Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λοβέρδος απειλεί τους Έλληνες με εμφύλιο και το πολίτευμα με εκτροπή


Ο, «δεν υπάρχει σάλιο», Λοβέρδος, απείλησε με «μακελειό» αν τολμήσουν να σύρουν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο. Ο προφανώς προβληματικός συνταγματολόγος, στην προσπάθειά του να γίνει αρεστός στον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής, προχώρησε σε μία επίδειξη προκλητικότητας και ψευτοτσαμπουκά, προκαλώντας την ίδια την δημοκρατία.

Δυστυχώς, η συνέργεια, η συνενοχή και η απόλυτη σύμπλευση της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου που με τη σειρά της αποτελεί την φυσική προέκταση του Παπανδρεϊσμού, αποκλείει την πολιτική διαπόμπευση και από το Ελληνικό Κοινοβούλιο παραδειγματική τιμωρία του Λοβέρδου.

Ζώντας μοναδικές στιγμές πολιτικής αυθαιρεσίας, έχουμε πλέον περάσει στο στάδιο της «παρά πέντε» εκτροπής του πολιτεύματος, από τσαμπουκάδες τύπου Λοβέρδου. Ας μην ανησυχεί, όμως ο δακρύβρεχτος υπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης. Με την συγκεκριμένη του πρόκληση κατά των Ελλήνων, έβαλε υποψηφιότητα για το Ειδικό Δικαστήριο. Κανείς δεν προκαλεί τους Έλληνες ατιμωρητί. Και η τιμωρία έρχεται καλπάζοντας προς το μέρος τόσο του πολλά βαρύ τσαμπουκά Λοβέρδου, αλλά και προς όλους όσους ενέπαιξαν τον Ελληνικό λαό. Η προκλητικό προς το πολίτευμα συμπεριφορά του Λοβέρδου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του ύφους και του ήθους της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Αυτοί που απειλούν με εμφύλιο, τολμούν υποκρινόμενοι να εμφανίζονται και ως σωτήρες της χώρας, αλλά και ως φανατικοί υποστηρικτές της Δημοκρατίας! Προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Δημοκρατία.

Η Νέα Ελλάδα περιμένει την παρέμβαση κάποιου εισαγγελέα ή ακόμη και του προέδρου του Αρείου Πάγου. Η Δικαιοσύνη, παρά τα προβλήματά της, πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος της. Η απειλή για εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις, αποτελεί πράξη κατά της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας, κατά του Συντάγματος και του πολιτεύματος και πρέπει να αντιμετωπισθεί έγκαιρα, πριν υπάρξουν μεγαλύτερες – έμπρακτες παρεκτροπές από πολιτικούς τύπου Λοβέρδου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. O "συνταγματολόγος" με του οποίου τη συναίνεση άλλαξε με τέτοιο τρόπο το Σύνταγμα ώστε να μπει η ταφόπλακα πάνω από τη δημόσια υγεία. Ο άνθρωπος που έκλεισε δεκάδες νοσοκομεία αντί να ανοίξει νέα, αφού η χώρα έχει γεμίσει με εκατομμύρια λαθραίους. Ο άνθρωπος που μας ανακοίνωσε μέσα στο Κοινοβούλιο το ακριβές ποσοστό αύξησης του δείκτη αυτοκτονιών στην Ελλάδα, χωρίς να ντραπεί.

    Ο "συνταγματολόγος"... Τιμωρία θα υπάρξει ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμφύλιο θέλει;
    Θα τον έχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H επιλογή των λέξεών του έχει σημασία. «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κύριο Παπανδρέου θα γίνει μακελειό». Ή εμείς δηλαδή ή τα τανκς. Ή θα μάθετε ότι μάθετε και θα το βουλώσετε ή χρατς! είστε τελειωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενω αν τολμησει καποιος να θιξει τα συμφεροντα της πατριδας μας τοτε,κ.Λοβερδο,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να σκυβεις και να το ευχαριστιεσαι κιολας!
    Τις απειλες σου στο σπιτι σου και στο βοθροκομμα σου!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΠ είναι ήδη νεκρός. Ο Λοβέρδος και η Διαβολοπούλου έχουν σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κατάλαβα ποιος θα το κάνει το μακελειό, γιατί δεν τον ρωτάει κάποιος; Οι ανύπαρκτοι πλέον οπαδοί του; Μήπως οι αλλοδαποί του; Εκτός εάν εννοεί ότι θα προκαλέσουν οι τρεις συγκυβερνώντες (δηλαδή η Γκόλντμαν Σακς) δικτατορία με πραξικόπημα και όποιος μιλάει κατά του χρέους και της τρόϊκας θα εξορίζεται ή απλά θα τελειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ξεχνας ουτε στιγμη τα κοπροσκυλα του Δημοσιου .
    Δεν ειναι τυχαιο που τους αφηνουν για το τελος .
    Οσο ψευτικες και αν ειναι τα ποσοστα που δινουν στα μαντρια τους , ειναι ενα πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας .
    Και αυτοι για να μην πεινασουν οπως οι αλλοι , θα τους υπερασπισουν , μαζι παντα με τους αριστερους και λοιπους λουλουδες .
    Εχουν και τους λαθραιους , οποτε .....
    Μην τους υποτιμας . Ειναι στα τελευταια τους και ειναι αδιστακτοι .
    Ο ΘΕΟΣ να βοηθηση μονο , γιατι αν γινουν αυτα που εχουν στο μυαλο τους , θα ζησουμε διαβολομερες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι φανεροτατω πλεον οτι οι φασιστες δεν εχουν κανεναν ενδιασμο και τιποτα αρκει να κανουν και να εκτελεσουν αυτο το σχεδιο που εχουν εντολη αυτος ο μπασταρδος μηλαει για μακαιλιο πρεπει να τον μακελεψουμαι εμεις οπυο τον πετυχενουμε ξυλο εχει μια γκαλερι στον ν κοσμο ομακελαρις εμπρος της πατριδος παιδια οπλιστητε και στην δοξα ξανα ξεσυκοθηται φετες τον πουστη νατον κανουμε ρε οι μπασταρδοι θελουν να δουν αιμα απο τον λαο μας τα πηραν ολα τωρα θελουν και αιμα θα δουν το δικοτους αιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ LOVERDO! ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Συνταγ μαλακολόγος "Βασιλάκης Καϊλας",αφού αυτός και η
    παρέα του κατέλυσαν το Σύνταγμα,κατέστρεψε την υγεία,τώ- ρα απειλεί με μακελειό.
    Δεν υπάρχει τιμωρία σ'αυτό τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να μην γίνει μακελειο αθώωσαν με 7 έναντι 6 στο Ειδικό Δικαστήριο τον Α. Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Αυτά θυμάται Ο τσαμπούκ-Λοβέρδος και το λέει από τώρα για να προλάβει την Εξεταστική αλλά και να γλέιψει τους παπανδρεϊκούς στο Εθνικό Συμβούλιο για να τον χρήσουν διάδοχο. Αν δεν βγει τότε να δούμε τι θα λέει τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]