Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πραγματικό δίλημμα του "συστήματος" ΠΑΣΟΚ


Μέχρι και σήμερα πίστευα ότι ο λόγος που θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος ήταν γιατί σκοπεύει να γίνει στο μέλλον ένας αξιόπιστος ηγέτης της Ελλάδος και όχι ένας προστάτης των συμφερόντων του πασοκισμού.

Εγώ μέχρι χθες νόμιζα ότι αυτή η οικονομική κρίση, ήταν μια ευκαιρία για το πολιτικό προσωπικό της χώρας να κάνει την αυτοκριτική του και να απαγκιστρωθεί από τον κομματικό φανατισμό του μίσους και της επίθεσης σε όποιον τολμά να εκφραστεί εναντίων του, πόσο μάλλον όταν αυτός που κινείται εναντίων του, είναι η ίδια η θεσμοθετημένη ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ακούγοντας τον Λοβέρδο να αναφέρεται σε μακελειό που θα προκύψει στην χώρα, αν κάποιος κινηθεί εναντίον του Παπανδρέου, δεν μπορώ παρά να ταυτίσω τον Λοβέρδο και ό,τι εκπροσωπεί, με έναν ανασφαλή λαϊκιστή τριτοκοσμικής χώρας πολιτικό, όπως αυτής που θα ήταν άξιος να κυβερνήσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, σύμφωνα και με τον σύντροφο του Λοβέρδου, Χρυσοχοΐδη.

Αγαπητέ Λοβέρδο, κάηκες!

Υπερασπίζεστε ό,τι πιο οπισθοδρομικό, ότι πιο άθλιο έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα. Δεν εννοώ τον Παπανδρέου, εννοώ την προσπάθεια του διεφθαρμένου πολιτικού δημοσιογραφικού μεγαλο-παραγοντικού κατεστημένου, που χρόνια τώρα καταφέρνει να μένει έξω από κάθε δικαστικό έλεγχο.

Κύριε Λοβέρδο, δεν θα σας πω εγώ ότι ο Παπανδρέου φούσκωσε ή δεν φούσκωσε το έλλειμμα.

Θα σας πω κάτι ακόμη πιο σοβαρό κατά την γνώμη μου.

Ο Παπανδρέου πρέπει να κατηγορηθεί για εθνική προδοσία ή για πνευματική ανεπάρκεια, γιατί ενώ γνώριζε αποδεδειγμένα από τον Δεκέμβριο τουλάχιστον 2009 ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το αντιμετωπίσει ή τουλάχιστον να μειώσει τις ζημιές. Και σε αυτό ήσασταν κι εσείς συνεργάτης του.

Είναι δηλαδή, σαν ο αρχηγός του ΓΕΣ, να γνωρίζει ότι σίγουρα εντός των επόμενων πέντε δέκα μηνών θα μας επιτεθεί η Τουρκία, και αυτός αντί να προετοιμάζει το στράτευμα για τον ερχόμενο πόλεμο, γυρνά από κανάλι σε κανάλι και κατηγορεί το στράτευμα ως ανάξιο κοπρίτες ανίκανο και διεφθαρμένο...!

Αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία, τότε είναι βλακεία.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα αν ήμουν πολιτικός να κατηγορηθώ για προδοσία, παρά για βλακεία.

Εσείς στο ΠΑΣΟΚ τι προτιμάτε, την προδοσία ή την βλακεία!

Διαλέξτε.

Κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Σχόλιο ιστολογίου: Το να προσάψουμε βλακεία σε μία ατελείωτη σειρά αποφάσεων που ήταν καταστροφικές για την χώρα και τους πολίτες της, μάλλον αποτελεί ατόπημα ή υπέρτατη πράξη ανθρωπισμού προς υπανθρώπους

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Εξυπνος παντως δεν ειναι . Κουτοπονηρος ειναι
    και εχει την ικανοτητα να ξεχωριζει το κακο απο το καλο .
    Ενας βλακας θα διαλεγε ποτε το καλο ποτε το κακο , τυχαιως .
    ΑΥΤΟΣ ομως ΠΑΝΤΑ εκανε το χειροτερο δυνατον , για τα συμφεροντα της Ελλαδος , απο ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ , που το ολιγαρχικο κοινοβουλευτικο καθεστως του εδινε .
    Το θεμα ειναι , οτι ναι μεν , αυτος ειναι αυτος που ειναι,(ολιγιστος) , οι αλλοι ομως ; Τα αλλα τσακαλια του μεγαλου μαντριου , την ταχα βουλη των προβατο-ελληνων , δεν πειραν , ουτε μυριουδια ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ !!!!!
    Αλυσιδα ειναι . Ο ενας κρικος σε οδηγη στο επομενο , μεχρι καποιος να σπαση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠαΣοΚ τέλος. ΝΔ τέλος. ΚΚΕ φοβάται να κυβερνήσει.

    Προδοσία ή βλακεία, πότε επιτέλους θα πετάξουμε όλες και όλους τις και τους 300+1 σε κάποιο μπουντρούμι; Πότε η εξουσία θα γίνει κτήμα της ελληνικής κοινωνίας στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]