Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική κορβέτα σε ελληνικά χωρικά ύδατα


Τουρκική κορβέτα προερχόμενη (Badirma) από Ανατολική Μεσόγειο και πλέοντας βόρεια της Κρήτης πλησίασε χθες τις ακτές της Μήλου, Φολεγάνδρου και Άνδρου.

Ακολούθως σήμερα το πρωί προσέγγισε την ακτογραμμή σε Αντίπαρο Σίφνο Μύκονο και Τήνο, κινούμενη σταθερά εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Κατά τη διάρκεια του πλου του το τουρκικό πλοίο παρακολουθούσαν Ελληνικά πλοία του πολεμικού ναυτικού ενώ αυτήν την ώρα η κορβέτα κατευθύνεται προς το λιμάνι της Σμύρνης.

Αυτά συμβαίνουν με τις μνήμες των Ιμίων να επανέρχονται, όχι μόνο της χρονικής επετείου, αλλά και λόγω των πολιτικών συγκυριών που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Λέτε η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου να "δίνει δεκάρα τσακιστή" για όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο ή για την ειδικότερη επιθετική και προκλητική στάση της Άγκυρας;
Τί εγγυήσεις, άραγε, προσφέρει, ο τραπεζοϋπάλληλος Λουκάς Παπαδήμος για τα εθνικά θέματα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ;

    ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ;

    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώπα. Τι έγινε και το νέο αυτό είναι από το πρωί σε όλα τα πασοκικά μήντια; Ήρθε ο καιρός πάλι να τρομάξουμε και να αγοράσουμε κανένα σιδερικό που μπατάρει από την Μέρκελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]