Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτοιμος να κατεβεί στους δρόμους με τον λαό ο ΓΑΠ

Είπαμε το παρελθόν στην Ελλάδα επαναλαμβάνεται ως φάρσα

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε, σύμφωνα με το σοφό λαό. Ο Γ. Παπανδρέου όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε ό,τι ήθελε, μέχρι και λεφτά είχε βρει ότι υπάρχουν. Όταν έγινε κυβέρνηση βέβαια διέλυσε τα πάντα και κυρίως κατέστρεψε μερικά εκατομμύρια Έλληνες.

Τώρα, λοιπόν, που είναι εκτός άρχισε πάλι τα φιλολαϊκά του, προφανώς σκεπτόμενος την υστεροφημία του ή μια μελλοντική επανάκαμψή του.

Γιατί τα λέμε αυτά; Διότι σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε με τον Λ. Παπαδήμο, το ΠΑΣΟΚ ή για να λέμε το σωστό, το σύστημα Παπανδρέου, αφήνει να διαρρεύσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός, έθεσε θέμα 13ου και 14ου μισθού.

Φέρεται, λένε οι διαρροές, να είπε στον κ. Παπαδήμο ότι θα πρέπει να ξαναδεί την υπόθεση με την κατάργησή των επιδομάτων και των δώρων διότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ’ ότι θα λύσει.

Το θέμα δεν είναι ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λένε ότι οι παρεμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα θα διαλύσουν την οικονομία. Δε χρειαζόμαστε λοιπόν τον κ. Παπανδρέου να μας το πει.

Το θέμα είναι ότι αυτός που τσεκούρωσε τους μισθούς και τις συντάξεις, που βούλιαξε το καράβι στα ρηχά τώρα έρχεται να μας το παίξει άνθρωπος που σκέφτεται το λαό και που ζητά να μην υπάρξουν άλλες περικοπές.

Αστεία πράγματα, πολιτικοί σαλταδορισμοί σαν κι αυτούς που μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε.

Διότι αν ήθελε ο κ. Παπανδρέου να μη διαλύσει την οικονομία και την αγορά και να φέρει ανάπτυξη στη χώρα, τότε θα έκανε διαφορετικά πράγματα ως πρωθυπουργός. Δε θα περίμενε να το διώξει ο κόσμος για να προτείνει τώρα μέτρα υπέρ των πολιτών. Δύο χρόνια ήταν πρωθυπουργός και το μόνο που έκανε ήταν να στηρίζει και να εφαρμόζει την πολιτική της τρόικας.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον κωμικό να διαρρέουν από το ΠΑΣΟΚ ότι τάχα ο κ. Παπανδρέου μας προέκυψε προστάτης των μισθών των εργαζόμενων.

Σιγά μη βγει και στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί κιόλας ως αντιεξουσιαστής της εξουσίας που είναι.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. χα χα χα χα , θα έχει ολλους τους μεταναστες ,,κ , λαθρομετανάστες ,κ το σόι του ,τους κλέφτες ,,να μιλήσει να μας πει τη ,οτι μας εχει κανει τον τάφο,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντου παραταιρος, "φυτευτος" και κωμικοτραγικος. Ιδιος ο Mr.Bean ! Ειτε στον ρολο του "επαναστατη"-διαδηλωτη, ειτε του "αθλητη" με το κολαν και το... βιομαγνητικο βραχιολακι, ειτε του "κατανυκτικου προσκυνητη" μπρος στο μανουαλι, με τις καμερες απαραιτητως απο πανω του. Καλυτερα να ψηφιζαμε τον Mr.Bean !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κοτάει ας κατέβει στο δρόμο. Δώδεκα διμοιρίες ΜΑΤ δε θα είναι αρκετές για να τον σώσουν. Πανηγύρι θα γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην εισαι σιγουρος γι αυτο .
    Υπαρχουν ακομη πολλοι α-τιμοι που θα χειροκροτουν τον εφιαλτη .
    Χωρια τα προβατα-κουκια .
    Και που μονο ειναι ακομη ελευθερος ο αλητης , αυτο λεει πολλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]