Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θα ασχοληθούμε μαζί του στα Ειδικά Λαϊκά Δικαστήρια


Αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν… Πόλεμος γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, για το πότε θα φύγει ο Γιώργος. Μαλώνουν και φωνασκούν οι δελφίνοι (αλλά και οι δελφίνες), που ψάχνουν να βρούνε μία σανίδα (πολιτικής αλλά στην ουσία νομικής) σωτηρίας, απειλούν θεούς και δαίμονες (δηλαδή την οικογένεια του Giorgo) και σχηματίζουν φατρίες που ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν…!

Ε, και; Νοιάζεται κανείς για το τι κάνουν οι μελλοντικοί ισοβίτες; Μόνο τα ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει τον άχαρο ρόλο της προπαγάνδας αποπροσανατολισμού. Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο καυγάς του Ψυχάρη εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των γενικότερων ξεκαθαρισμάτων, αλλά και του αποπροσανατολισμού. Ήδη συζητάνε για το πώς θα μας ξεπουλήσουν, σε ποιο δίκαιο θα μας συμπεριλάβουν, για το τι είδους μπανανία – αποικιοκρατία θα καταλήξουμε…

Μαλώνει το ΠΑΣΟΚ και σείεται η χώρα! Είμαστε σοβαροί;

Όπως γράφει κι ένας διαδικτυακός φίλος:

Όλος ο θόρυβος που γίνεται για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ έχει τόση βαρύτητα, όση θα είχε αν ζητούσαν από τους διαδηλωτές να διαλέξουν από ποιόν συγκεκριμένο άνδρα των Μ.Α.Τ. θέλουν να ξηλοκοπηθούν...και ταυτόχρονα είναι σαν να στήνουν κάλπες σε μια διμοιρία των Μ.Α.Τ. για να ψηφίσουν καινούργιο επί κεφαλής!!! Διότι αυτή είναι η αναλογία σε ποσοστά της επιρροής στο λαό, του φασιστικού αυτού κόμματος των δωσίλογων.

Είναι ζήτημα σε πραγματικά ποσοστά να ξεπερνάει το 3% του Ελληνικού λαού το φρικαλέο νεοεποχίτικο μόρφωμα, ποσοστό που διατηρεί χάρη στα λαμόγια που εξέθρεψε, τους εγκάθετους και ένα αστείο πλέον ποσοστό αφελών που δεν ξυπνάνε ούτε με κανόνια ή αρνούνται λόγω χαρακτήρα να δούν την αλήθεια.

Άρα μην μας πρήζετε κατοχικά σαμπουάν μυαλών (ΜΜΕ) με την διαδοχή του ήδη διαλυμενου αποκόμματος, κανείς δεν ενδιαφέρεται κι εγώ ήδη ξόδεψα πολύ χρόνο να αναφέρομαι σε ανύπαρκτους. Θα μας ξανααπασχολήσουν κι αυτοί κι εσείς, στην δίκη και καταδίκη των δωσιλόγων...

Κοπελιές συμμαζευτείτε και αρχίστε να ετοιμάζετε απολογίες. Αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε σε κάποια έδρανα που θα μοιάζουν με πυρωμένα καρφιά. Όσο για τους καυγάδες σας, προσέξτε τα καλσόν… Το ότι μαλώνετε εσείς που μέχρι χθες συμφωνούσατε σε όλα για την εξαθλίωση της χώρας, αποτελεί ένα απλό παράδειγμα πόσο ηλίθιος σαν πολίτης έχει γίνει ο Έλληνας.

Και μέσα σε όλα πετάγεται και η Ντόρα (η γνωστή ντε) και δηλώνει πως μετά το PSI δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση με την τρόικα!!! Σιγά κοπελιά, αλλά όταν τα λες να τα λες ολόκληρα: Δεν θα υπάρχει πλέον τίποτε άλλο να διαπραγματευθείτε με την τρόικα, αφού θα τα έχετε δώσει όλα. Τα δικά μας φυσικά, γιατί τα δικά σας τα τριγυρνάτε σε τράπεζες του εξωτερικού, για να χαθούν σιγά-σιγά και να μην βρεθούν ποτέ…

Άντε γιατί, μας τα κάνατε… τσουρέκια "σύντροφοι"!


ΥΓ1: Μία υπενθύμιση προς τους πολιτικούς: Να ξέρετε πως θα σας δικάσουν πολίτες. Ναι, αυτοί που εσείς αποφασίσατε να καταστρέψετε τις ζωές τους. Και, φυσικά, γνωρίζετε πολύ καλά πως θα δικαστείτε με την ίδια «ευαισθησία» που εσείς κυβερνούσατε.

ΥΓ2: Πρόταση προς την επόμενη κυβέρνηση: Να χτιστεί μία υπόγεια φυλακή η οποία θα ονομαστεί "Παπανδρέου" και θα φιλοξενεί πολιτικούς που παρέβησαν ή καταπάτησαν το Σύνταγμα της χώρας...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. . Εξαιτίας του "λειτουργού" Ζαγοριανού δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, γιατί ο δικαστικός "λειτουργός" φρόντισε να την "κοπανήσει" αυτός ο οποίος τους τα "έδινε".


    Η ολομέλεια του Άρειου Πάγου —και άρα η ηγεσία της δικαστικής εξουσίας στο σύνολό της— έκρινε ότι ένας υπόδικος —και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος— μπορεί και είναι σε θέση να εκτελέσει το "λειτούργημά" του.

    Στο διάστημα αυτό, κατά το οποίο διενεργούνται ανακρίσεις για την υπόθεσή του, μπορεί ο ίδιος να παραμείνει στη θέση του και να "ανακρίνει" Έλληνες πολίτες.

    Με απόφαση του Αρείου Πάγου κάποιοι Έλληνες θ' αναγκαστούν να εμπιστευτούν την τύχη της ζωής τους, της τιμής τους ή της περιουσίας τους σε κάποιον υπόδικο δικαστή σε βαθμό κακουργήματος.

    Σε κάποιον, ο οποίος μπορεί σε λίγο καιρό να δικαστεί και να βρεθεί κακούργος.

    Σε κάποιον δικαστή, που, αν βρεθεί ένοχος και άρα κακούργος, δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας καν να φυλακιστεί.

    Θα έπρεπε να λιθοβοληθεί και ό,τι περισσέψει να κρεμαστεί στην Πλατεία Συντάγματος.

    ------------------------------
    Έλληνες δικαστές... Η συντεχνία που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία
    http://www.eamb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος ελέγχει τη δικαστική εξουσία ενός κράτους, ελέγχει το σύνολο του κρατικού του μηχανισμού.

    Όποιος ελέγχει τον μηχανισμό απονομής δικαιοσύνης, ελέγχει και τον "δορυφορικό" μηχανισμό του, ο οποίος έχει σχέση με την καταστολή και είναι οι αστυνομικές δυνάμεις.

    Όποιος ελέγχει τον μηχανισμό της δικαιοσύνης, είναι εύκολο να φέρει τα πάντα στα μέτρα των δικών του συμφερόντων.

    Όταν η δικαιοσύνη "κρίνει" με βάση τους δικούς σου νόμους, οι οποίοι προστατεύουν τα δικά σου συμφέροντα, είναι εύκολο να ελέγχονται τα πάντα.

    Όταν η δικαιοσύνη, εξαιτίας της "συνεργασίας" της μαζί σου, αποκτά κοινούς εχθρούς μ' εσένα, τα πράγματα όχι μόνον ελέγχονται εύκολα αλλά και μόνιμα.

    Με τη φτηνή "διαφθορά" κάποιων λίγων προσώπων ελέγχονται τα πάντα. Αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν τη δικαιοσύνη, ελέγχουν τα πάντα.
    Δεν ελέγχουν μόνον την πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία μπορεί να "φασίζει" όσο θέλει χωρίς να φοβάται, αλλά ελέγχουν και την οικονομική και κοινωνική ελίτ της.

    Αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν τη δικαιοσύνη, είναι εκείνοι που αποφασίζουν όχι μόνον για το ποιοι θα κυβερνήσουν, αλλά και για το ποιοι θα διακριθούν κοινωνικά και οικονομικά μέσα σε μια κοινωνία.

    Όταν κάποιος ελέγχει τη δικαιοσύνη, μπορεί ν' αποφασίζει μόνος του ποιος με παράνομα και άρα αθέμιτα μέσα θα γίνει πλούσιος, διάσημος ή ισχυρός.

    -------------------------------
    Έλληνες δικαστές... Η συντεχνία που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία
    http://www.eamb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πιστεύεις ότι θα βρεθεί κυβέρνηση που να τους στείλει στα δικαστήρια, μεγάλη φαντασία έχεις. Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Αν είναι να τιμωρηθούν αυτό θα γίνει χωρίς δίκες, η κοινωνία έχει βγάλει την ετυμηγορία ήδη και δεν αφορά τους Πασόκους μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δικαστηρια?
    δεν θα τους φανε στο δρομο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι ρε παιδιά... Η χειρότερη τιμωρία γι αυτούς είναι να τους πάρεις τα πάντα. Δεν μετράει η τιμή τους, γιατί δεν έχουν. Δεν μετράει η αξιοπρέπειά τους, επειδή δεν έχουν. Δεν μετράει η οικογένειά τους, επειδή αν έβρισκαν καλή τιμή θα την έδιναν και σε συσκευασία δώρου. Αυτό που μετράει σε αυτούς τους ολίγιστους αρνησιπάτριδες και μεσίτες της πατρίδας μας, είναι να τους πάρεις τα λεφτά, την περιουσία. Να μην έχουν τίποτε. Μα, απολύτως τίποτε. Και μετά, να τους βάλεις στην φυλακή, σε γυάλινο κλουβί να περνάει ο κόσμος και να τους βλέπει. Αλλά να τους βάζεις σε ώρες επισκεψιμότητας στην ίδια γυάλα, για να πλακώνονται στο ξύλο και να τους κάνει χάζι ο κόσμος. Το να επαναφέρεις την εσχάτη των ποινών, τους λυτρώνεις από χίλια μύρια μαρτύρια και κυρίως από την απώλεια του πλούτου. Αυτοί χωρίς τον πλούτο που αποκόμισαν είναι ποντίκια... το ακούτε; μην παρασύρεστε από το θυμικό σας. Αφήστε το αυτό στην άκρη. Προτάξτε την λογική και θα δείτε πως υπάρχουν τιμωρίες πολύ χειρότερες από την θανατική ποινή... Αρκεί να τιμωρείς εκεί που "πονάει"... Και αυτούς τους πονάει το χρήμα. Μόνο γι αυτό ζουν. Μόνο γι αυτό αναπνέουν. Γι αυτό έκαναν και κάνουν όλα όσα σήμερα καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε. Στερήστε τους τον "έρωτά" τους, το πάθος τους και τότε θα σας παρακαλάνε να τους σκοτώσετε, επειδή δεν θα αντέχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστος ο ανωνυμος με την προταση της διαρκους τιμωριας των εφιαλτων του Εθνους .
    Γδυσιμο της ψευτικης υποσταση τους , παιρνοντας τους , αυτο που αγαπησαν περισσοτερο και σε κλουβια .
    Δικαια τιμωρια , διοτι αυτο προσπαθουν να κανουν σε εμας . Να μας παρουν την περιουσια μας και διαλυοντας το Εθνος μας , να ζησουμε , εμεις και τα παιδια μας , μια βασανισμενη ζωη .
    Δεν τους μισουμε , τους λυπομαστε , αλλα σαν Ελληνες εχουμε ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ να τους τιμωρησουμε , ανταξιως της προδοσιας των . ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΓ3: Λες ο ελληνικός λαός να λιποψυχήσει και να δώσει γενική αμνηστία στην πολιτική τάξη; Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος που έκαναν κάποτε οι Αθηναίοι και το πληρώσαν ακριβά μετά τον Λαμιακό πόλεμο, αλλά και εξακολουθούμε να το πληρώνουμε ακριβά και εμείς σήμερα. Μήπως είναι πιά καιρός να διορθώσουμε τα λάθη των παππούδων μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]