Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκ της Κομαντατούρ: "Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Αποικία"


Η Ελλάς του κυρίου Παπαδήμου (πρώην Γιωργάκη, πρώην Καραμανλή, πρώην Σημίτη) είναι αδύνατον να δεχθεί Επιτροπεία - δεν την έχει ανάγκη, είναι Προτεκτοράτο!

Ούτε ξένο Διευθυντήριο χρειάζεται ή μικρά πρώην διεφθαρμένη, το νυν τιμία Ελλάς - είναι υπό Καθεστώς Εντολής.

Δεν χρειαζόμεθα Γκαουλάιτερ, έχουμε Ύπατους Αρμοστές. Ούτε Κομισάριους έχουμε ανάγκη, διαθέτουμε Ανθυπάτους.

Κι επιτέλους!

Την δημόσια διοίκηση την εποπτεύουν οι Γάλλοι. Την δημόσια περιουσία το Αγγλικό Δίκαιο. Την οικονομία οι Γερμανοί. Την άμυνα οι Αμερικάνοι - Τί άλλο θέλουν να επιτροπεύουν και μας προσβάλλουν τόσο βάναυσα;

Και κατά τούτο συντάσσομαι με τις εύκολες καταγγελίες, όπως αυτές της κυρίας Μπακογιάννη ή του κ. Καρατζαφέρη, ότι δεν μπορούν αυτοί που μας κατέχουν να μας προσβάλλουν.

Γιατί δηλαδή μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο κι ετέθη υπο Καθεστώς Κατοχής; Δεν μας φθάνει το Τρίο Στούτζες της Τρόικας (Τόμσεν, Μορς, Μαζούχ) για να μας κόβουν τους μισθούς και να μας βάζουν χαράτσια; Δεν μας αρκεί ο χερ ΡΑΪΧενμπαχ για να μας ληστεύουν; Χρειαζόμαστε κι άλλους βάφεν τοκογλύφους για να γίνουμε Πορτογαλία;

Το ίδιο με μας δεν πεθαίνουν οι Πορτογάλοι απ' το φάρμακο Μέρκελ; Δεν χρειάζεται λοιπόν να μας στείλουν κι άλλους αγάδες - επιτηρητές (σιγά δα μη μας στείλουν και τη Λεγεώνα των Ξένων) το παίρνουμε και μόνοι μας. Από γερμανοτσολιάδες στην Αποικία, να φάνε και οι κότες (όταν δεν τις τρώνε οι ίδιοι)...

Ας σταματήσει λοιπόν εδώ αυτή η άχαρη συζήτηση! Η Ελλάς ανήκει στη Δύση, δεν χρειαζόμαστε κι άλλους Σταυροφόρους για να ανήκουν οι μισθοί μας στην Ινδία, τα παιδιά μας στην Διασπορά και το Αιγαίο στην ΑΟΖ Λιβύης.

Μπορούμε και μόνοι μας! Με κάθε τιμή:

Ο Γενίτσαρος της Γειτονιάς σας

Ο Ραγιάς της δουλειάς σας

Ο Γραικύλος της Ενορίας σας

(Τρόικα είμεθα κι εμείς)...


Στάθης

Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ωμα , η Αληθεια , χωρις κερατιατικα και πολιτικαντικες αρλουμπες .
    Να δουμε ποσους ακομη πεινασμενους , βιασμενους , δολοφονημενους και γενικως εξαθλιωμενους θελουν να δουν τα προβατα-κουκια , για να καταλαβουν τι κακο τους εκαναν τα μαντρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι σκληρή και δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών,υπαινιγμών,μετεωρισμών,αιωρήσεων,υπεκφυγών,εν γένει διαφυγής.Ή θα ενατενίσουμε την πραγματικότητα 'στο σύνολό της και ως έχει και θα την αντιμετωπίσουμε με νέο πνεύμα και ήθος και με ε θ ν ι κ έ ς στοχεύσεις και ποτέ βερμπαλισμούς και γενικότητες ή θα μεμψιμοιρούμε και θα υποχωρούμε ενώπιον των καταιγιστικών,εκρηκτικών,ιλιγγιωδών εξελίξεων του κόσμου του 21ου αιώνα (του...απατεώνα),όπου οι συσχετισμοί δυνάμεων έχουν ή δ η και α ν ε π α ι σ θ ή τ ω ς αλλάξη,μεταβληθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]