Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πληρώνουμε "ερασιτέχνες" και "αδιάβαστους"


Η Μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια, των 27 των Βρυξελλών δηλαδή του ενός (μίας) του Βερολίνου, παίζει άσχημα παιχνίδια τις τελευταίες ώρες, με το Ελληνικό κράτος και τον Ελληνικό λαό.

Ο πρόσφατος διεθνής μας εξευτελισμός, δια της «προσαγωγής» του υπουργού οικονομικών, στο eurogroup (που έγινε μόνο για τις ανάγκες της «εξέτασής μας») και η δημοσιοποίηση διαλόγων, που συνιστούν ωμή παρέμβαση στα πολιτικά της Ελλάδας, περισσότερο μας ανησυχούν παρά μας στενοχωρούν.

Η επίδειξη ισχύος της Γερμανίας και των δορυφόρων της, έναντι της χώρας μας, σε κάθε ευκαιρία, και ειδικά αυτές τις πολιτικά και κοινωνικά φορτισμένες ώρες, δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε ασήμαντη διπλωματικά, ούτε τυχαία.

Με την πλήρη αποικιοποίηση της Ελλάδας, η Γερμανία προσπαθεί να εδραιώσει το προφίλ του αυτοκράτορα και του οικονομικού κατακτητή της Ευρώπης. Να επέμβει απολυταρχικά στα κράτη, διαλυτικά και διχαστικά. Να φέρει τραγικές μνήμες κατοχής.
Η εικόνα του υπουργού οικονομικού της Πορτογαλίας που εκλιπαρεί για βοήθεια τον ομόλογό του Γερμανό, κατά τη διάρκεια του eurogroup (αυτού που στήθηκε για μία ακόμη παγκόσμια διαπόμπευσή μας) αποτελεί απόδειξη πως το σχέδιο υποδούλωσης του Νότου, βαίνει καλώς.

Η ουσία είναι πως η Ελλάδα, βρέθηκε προ τεχνητού αδιεξόδου, με χειριστές του, εντός και εκτός της χώρας. Το δήλωσε και ο Πούτιν.
Άμεσα πρέπει να προχωρήσει η χώρα μας σε μία κοινοβουλευτική απόφαση, εθνικά κρίσιμη για το μέλλον μας. Σίγουρα πρέπει να σωθεί «λογιστικά» και ανθρωπιστικά και να αποφευχθεί η χρεοκοπία. Πρέπει να συνεχίσει να ελπίζει. Με κακό τρόπο, αλλά πρέπει. Πρέπει να μεταθέσουμε την ημερομηνία της καταστροφής μας, μήπως προλάβουμε και σωθούμε με το δικό μας τρόπο. Δεν είναι, ειδικά σήμερα, η στιγμή της απόδοσης ευθυνών και του εθνικού διχασμού. Δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη σε κανένα να αυτοεξοντωθούμε και να τους δώσουμε το δικαίωμα να μας ανασυγκροτήσουν. Αυτό περιμένουν …να αγοράσουν την πλούσια Ελλάδα, με μόνο αντίτιμο, ένα συσσίτιο.

Οι παράλληλες πιέσεις των ξένων και οι νουθεσίες τους για το πώς και το πότε, έχουν υπερβεί τα όριά μας προ πολλού. Δεν φταίνε μόνο αυτοί, που βρεθήκαμε σε αυτή τη δεινή θέση. Κυρίως δική μας η ευθύνη και το πρόβλημα.

Η δικαιολογία πως μας δίνουν τα χρήματα και πως επιβαρύνονται οι λαοί τους, είναι παντελώς αβάσιμη!
Οι ξένοι εταίροι μας, δεν μας χαρίζουν, μας δανείζουν. Οι λαοί τους και ιδίως τα τραπεζικά τους λόμπι, «υποβάλλονται» σε επένδυση προς τη χώρα μας, με τοκογλυφικό επιτόκιο.
Με το επιτόκιο τιμωρίας, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Στρος Καν. Άρα δεν μας βοηθούν, κερδοσκοπούν στη δική μας ανάγκη. Αυτό δεν είναι Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αλλά στυγνή εκμετάλλευση. Δεν δίνει ανάσα, αλλά στραγγαλίζει.

Την Ελλάδα την υποτιμούν επιτηδευμένα, για σκοπούς κομματικούς και εθνικούς δικούς τους, αυτοί οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Οικογένειας της Θαλπωρής. Όμως οι λαοί τους πρέπει να γνωρίζουν όλες τις αλήθειες. Όχι μόνο αυτές, της δικής τους προπαγάνδας.

Πρέπει να ξέρουν, πως για πολλές δεκαετίες η χώρα μας ήταν αυτή που έδωσε ανάπτυξη και βοήθησε κάποιους από τους ξένους να γίνουν γίγαντες, αγοράζοντας αυτοκίνητα, τεχνολογία και κυρίως όπλα (πολλές φορές ελαττωματικά).

Είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής οικογένειας της «Αλληλεγγύης» των κοινών και ενιαίων συνόρων, που αντί να αναπτυσσόμαστε, όπως οι υπόλοιποι, παρατάσσουμε τα πανάκριβα γερμανικά τανκ και υποβρύχια και γαλλικά αεροπλάνα στα σύνορά μας, για να προστατεύουμε μόνιμες και καθόλου τυχαία άλυτες διαχρονικές εδαφικές διεκδικήσεις.

Είμαστε η μόνη χώρα εκ των Ευρωπαίων συγγενών μας, που έχουμε «φορτωθεί» σε τέτοιο δυσανάλογο βαθμό, το τεράστιο κοινωνικά και οικονομικά, πρόβλημα των λαθρομεταναστών.

Είμαστε η χώρα που είχε στο βʼ παγκόσμιο πόλεμο τις μεγαλύτερες αναλογικά απώλειες πληθυσμού και που δεν αποζημιώθηκε, ενώ η Γερμάνια που τις προκάλεσε, προχώρησε σε ανάπτυξη (με χρήμα και εργάτες από την Ελλάδα) και σήμερα αγρίεψε και επιθυμεί κι άλλα, περισσότερα.

Έχουμε διαφθαρεί (φταίμε!) και μας έχουν διαφθείρει οι εταιρίες τους κολοσσοί με την κρατική τους ανοχή και συναίνεση φυσικά.

Η Ευρωπαϊκή οικογένεια των λαών, που μας είχε εντάξει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν έχει καμία σχέση με την Ευρωπαϊκή οικογένεια του Ενός Βασιλέως που έχει μετατραπεί τώρα.

Η ιστορική ευθύνη των ηγετών της Ευρώπης στη διάλυση του οικοδομήματος, στη γελοιοποίηση του οράματος συνοχής -δημοκρατίας των λαών, είναι τεράστια. Τίθεται πλέον θέμα Βορείων και Νοτίων, πλούσιων και φτωχών, τεμπέληδων και εργατικών, διεφθαρμένων και ηθικών.. και σε λίγο ..και φυλών.

Τα φιτίλια των Ευρωπαίων συγγενών μας, που στοχεύουν το κράτος μας και την κοινωνική συνοχή, πυροδοτούν την έκρηξη.
Μία έκρηξη βίαιη, ντόμινο για την υπόλοιπη Ευρώπη. Νομίζουν πως θα μπορέσουν να την ελέγξουν, με τη δύναμη του χρήματος, μοιράζοντας κούπες σούπας (με νερό και πέτρες) στους άθλιους. Όμως σφάλλουν.
Κι αυτοί ..αδιάβαστοι στην Ευρωπαϊκή ιστορία των επαναστάσεων και των πολέμων.

Η στάση εντός και εκτός Ελλάδας, των «ερασιτεχνών» και «αδιάβαστων», που έδωσε το δικαίωμα για τη διεθνή απαξίωση και την επίθεση στη χώρα μας, κρίνεται ιστορικά εγκληματική.

Η στάση όσων δεν διάβασαν ούτε την ιστορία μας αλλά και ούτε το μνημόνιο, είναι αυτή που ευθύνεται για την ραγδαία εξαθλίωση της Ελλάδας, αλλά και των επιδράσεων σε όλη την Ευρώπη.

Αυτοί που είδαν στην Ελλάδα πως «λεφτά υπάρχουν», δεν είδαν πως και στην Ευρώπη αντίστοιχα «θηρία υπάρχουν» και αντί για λεφτά μας έφεραν τα θηρία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τελευταία 20 ετία πριν τον Ομπάμα η ΗΠΑ κυβερνόταν απο τους Ναζί, Klinton/Bush και άλλους που δεν θέλω να τους αναφέρω όλους. Είναι το μεγαλύτερο μέρος της New World Order. Το 3.Ραιχ δεν σταμάτησε ποτέ! την κατάκτηση της ανθρωπότητας, μόνο που τώρα εδώ στην Ευρώπη άρχισε να γίνεται η ναζιοποίηση της Ευρώπης φανερά στο φώς της ημέρας μέσω τραπεζών. Οι δικοί μας πολιτικοί ήταν και είναι σκλάβοι αυτών. Το πρόβλημα δεν είναι σε αυτούς, το τι θέλουν και τι δεν θέλουν, το πρόβλημα είναι στον Ελληνικό λαό, που ψήφησε στην Ελλάδα αντιπροσώπους ή τσιράκια ή ορικισμένοι υπηρέτες αυτών. Να το πούμε ξεκάθαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]