Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντιεξουσιαστές - οργανωμένη κοινωνία: 2-0


Τα Εξάρχεια νίκησαν την οργανωμένη κοινωνία.
Πάνε πολλά χρόνια τώρα, που σαν φαντάσματα έβγαιναν από τα Εξάρχεια οι αντιεξουσιαστές φορώντας κουκούλες κρατώντας ρόπαλα, σπάζοντας μαγαζιά πανεπιστήμια, και γενικά ήταν πάντα απέναντι στο οργανωμένο κράτος και στην συντεταγμένη κοινωνία.

Με κάθε ευκαιρία, την μια για τους παλαιστίνιους, την άλλη για να υπερασπιστούν το άσυλο, την άλλη εναντίων της αστυνομίας, των φόρων, υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ των φυλακισμένων, υπέρ των τρομοκρατών, πάντα με κάθε ευκαιρία έβγαιναν πάντα από το σκότος για να υπερασπιστούν τον κάθε ένα που διεκδικούσε κάτι, δίκαιο η άδικο, από την πάντα άδικη και κακή κοινωνία, κατά αυτούς.

Σιγά-σιγά, αυτή τους η συμπεριφορά, αντικατέστησε κάθε άλλη άποψη και δημόσιο λόγο, έτσι είχαμε πάντα την γνώμη των αντιεξουσιαστών από την μια πλευρά, και απέναντι τους της αποφάσεις της οργανωμένη κοινωνίας.

Όταν τα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι επικαλούντο την κοινή γνώμη, στην ουσία επικαλούνταν μόνο τους αντιεξουσιαστές. Ποτέ καμιά κοινωνική ομάδα δεν υπερασπίστηκε το άσυλο, ούτε οι αγρότες, ούτε οι ταξιτζήδες, ούτε καμιά άλλη κοινωνική ομάδα, παρά μόνο οι αριστεροί κρυφοί και φανεροί, μαζί με τους πουλημένους δημοσιογράφους.

Όταν, για οποιοδήποτε λόγο έκαναν ρεπορτάζ τα ΜΜΕ ενημερώσεις, στα παράθυρα των τηλεοράσεων έβαζαν από την μια τους αντιεξουσιαστές, και από την άλλη τον σύλλογο εμπόρων ή ξενοδόχων, Κτλ.

Όταν, ο αστυνομικός σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αυτοί οι αντιεξουσιαστές παράσυραν, κατάφεραν και έβγαλαν στον δρόμο, όλους αυτούς που κρυφά τους θαύμαζαν, και τους έκαναν πλάτες σε πολιτικό επίπεδο και δημοσιογραφικό, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το ΠΑΣΟΚ βέβαια, ως αριστερά και αυτοί, δεν μπορούσε να αφήσει τον Τσίπρα ως μόνο υποστηρικτή τους.

Έτσι είδαμε όλο το ΠΑΣΟΚ χωρίς πλέον την μάσκα, με τον αρχηγό του μπροστά και διαδήλωναν εναντίων του Κράτους εμπεδώνοντας στην κοινή γνώμη των Εξαρχείων, που έκαιγε και κατέστρεφε την δική της περιουσία, την άποψη ότι κάποιος από την εξουσία σκόπιμα έδωσε εντολή στον Κορκονέα να σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, γιατί πίστεψαν ότι ταυτιζόμενοι με τα θέλω των ανιεξουσιαστών θα κερδίσουν της εκλογές.

Έτσι, όταν ήρθαν οι εκλογές, ήταν υποχρεωμένοι στο ΠΑΣΟΚ να προσαρμόσουν την ρητορική τους για άλλη μια φορά, με αυτήν των αντιεξουσιαστών, που πάντα έβλεπαν ένα Κράτος λάφυρο το οποίο έπρεπε να κάνη ότι θέλει η κοινή γνώμη, των Εξαρχείων, όχι της συντεταγμένης δημιουργικής κοινωνίας.

Έτσι φτάσαμε στο αποκορύφωμα της γελοιότητας, ο πρωθυπουργός, να δηλώνει αντιεξουσιαστής.

Αν ένα από τα πλεονεκτήματα να γίνει κάποιος πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι να είναι και αντιεξουσιαστής, τότε εγώ ζητώ η επόμενη υπηρεσιακή κυβέρνηση να απαρτίζετε από τα μέλη της 17 Νοέμβρη. Αυτοί πράγματι υπήρξαν αντιεξουσιαστές και με πολύ πείρα και δράση.

Και Όχι τυχοδιώκτες, όπως του ΠΑΣΟΚ που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τον θάνατο του Γρηγορόπουλου για να βγάλουν Πρωθυπουργό αντιεξουσιαστή.

Έτσι το match Εξάρχεια -Οργανωμένη κοινωνία, έληξε με σκόρ 2 -0, υπέρ των Εξαρχείων.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]