Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Πρέπει να ενωθούμε για να τους σταματήσουμε


Σε όλους (ή σχεδόν σε όλους) είναι γνωστές οι παρεμβάσεις του Πάνου Καμμένου, του Έλληνα βουλευτή (ανεξάρτητου, αφού η ΝΔ δεν τον "αντέχει") που οι ομιλίες του είναι κόλαφος για την κυβέρνηση Παπαδήμου (αλλά και για την προηγούμενη του Γ. Παπανδρέου). Εσχάτως, ο έντιμος βουλευτής άρχισε να ενημερώνει και να επικοινωνεί εντονότερα με τους Έλληνες πολίτεες χρησιμοποιώντας facebook.

Στην πιό πρόσφατη παρέμβασή του προχωρά σε ένα κάλεσμα ένωσης των πολιτών, με παραμερισμό των διαφορών, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η επερχόμενη λαίλαπα και ο ενδοτισμός των κυβερνώντων.

Πολλοί φίλοι και φίλες με ρωτάτε τι θα κάνω ,ποια είναι η θέση μου για το αύριο, πως πρέπει κατά τη γνώμη μου να αντισταθούμε στην κατοχή της χώρας μας και στη συνωμοσία παραχώρησης οριστικής της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Με αρκετούς γνωριζόμαστε χρόνια με πολλούς από εσάς είχαμε στο παρελθόν πολιτικά αντιπαρατεθεί και όπως μου λέτε είχατε κακή για εμένα άποψη, με άλλους έχουμε συμπορευτεί και παλέψει από κοινά μετερίζια με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας να είμαι η φωνή σας στη Βουλή.
Αλλάξαν οι καιροί. Η Πατρίδα μας βρίσκεται θύμα της νέας τάξης πραγμάτων και των παγκοσμιοποιητών που επιθυμούν την κατάργηση του Έθνος-Κράτους, την ισοπέδωση του ανθρώπου ως προσωπικότητας και την μετατροπή του σε άψυχο κωδικό.
Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα κοινά για ένα μόνο κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει, ασχέτως αν διαφωνεί με αυτό που λέω ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ.
Από την μια μεριά λοιπόν νεοφιλελεύθεροι ,σοσιαλιστές της σαμπάνιας του καλαμποκιού και του foie-gras ,άθεοι μηδενιστές, και από την άλλη ΕΜΕΙΣ παλιοί ιδεολογικά αντίπαλοι με αγάπη όμως για την ΕΛΛΑΔΑ που ωφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο κρατώντας ο καθένας και η καθεμιά τα προσωπικά του πιστεύω για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μα, αυτό ακριβώς είπαμε κι εμείς πριν λίγες ημέρες, κ. Καμμένε:

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ!

    H «EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διέπεται από νόμιμο Καταστατικό το οποίο ρητά ορίζει την παραδοχή της Πλατωνικής «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», ως εσωτερικού νόμου λειτουργίας της. Τούτο σημαίνει ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τηρεί απαρεγκλίτως την ελληνική νομιμότητα και τα Μέλη της, ως πολιτικά –κατ’ Αριστοτέλη- όντα, υπηρετούν την ελληνοπρεπή πολιτειακή ηθική, όπως αρμόζει σε Έλληνες, εντός κι εκτός Ελλάδος!

    Στις παρούσες, ιδιαιτέρως, κρίσιμες για την Πατρίδα στιγμές, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κήδεται του εθνικού συμφέροντος, του Ελληνικού Λαού και όσων αυτός εκφράζει και διεκδικεί, αλλά και της πολιτειακής νομιμότητος η οποία κατελύθη από δοτούς πραξικοπηματίες κυβερνητικούς, έχουσα υπ’ όψει την ακροτελεύτια ΔΙΑΤΑΞΗ του Συντάγματος η οποία διατάσσει τον Έλληνα Πολίτη:

    120. 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Κατόπιν αυτών, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τοις ως άνω ρήμασι πειθομένη, θεωρεί ότι έχει δικαίωμα και καθήκον αντιστάσεως με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ κατά του σημερινού ανθελληνικού και προδοτικού «κράτους» το οποίο εκφράζει μία δοτή «κυβέρνηση», μηδέποτε νομίμως εκλεγείσα και μη διαθέτουσα την λαϊκή εντολή, κατά παράβαση των προβλεπομένων εκ του εν ισχύει Συντάγματος.

    Για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» προέχει της Έφιππης Τοξοβολίας και κάθε άλλης δραστηριότητος, η Πατρίδα! «Μητρός τε και Πατρός…!» Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αρνείται ότι σε μία εξευτελισμένη Πατρίδα έχει νόημα το ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την παλινόρθωση της τιμής και του κύρους της Πατρίδος! Και προς αυτή την κατεύθυνση η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διατηρεί σταθερό τον προσανατολισμό της, ευπειθεστάτη στο κέλευσμα της ακροτελεύτιας ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ του εν ισχύει Συντάγματος!

    Έτσι, εμείς στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», συντασσόμενοι με την συνταγματική νομιμότητα, θεωρούμε ότι το καθήκον μας είναι η αντίσταση ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ στη παράνομη και προδοτική εξουσία όπως και αν αυτή σήμερα εκφράζεται! Και, επειδή, δεν αρκούν φραστικές αοριστολογίες αλλά είναι απαραίτητη η συγκεκριμενοποίηση του λόγου, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα ως προς την ακολουθητέα στρατηγική προς τήρηση της ακροτελεύτιας αυτής ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ του εν ισχύει Συντάγματος, από πλευράς μας:

    Η «στρατηγική» της ελληνικής επικαιρότητος είναι απολύτως σαφής και όποιος την παραβλέπει ή προβοκάτορας είναι ή ηλίθιος!

    1/2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την παρούσα στιγμή μία δοτή κυβερνητική συμμορία , χωρίς λαϊκή εντολή και χωρίς καμία νομιμότητα, προσπαθεί να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό μετά την ουσιαστική έκπτωση λόγω των τεραστίων λαϊκών διαδηλώσεων του 2011, του τελευταίου εκλεγμένου προδότη Γ. Α. Παπανδρέου.

    Το πιόνι της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής Γ. Α. Παπανδρέου, κυριολεκτικώς βαλλόμενος και καταδιωκόμενος από τη μαζική λαϊκή οργή, αφού διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, πλέον, το εθνικό ξεπούλημα, «πασάρισε» την εξουσία στο δοτό ανδρείκελο Λουκά Παπαδήμο ο οποίος υπήρξε ένας από τους αφανείς μεν, αλλά και ουσιαστικούς ενόχους της σύγχρονης οικονομικής χρεωκοπίας της Ελλάδος.

    Διχάζοντας τον Λαό με τη βοήθεια των κομματικών μηχανισμών που συνεχίζουν να λειτουργούν, οι καταδιωκόμενοι από τη λαϊκή οργή τελευταίοι εκλεγμένοι προδότες, κατάφεραν να παραβιάσουν ωμά το Σύνταγμα αναθέτοντας σε μη εκλεγμένους τον σχηματισμό «κυβερνήσεως» και την άσκηση «εξουσίας» προκειμένου να συνεχίσουν και ολοκληρώσουν τη «μνημονιακή» προδοσία την οποία άφησε ημιτελή ο Γ. Α. Παπανδρέου και οι περί αυτόν. Έτσι, οι δραπετεύσαντες προδότες της τελευταίας κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατάφεραν και πήραν «παράταση χρόνου» και, κυρίως, απέφυγαν τη κρεμάλα που απείχε ελάχιστα από τα πόδια τους. Και, στο σχηματισμό της παράνομης, αντισυνταγματικής, «κυβερνήσεως», εκτός των καταλοίπων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., δέχθηκαν να αναμιχθούν και τα γνωστά αμερικανόδουλα τσιράκια της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ. εκτελώντας το σενάριο της δήθεν «ενότητας» των …συνενόχων!

    Την στιγμή αυτή, για την Πατρίδα και το Λαό προέχει η άμεση εκδίωξη και παραπομπή σε παραδειγματική κρεμάλα των δοτών συνενόχων της εξουσίας, η κατάλυση του διεφθαρμένου κράτους του μνημονίου (με όλες τις υποστηρικτικές δομές του) και η ανάληψη της εξουσίας από αδιάφθορες προσωπικότητες οι οποίες δεν αναμίχθηκαν ποτέ προηγουμένως στην πολιτική και δεν έχουν εκφράσει υποστήριξη σε κανένα, μέχρι σήμερα, πολιτικό κόμμα. Και για να γίνει αυτό πρέπει σύσσωμος ο Λαός να εξεγερθεί, να αναλάβει τα όπλα κατά των καταπατητών της συνταγματικής νομιμότητας και να παραπέμψει τους ενόχους πολιτικούς σε νόμιμη δίκη πριν τους εκτελέσει! Και για να γίνει αυτό, προϋποτίθεται ο Λαός να κινηθεί σύσσωμος, ακομμάτιστος κι απροσωπόληπτος, με μόνη «σημαία» τον Πατριωτισμό και την αποκατάσταση της νομιμότητας!

    Τούτη τη στιγμή δεν επιτρέπονται και δε συγχωρούνται κομματικές, ιδεολογικές, σεχταριστικές «κορώνες» από κανέναν Πολίτη, εκτός κι αν είναι προβοκάτορας ή προδότης! Τούτη τη στιγμή όλοι οι Έλληνες είμαστε σε κοινό «χαράκωμα» εναντίον των δοτών κυβερνητικών προδοτών μέχρι να τους ανεβάσουμε στη κρεμάλα! Από κει κι ύστερα, έχουμε όλο το περιθώριο να προβούμε στον απολογισμό μας και να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας ώστε να μη του ξαναδώσουμε την ευκαιρία να μας φέρει στο σημερινό τραγικό, για τη Χώρα κι εμάς, σημείο!

    Την επόμενη φορά θα πάμε στη πλατεία Συντάγματος έχοντας κατά νου ξεκάθαρο το στόχο μας : πάμε για να εξουδετερώσουμε, κατ΄ αρχήν, τους ένστολους μισθοφόρους προστάτες του Συστήματος που παρατάσσονται για να μας εμποδίσουν και ξέρουμε ότι αν πρώτα αυτούς δεν αντιμετωπίσουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ο κυρίως στόχος μας θα παραμένει ανίκητος! Κατόπιν, θα προσπαθήσουμε να παραλύσουμε τη «καρδιά» του εχθρού που είναι η κατάληψη της έδρας του ώστε να δώσουμε το στίγμα της δικής μας νίκης! Χωρίς τη κατάληψη του κ(Υ)νοβουλίου το Σύστημα θα παραμένει αμετακίνητο στη προδοτική μεθόδευσή του εναντίον μας. Την επόμενη φορά δε θα πάμε στη πλατεία Συντάγματος με σαγιονάρες γιατί πάμε για πόλεμο! Δε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν ανάμεσά μας σουβλατζήδες γιατί δε πάμε να φάμε αλλά "να τους φάμε!" και οι σουβλατζήδες είναι εμπόδια των οποίων την ύπαρξη ενθαρρύνει ο εχθρός για να παρεμποδίζει τη κίνησή μας! Δε θα κρατάμε κατσαρολικά, ούτε τα χέρια μας θα αναλώνονται σε μούτζες γιατί, τη φορά αυτή, τα χέρια μας θα είναι διαθέσιμα να κάνουν, επιτέλους, αυτό που πρέπει!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    2/2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    Αλλα πως μπορει να ενωθει το σκουλικι ( βλεπε προβατα , κουκια , και προβοκρατωρες του ολιγαρχικου χουντικο-φασιστικου κ(υ)νοβουλευτικου εκτρωματος ), με τον Ελληνα ΑΕΤΟ ;

    Οχι κ. Καμμενε , οι εχθροι και προδοτες του Εθνους αριστεροι και λοιπα νεοταξικα θεωρηματα , δηδεν προοδευτικα , ΠΟΤΕ δεν θα πολεμησουν για το καλο του γενους και του Εθνους .
    Δεν πιστευουν σε αυτα . Ουτε πιστευουν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της φυλης μας .

    Εσεις ΟΛΟΙ σας καταστρεψατε την Ελλαδα .
    Αν εχεις μετανοιωση , που τοσες δεκαετιες , εκανες μουγκα , κατεβα στον δρομο , ζητησε μας συγνωμη για το κακο που μας κανατε , επεστρεψε τις εκαντοταδες χιλιαδες δραχμες και ευρω που σε πληρωσαμε γαι να μας οδηγησης.... και η Πατρις δεν ειναι αγνωμων .

    Δεν ηξερες το ρολο του ΛΑ.Ο.Σ ; Το ρολο και τις προδοσιες των αριστερων ; Την σαπιλα του μαντριου , που πριν μερικες μερες , μας ειπες οτι ειναι μαλιστα και το σπιτι σου ; Τον προσκυνημενο Σαμαρα ; Που τοσο πολυ τον αγαπας και εκτιμας ; !!!!
    Αν ηξερες εισαι αχρηστος και επικινδυνος , αν δεν ηξερες , εισαι ανικανος και ανηδεος . Οποτε... που πας ρε μητρο !!!!!!!!!!!!

    Η Ελλας θα ΑΝΑΣΤΗΘΗ . ΟΛΟΙ εσεις που την οδηγησατε στον Γολγοδα και στον ΣΤΑΥΡΟ , δεν εχετε ΟΥΔΕΜΙΑ θεση στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ .

    Ελλην πιστος στον ορκο , ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , μεχρι τελευταιας ρανιδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχ. Τα δύσκολα τωρα αρχίζουν. Τ΄άκουσες πο(υ)λί μου!!!! όπως έλεγε ο μακαρίτης ηθοποιος μας Χατζηχρήστος στις Ελληνικές ταινίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..λενε πως τρώγοντας ερχεται η όρεξη.
    ..& να που οι κλέφτες (ΧΡΗΜΑΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ζητουν & τα "ρεστα"
    ...αφου πρωτα κυριολεκτικα οχι μονον ανενοχλητοι ..αλλα & υποκεινουμενοι ..ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ πολιτες & πολιτικες πρακτικες..
    ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δηλαδη ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα ΔΥΣΚΟΛΑ..
    & εσυ ρε ανωνυμε που εβλεπες τοσα χρονια την ΣΑΠΙΛΑ..γιατι εκανες μουγκα .. ?
    ζητα συγνωμη γιατι παρασυρομενος και εσυ απο την
    "πολιτικη διαπεδαγωγηση"της χωρας σου παρασυρθηκες & εκανες τα λαθη σου..
    και αν ηξερες εισαι υπονομευτης & επικίνδυνος ..
    και αν δεν ηξερες ..φροντισε να μαθεις.
    ..τουλαχιστον και τουτην την ωρα..
    η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ να αναστηθει αλλα πρεπει πρωτα να την αφησουν να το θελει παρα πολυ.
    ..και εδω την καταντησανε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ οι εκαστοτε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
    αλλα και οι ΠΟΛΙΤΕΣ που "μασησαν" ολες αυτες τις ανορθοδοξες λαικιστικες αηδιες..και ετσι ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ κατα μια εννοια.. στην μακροχρονια αποδομηση της χωρας.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε αυτον τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που ζουμε οι ΥΠΑΙΤΙΟΙ μεθοδευμενα ματακυλυουν & διασκορπίζουν τις ευθυνες..ετσι που να μην ξερεις ποιος ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ.
    που ΠΟΤΕ αλλοτε η ισχυς του ΧΡΗΜΑΤΟΣ δεν ητανε τοσο ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ...πρόστυχη & εγκληματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mακάρι να δούμε αυτό τον αγνό Έλληνα να ενώνει τις πατριωτικές δυνάμεις. Ο λόγος του ήταν πάντα καθαρός, οι προθέσεις του τίμιες. Δεν γίνεται να χάσουμε άλλο χρόνο. Πολλοί από εμάς φοβούνται ότι ίσως να είναι ήδη αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]