Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ετοιμάζουν για αύριο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ΛΑΟΣ;


Σημαντική η αυριανή μέρα, που φήμες την φέρουν να είναι ημέρα τεράστιων πολιτικών ανατροπών, με άγνωστα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αύριο ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία ή και τα δύο κόμματα θα προχωρήσουν στον σχηματισμό ενός νέου ενιαίου πολιτικού σχηματισμού.

Ο Βενιζέλος με μεγάλη ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την καθαίρεση του Παπανδρέου από πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής ομάδας και του ΠΑΣΟΚ και θα οδηγήσουν το κόμμα σε εκλογή νέου προέδρου.

Αυτή η νύχτα θα είναι μεγάλη και είναι άγνωστο τι θα "γεννήσει"…

Τα επιτελεία όλων των συγκυβερνώντων κομμάτων θα εργαστούν σκληρά, όμως, τίποτε δεν μπορεί να οδηγήσει πλέον στην ομαλότητα, εάν δεν υπάρξουν άμεσες προφυλακίσεις σειράς πολιτικών προσώπων που έχουν άμεση εμπλοκή με όσα βιώνει η χώρα…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αυτα ισως να ειναι τα απελπισμενα και καθοδηγουμενα σχεδια των Εφιαλτων .
    Αλλα ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΟΨΟΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι έτοιμα τα λαοδικεία που απαιτεί ο ελληνικός μας κόσμος, ώστε να ξαναγίνει η Ελλάδα μία χώρα δικαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο αλητείας, δε μπορείς να κάνεις ούτε βήμα πίσω γιατί θα χαθείς. Μόνο να επιμείνουν στο θράσσος τους μπορούν και όπου τους βγάλει.
    Το ΛΑΟΣ εξαφανίστηκε σαν κόμμα λόγω της βρώμικης στάσης του, αναμενόμενο ένα συννοθύλευμα από τυχάρπαστους ήταν. Το ΠΑΣΟΚ επίσης καταποντίστηκε και ξεβρακώθηκαν όλοι οι βολευτές που ξεδιάντροπα ενδιαφέρονται μόνο για τις τσέπες τους κυκλοφορώντας διάφορα "χαρτιά" προς υπογραφή για να εξασφαλίσουν λίγους ακόμα μήνες πλιάτσικου.
    Η ΝΔ είναι απορίας άξιο πώς σε λίγες μέρες έχασε δεκάδες μονάδες δημοτικότητας, μια συνεργασία με το ΛΑΟΣ της έλειπε να φτάσει τα μονοψήφια.
    Κι όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα ξεφτιλίζονται και περισσότεροι.
    Τα ΜΜΕ παρόλα αυτά, πιστά στο ρόλο τους, προβάλλουν έναν υπόδικο αρχηγό να αραδιάζει τις μπαρούφες του σε βολευτές-κοπρόσκυλα προκειμένου να τους προσφέρει επιχειρήματα για να διακιολογήσουν την αλητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]