Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν προς Λουκά: Σήκω και φύγε ρε μαραμένο π@π@ρι

  • Απειλεί ο νεροκολοκυθόμυαλος υπάλληλος των τοκογλύφων…
H ξευτιλοκυβέρνηση της δημοκρατικής εκτροπής του μεγαλοτραπεζοχλαπάτσα Λουκά Παπαδήμιου με τα μεγάλα connections και τις ιδιαιτέρες ικανότητες (πούντες γ@μѠ την ατυχία μας) αποδείχτηκε μούφα κρεμ καραμελέ!

Ο μετά πολλών επαίνων ανεπαρκής ο κύριος νεροβραστίδης απειλεί μέσω των υπουργών του να νομοθετήσει την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας και να μειώσει ή και να καταργήσει εντελώς τον κατώτατο μισθό των 750 ευρώ μεικτά (καθαρά γύρω στα 600) για να πάρει το νέο δάνειο των 90 δις ευρώ, από τα οποία τα 60 δις θα πάνε για την κεφαλαιακή αναπλήρωση και τον αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών, ενώ τουλάχιστον 25 δις θα πάνε κυρίως σε ευρωπαϊκές τράπεζες για την αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων!

Μασαλάχ ρε ξευτίλα, έτσι κάνει τον πρωθυπουργό και ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας… Σήκω και φύγε ρε μαραμένο π@π@ρι, πριν πάρουμε τα στειλιάρια και σε πάρουμε στο κυνήγι… Ηλιθιοβλαμένε…

Ούτε μιας ημέρας ακόμα παραμονή στη κυβέρνηση ανέκδοτο του δοτού μη εκλεγμένου κλητήρα της Golldman Sachs που παριστάνει τον πρωθυπουργό και άμεση προσφυγή στις κάλπες για να αναλάβει τις ευθύνες του ο Ελληνικός λαός, που δε θα μπορέσει αυτή τη φορά να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε ή ότι τον ξεγέλασαν…

Όξω π⓪ʋŞʈη απ’ την παράγκα…

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

25 σχόλια :

  1. Kράτα γερά τεμ'έταιρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, που εκπροσωπούνται από το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμιου, η ελληνική κοινωνία, επειδή έχει κληρονομήσει μία οικουμενικού διαμετρήματος πολιτική ανάπτυξη, δεν θα μπορέσει να ανακτήσει τη συλλογικοτητά της, παρά μόνον μέσα στους θεσμούς, μόνον δηλαδή εάν αποκτήσει θεσμική συλλογικότητα, εάν γίνει ξανά δήμος πολιτών.

    Μετά θα είναι πολύ απλό το να θέσουμε σε θεσμική εφαρμογή τα όσα προτείνει ο Χάρρυ Κλυνν: να πάρουμε θεσμικά, ως δήμος πλέον, στο κυνήγι με τα στειλιάρια τον ηλιθιοβλαμένο Λουκά Παπαδήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ,ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ -
    ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ .
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ?
    Ο,ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .
    ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ .
    ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ .
    ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ -ΔΕΚΑ ΚΡΑΤΩΝ- ΜΕ
    ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ, ΝΑ
    ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΙΣΧΗ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ
    ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ
    ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “... ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...”

    Και αν ο Χριστός είναι με το μέρος αυτών που καλείς “ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ”, τότε τι κάνουμε; Χριστιανοί δεν είναι και αυτοί;

    Γιά δες ποιός είναι ο “Μαύρος Πάπας”. Αυτός είναι τίτλος του ηγέτη της Εταιρείας του Ιησού (Society of Jesus), μίας Ρωμαιοκαθολικής θρησκευτικής τάξης, επίσης γνωστής ως “Ιησουίτες”. Ο ηγέτης αυτός γενικά αντιμετωπίζεται ως ο Γενικός Πατέρας. Η θέση του φέρει τον ψευδώνυμο τίτλο Μαύρος Πάπας, με τά άμφια του σε απλό μαύρο, σε αντίθεση με το λευκό ένδυμα του Πάπα. Ο σημερινός Μαύρος Πάπας είναι ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Adolfo Nicolás.

    Μήπως είναι λοιπόν καιρός να ξαναγίνουμε ανεξίθρησκες Ελληνίδες και ανεξίθρησκοι Έλληνες; Διότι μάλλον ο Κύριος Υμών Ιησούς Χριστός μας ξεπούλησε ήδη, όπως και οι ποιλιτικοί σας, στα τραπεζικά καρτέλ γιά να πάρει καμμιά δανειακή ή άλλου είδους δόση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι επειδή οι Ρωμαιοκαθολικοί κάνουν όλα αυτά, πάει να πει πως ο Σωτήρας συμφωνεί κιόλας; Ρε παιδιά, γιατί τόση ασεβεια; Τι κάνετε; Έχετε συναισθηση του τι λετε ήθελα να ξερα; Δεν ξέρετε οτι οι Ρωμαιοκαθολικοί (εννοω την εκκλησιαστικη εξουσια) είναι και οι μεγαλύτεροι υβριστες Του; Τώρα το μαθαινετε; Τι νομιζετε, ολα αυτά τα τάγματα, OPOUS DEY, Ιησουίτες, Ναιτες, Ροδοσταυροι και πάει λέγοντας, είναι στην ουσία τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, η οργανώσεις ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ τόσο τη θρησκεία, όσο και το πνεύμα και την διδασκαλία της! Επίσης, δεν βλέπετε οτι μέσω της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και του δόγματος αυτού, ξεπιδησαν οι μεγαλύτερες αιρέσεις του Χριστιανισμού, καθώς επίσης και τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας; Δεν βλέπετε οτι αυτοί είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την μεγάλη Αποστασία του Ανθρώπου; Γι αυτόν το λόγο οι δυο εκκλησίες αποσχιστηκαν, επειδή ο Ρωμαιοκαθολικισμός ήθελε να επιβληθεί της Ορθοδοξίας με δολια μέσα και παραλίγο να τα καταφέρει με τις Σταυροφορίες και τον Πάπα Ουρβανό τον Β! Τόση πια αμορφοσια και στραβισμος μας εχει πιάσει; Έλεος ρε παιδιά! Εντάξει, δε σας πάει οΧριστος, είναι σκληρός ο δρόμος Του και θέλει κοτσια πολλά να τον ακολουθησεις, αλλά το βρισιμο και η απαξιωση επειδή σας φαίνεται ΒΑΡΥΣ αυτός ο δρόμος είναι ΕΓΚΛΗΜΑ! ΣΤΗΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ! Αν τολμουσε και η εκκλησία της Ορθοδοξίας να το κάνει, θα την εκαιγαν όλοι! Μας αξίζει λοιπόν η Θεία Τιμωρία που βιωνουμε σήμερα! Προς όλους το λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλά έχουμε σκεφτεί τι σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στα αρχαϊκά μυστήρια του Διονυσίου του Ζαγρέως και στα Ιερά Πάθη του Ιησού; ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ είναι ένα ανατρεπτικό βιβλίο για όσους αναζητούν αλήθειες.

    Επί χιλιάδες χρόνια πριν τον χριστιανισμό, οι παγανιστές λάτρευαν ένα Υιό Θεού. Ο Σωτήρας των παγανιστών γεννήθηκε κι αυτός από μια παρθένο στις 25 Δεκεμβρίου με μάρτυρες τρεις βοσκούς, μετέτρεψε το νερό σε οίνο, κρεμάστηκε επί ξύλου κι αναστήθηκε το Πάσχα, και προσέφερε το σώμα και το αίμα του ως Θεία Κοινωνία.

    Δεν ήταν άλλος από τον Διόνυσο τον Ζαγρέα. Οι παγανιστικοί μύθοι ξαναγράφτηκαν αιώνες αργότερα σαν τα ευαγγέλια του Ιησού Χριστού. Για την ύπαρξη του ιστορικού Ιησού δεν υπάρχουν αποδείξεις.

    Οι πρώτοι χριστιανοί γνώριζαν ότι η ιστορία του Ιησού ήταν ένας μύθος. Οι αλήθειες αυτές αποσιωπήθηκαν με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη παραχάραξη που έγινε ποτέ στην ιστορία.

    Ο Χάρρυ Κλυνν τα γνωρίζει όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλες οι ημειωεις με τις προφητειες , παραπανω, αλλα ειναι καιρος να μαζευτουμε και να κανουμε ντου.... ετσι δεν ειναι χαρυ?? ευχολογια του τυπου " Γιατι ειναι θελημα θεου η Πολη να τουρκεψει" τα φαγαμε στη μαπα και ξερουμε τους υπαιτιους....η ωρα και ο λογος τωρα στους ΕΛΛΗΝΕΣ.... οι αλλοι ας κατσουν να περιμενουν την εξ΄ουρανου βοηθεια...η το ξανθο γεννος πυ θα τους σωσει.... μοιρολατρες μας εκαναν... ειμαστε Ελληνες ρεεεε....ξυπνατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανατρεπτικό βιβλίο!...Μάλιστα! Λες και δε γνωρίζουμε οτι η ΑΡΧΑΙΑ ΗΜΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (εννοώ ασφαλώς η θρησκεία του Ερμή Τρισμέγιστου) είναι ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ του Χριστιανισμού! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΤΑΤΕ!Δε χρειάζεται να μας το πεί κανένα ...ανατρεπτικό βιβλίο κανενός...μπουρδολόγου! Το ζητούμενο είναι ένα! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ! Ενα άσχετο παντελώς θέμα υπήρξε ως αφετηρία του σχολιασμού (κριτική στον Παπαδήμο απο τον Χάρρυ Κλύνν) και κάποιος πέταξε την ύβρι του, κάποιος απάντησε και νά το μπάχαλο! Τι θέλετε ρε παιδιά επιτέλους; Αι παρατήστε μας ήσυχους! Πιστεύετε οτι θέλετε, αλλα ΜΥΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ! ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ...ΔΙΕΣ! Ε, ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. fnous-EAM B-3 -11-11-11

    link

    Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας, το χρωστάμε στους εαυτούς μας.
    Αν πιστεύετε ότι γράφονται σωστές σκέψεις ενημερώστε τους γύρω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για ποιόν κατώτατο μισθό 750 ευρώ μιλάμε; Αυτός έχει καταργηθεί ήδη. Αν έχετε φίλους ή γνωστους που εργάζονται στα ΕΛΤΑ ρωτήστε τι μισθό πήραν αυτό το μήνα. Καλό είναι το μπινελίκι για να ξεσπάμε. Καμια κίνηση στους δρόμους για να τους ξεφορτωθούμε... ούτε για δείγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. “ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ”

    Μα εκεί ακριβώς πατάει ο Παπαδήμος και η παρέα του. Όταν δέχεται κάποιος ένα παραμύθι, μετά είναι πολύ εύκολο να του πουλάς και το παραμύθι που λέγεται Παπαδήμος.

    Εις Υγείαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω, αλλά βαρέθηκα να βλέπω κάποιους που χώνονται οπουδηποτε για να πουλήσουν τους εξυπνακισμούς τους περί θρησκείας. Μπορείτε, αγαπητοί να ασχολείστε με τα θέματα που τίθενται; Όσο για τα παραμύθια, καλή η παραμύθα, αλλά δεν πιάνει. Τι ζόρι τραβάτε για το τι πιστεύει ο άλλος; Αλλά, είπαμε, η τακτική είναι τέτοια. Καλύτερα να μιλάμε για άσχετα θέματα, παρά γι αυτά που καίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .
    ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ .
    ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .
    Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ .
    ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ . ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΥΒΙΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΥΚΩΜΟ ΤΟΥΣ ? ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ?
    ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ?
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΟΥΚΑΣ .
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ . ΜΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΠΟΥ
    ΕΣΥΝΗΘΗΣΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενω εΣυ που δεν εισαι κοροιδο,ας πουμε, δεν ειχες πεσει ποτε σου στη παγιδα των πολιτικων, εισουν ο εξυπνος αναμεσα στα ...κοροιδα! γιατι εσυ πιστευεις αλλου, δεν εισαι του χριστιανικου ...βουβαλοκοσμου! Καλα, αντε να πιεις και κανα ποτακι με τη παρεουλα σου τωρα κι ασε μας εμας τα...χριστιανοβουβαλια να βγαλουμε το φιδι απο τη τρυπα! αντε γιατι μαζευτηκαμε πολλοι...βουβαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν παρ'ολιγον θυμα και εγω του δωδεκαθεϊσμου , θελω να σας πω , οτι ολοι αυτοι που αγανακτουν με τον Ιησου Χριστο και ΘΕΟ μας , δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟΘΕΊΚΟ ΠΝΕΥΜΑ .
    Δεν εχουν Ελληνικη παιδεια και αυτο το καταλαβαινει ο καθε Ελληνας , απο τον τροπο που βριζουν τα Ιερα και τα Οσια του γενους μας .
    Κλεινουν τα ματια στα γεγονοτα . ΠΧ και ποιος δεν ξερει οτι οι Ιερεις φορουσαν Σταυρο ;
    Ποιος διαβασε Σωκρατη και δεν "οιδε" τον Χριστιανισμο προ Χριστου ;
    Ποιος διαβασε Πλατωνα , Αριστοτελη αλλα και δεκαδες αλλους Σοφους και δεν καταλαβε οτι σε ΕΝΑ ΘΕΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ , ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ , ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ , ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ο Υ Ν !
    Ποιος δεν ξερει τις Ελληνικες προφητιες των Ελληνων για τον ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .
    Ποιος δεν γνωριζει οτι ο "θειος" Σωκρατης λιγο πριν ελευθερωθη απο το σωμα του , ειπε στους φιλους του να κυτταξουν και στις αλλες Ελληνικες πολεις (απεναντι) για καποιον , οταν του ειπαν τι θα κανουμε τωρα που φευγης ; Που θα βρουμε καποιον να μας οδηγηση ;

    Ολα αυτα και χιλιαδες αλλες μαρτυριες , οτι οι Ελληνες παντα ηταν Μονοθεΐστες , δεν τα γνωριζουν μονο , αυτοι , που δεν εχουν Ελληνικη μορφωση , και νομιζουν οτι οι Ελληνες πιστευαν σε δωδεκα Θεους !!!

    Ενας μορφωμενος ΕΛΛΗΝ , ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ .

    Οποτε ολοι αυτοι οι Ελληναραδες δωδεκαθεϊστες , η ειναι , αμορφωτοι , η , βαλτοι , η , δεν ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    Μην τους απαντατε . Αυτο και ΜΟΝΟ αυτο θελουν . Να σας αποσπασουν την προσοχη απο τον στοχο μας , τον εχθρο μας . Αλλα και να κλωνιστουν και μερικες ψυχες .

    Εμεις ουτε γραφουμε , ουτε διαβαζουμε τα δια-βολικα ψευδη τους . Αυτοι τι δουλεια εχουν στα δικα μας και οποτε δουν καποιον ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ , βγαζουν την χολη τους ;

    Υ.Γ Σαν να μην ηταν Ορθοδοξοι οι απελευθερωτες μας το '21 .
    Σαν μην εβλεπαν τον Αγιο Γεωργιο και ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ μας , οχι μονο οι Ελληνες , αλλα και πολλοι Ιταλοι και Γερμανοι , στο θαυμα του '40 .
    Σαν ποτε οι χιλιαδες ΙΕΡΕΙΣ και ΜΟΝΑΧΟΙ να μην εθρεψαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας , με το αιμα τους και την ψυχη ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ . ΜΑ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ,
    ΣΧΕΔΟΝ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟ-
    ΠΙΑ .
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ
    "ΠΟΥΛΑΩ" ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ .
    ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ,ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΟ - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΤΟΥ . ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ .
    ΠΟΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ ? ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΠΠΟΚΟ-
    ΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ . ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΔΥ-
    ΝΑΜΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?
    ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ
    ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ . ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός το ξεβρώμισμα της χώρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΟ - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΤΟΥ

    ΣΥνταγμα...Αρθρο 120 :
    Η προστασια της δημοκρατιας επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων..
    το θαμα που ξεκινησε ο κ. Χαρυ κλιν... αναφερεται στον Παπαδημο... τωρα τι σχεση εχει αν ο Χριστινος ειναι περισσοτερο πατριωτης απο τον Δωδεκαθειστη, ειναι ακριβως οτι σχεση μπορει να εχει ολη αυτη η αλητοπαρεα που μας κυβερναει , με την χωρα μας.
    Και γιατι τοσο μισος? δεν καταλαβα απο το μερος του κυριου που βαλει κατα του ΕΝΟς η του αλλου πιστευω... δεν ειδα εδω κανεναν να λεει οτι ειναι δωδεκαθειστης, παρα μονο εναν που χαρακτηριζει καποιον αλλον ετσι.. Ειναι βρισια αυτο? στο κατω κατω και εκεινοι Ελληνες ηταν και μαλιστα καλυτεροι απο εμας τους νεοελληνες. συγκεντροθειται λοιπον στο σημερινο προβλημα και στο θεμα που τεθηκε και αφηστε τους αλλαλαγμους ... λες και ειμαστε βεδουινοι και σφαζομαστε για ψιλου πηδημα. σημερα ετσι οπως εχουν τα πραγματα αλλου πρεπει να επικεντρωνουμε .. και οχι στο ποσο καλος χριστιανος ειναι ο καθε ενας ..αλλα το ποσο καλος πατριωτης..ειναι πλεον θεμα επιβιωσης.γκεγκε? αιντε με τον καθε κολλημενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ HECTOR
    Γενικά συμφωνώ μαζί σου, αλλά θέλω να σου επισημάνω ότι οι "επαναστάσεις" της Αιγύπτου, της Λιβύης και της Συρίας ΔΕΝ έγιναν από τους αντίστοιχους πολίτες. Έγιναν από υπαλλήλους - επαναστάτες της CIA, για να υπάρχει δικαιολογία επέμβασης από τις ΗΠΑ.
    Όσο για την ανατροπή της κατάστασης στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητη μια επανάσταση, αρκεί να γίνουμε ΟΛΟΙ παράνομοι και να μην αναγνωρίζουμε τους νόμους τους. ΟΛΟΥΣ δεν μπορούν να μας βάλουν φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΓΝΗΣΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ
    ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗ . ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ
    ΤΟ ΛΑΟ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ . ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ .
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
    Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ, ΚΑΛΑ ΤΑ
    ΛΕΕΙ. ΜΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥ-
    ΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΣ . ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ .
    ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ .
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
    ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ .
    ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΤΟΥ, ΕΝΕΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ .
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ . ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ , ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΡΙΝ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ?
    ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ
    ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ .
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ . ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "" ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ
    ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ .
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ . ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ""

    πραγματι φιλε η αληθεια ειναι σκληρη αλλα γινεται πραγματικοτητα οταν την πιστεψουμε.. Στην περιπτωση μας ακομη προλαβαινουμε να τους παρουμε με τις πετρες και να στησουμε ειδικα δικατηρια. Ομως δεν πρεπει να σκυψουμε το κεφαλι και να πουμε... " αφου ειναι γραμμενο ...ετσι θα γινει... ΟΧΙ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ..
    Αλλα με ποιον Κολωκοτρωνη ? Ε Χαρι? τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν κοιτάξει κανείς το ύφος του ηλιθιοβλαμένου Παπαδήμιου, θα δει ότι είναι σαν να συγκρατεί με το ζόρι ένα μειδίαμα. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως αυτός μας θεωρεί ΄ηλιθιοβλαμένους'; Που όλη τη μέρα γράφουμε άρθρα ότι έτσι θα τους κάνουμε και θα πάρουμε τα στειλιάρια και θα τους περάσουμε από λαϊκά δικαστήρια. Κι όλη τη μέρα γράφουμε σχόλια και διαφωνούμε μεταξύ μας όχι μόνο για πολιτικά αλλά πλέον και για ιστορικά θρησκευτικά. Μα τώρα θα τα λύσουμε αυτά τα θέματα, είναι ώρα; Αναρωτηθήκαμε ποτέ αν οι νεροβραστίδηδες και οι ηλιθιοβλαμένοι είμαστε εμείς; Γιατί αν δεν είμασταν, ο Παπαδήμιος δεν θα γελούσε αφράτος αλλά θα έτρεμε! Για πότε περιμένουμε να γίνουν τα λαϊκά δικαστήρια, και να τους πάρουμε με τα στειλιάρια ή να τους στήσουμε κρεμάλες; Οταν μας τις στήσουν αυτοί; Και να μην έχουμε καμία αμφοβολία περί αυτού, θα γίνει! Ή θα περιμένουμε τον 'ώριμο' ελληνικό λαό να αποφασίσει στις εκλογές; Μήπως ξέρει τι να αποφασίσει; Πάλι την τελευταία στιγμή από τα ίδια μαγαζιά δεν θα ψωνίσει; Πρασπαθώντας να κρίνω αντικειμενικά, με βάση την ενημέρωση που δέχομαι, η μοναδική αντίσταση που ασκήθηκε στις κυβερνήσεις από την επιβολή του μνημονίου και μετά είναι η αντίσταση του ΠΑΜΕ και στη βουλή του Καμμένου. Ολοι οι άλλοι σα να ρουφάμε καθημερινά χασίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο Χάρυ Κλύν, Μπράβο Κώστα Αγωνιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]