Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος πήγε στην Αγγλία για να εκπαιδευθεί...


Πολλά ακούστηκαν για την ξαφνική αναχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την Ελλάδα. Βρέθηκαν πολλοί που υπέθεσαν ακόμη και το... χειρότερο, ότι δηλαδή ετοιμάζεται για την οριστική του μετακόμιση στην Αγγλία.

Εμείς, όμως, ψάξαμε, ρωτήσαμε και βρήκαμε τον Γιώργο Παπανδρέου και μάθαμε πως ο σκοπός της μετάβασής του στην Αγγλία ήταν καθαρά... εκπαιδευτικός. Βλέπετε, μετά το τελευταίο του ατύχημα με το ποδήλατο, το έφερε βαρέως και αποφάσισε να πάρει μαθήματα. Έτσι, έπεσε με τα μούτρα στην εκπαίδευση, για να μπορέσει να μας κάνει -εάν του δοθεί η ευαιρία- την ζωή ποδήλατο.

Θαυμάστε στο βίντεο, τι κόλπα μαθαίνει...!



Πληροφορίες που φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου να κάνει μεγάλες αποστάσεις με το ποδήλατο, προκειμένου να το έχει "καβάτζα" για τυχόν ακραία αποχώρηση, δεν επαληθεύτηκαν... Αλλά, μπορεί κανείς να σκεφτεί τι έχει μυαλό του ο βραβευμένος... σκεπτόμενος;



ΥΓ: Τονίζουμε πως οι σκηνές του βίντεο γίνονται από επαγγελματίες και δεν θα πρέπει να τις επαναλάβετε εντός ή εκτός Μαξίμου.

ΥΓ2: Στο βίντεο βλέπουμε τι θέλει να μάθει ο ΓΑΠ. Όχι το τι μπορεί να κάνει...!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]