Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μητέρα πατρίδα βλέπει ο Χριστόφιας την Τουρκία!


  • Δηλώσεις σοκ Χριστόφια! "Ελλάδα και Τουρκία, μητέρες πατρίδες"
Εξομοιώνει την Ελλάδα και την Τουρκία ως «μητέρες πατρίδες» της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας, μιλώντας στη Χουριέτ και στο CNN Turk!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ν.Μελέτη ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι «η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία. Οι μητέρες πατρίδες να μας αφήσουν ήσυχους και να συμβάλουν στη λύση»!

“Στο πλαίσιο της γνωστής ιδεολογικής οπτικής με την οποία αντιμετωπίζει την ιστορική πορεία της Κύπρου ο κ. Χριστόφιας δεν περιορίσθηκε μόνο στην προσβλητική αυτή για την Ελλάδα αναφορά”,γράφει ο Ν.Μελέτης αλλά συνέκρινε και εξομοίωσε την εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση της ΕΟΚΑ με την τρομοκρατική και διχοτομική δράση της παράνομης οργάνωσης ΤΜΤ, που είχε ιδρύσει το τούρκικο παρακράτος και ο Ρ. Ντενκτάς. «Στην Ιστορία της Κύπρου, τόσο η ΕΟΚΑ όσο και η Τουρκική Οργάνωση Αντίστασης δεν πρόσφεραν στις δύο κοινότητες παρά μόνο τον φανατισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κ.Χριστοφια,

    φανταζομαι πως η μητρικη ελληνικη γλωσσα,η Ορθοδοξια,ο εθνικος υμνος,η πολιτιστικη κουλτουρα της Κυπρου δια μεσου των αιωνων και η Ιστορια της Κυπρου που αποδεικνυει περιτρανα την ελληνικοτητα της θα ειναι ψιλα γραμματα για εσας!
    Αν 450 χρονια Οθωμανικης κατοχης μετατρεπουν την Τουρκια ως "μητερα-πατριδα" της Κυπρου,τοτε θα πρεπει και εμεις εδω στην Ελλαδα να θεωρουμε τους Τουρκους "συμπατριωτες μας"!
    Οσο για την εξομοιωση της ΕΟΚΑ με τις παρακρατικες οργανωσεις των Τουρκων,θα τριζουν τα κοκκαλα ολων των ηρωων που εδωσαν την ζωη τους για την ανεξαρτησια της νησου.
    Για τον ρολο των Αγγλων,για την συνεργασια τους με τους Τ/κυπριους,για τις δολοφονιες τουρκων απο τους ιδιους τους τουρκους,και για τους απαγχονισμους των Κυπριων ανηλικων απο τους Αγγλους ουδεμια κουβεντα!
    Και το πιο σημαντικο:
    Η ΕΟΚΑ δεν στραφηκε ποτε κατα των Τ/κυπριων.
    Ο Γριβας ειχε ως στοχο τους Αγγλους ,και οχι μονο αυτο,αλλα ετεινε και χερι φιλιας και συνεργασιας προς τους Τ/κυπριους για να συναγωνιστουν κατα των Αγγλων!
    Ασχετως αν τελικα οι Εγγλεζοι εκμεταλλευτηκαν τους Τ/κυπριους προς οφελος τους με την αναμιξη της Τουρκιας!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]