παραδοση την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ !!!!
    Και ΕΣΥ ΜΟΥΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αλλα το σοβαρο ειναι οτι ΟΥΔΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ της φιδοφωλιας ,εβγαλε αχνα για τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ .
    ΓΙΑΤΙ δεν μιλησες τοτε γερο ;
    Δεν ακουγες καλα ;Δεν καταλαβες τι σου ελεγε ; ΟΧΙ γερο .
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ .
    Να επιστραφη στους Ελληνες ΟΛΗ Η ΚΛΕΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ .
    ΝΕΜΕΣΙΣ γερο ΝΕΜΕΣΙΣ .
    Ουτε ψυλλος στον κορφο σας κακομοιροι λαοπλανοι Εφιαλτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι εγώ δεν βρίζω : Απλά λέω στην νέα γενεά να βλέπει πως μοιάζουν και τι λένε και ποιοί είναι αυτοί που αποτελούν τα ηγετικά μέλη και εκπροσώπους της χώρας σας. Να μην καταντήσετε κι εσείς Κάρολοι παιδιά γιατί τότε δεν θα χετε πια πατρίδα να σταθείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]