Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δέκα εκατομμύρια Έλληνες ορθόδοξοι … μειονότητα στην χώρα τους


Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και πολλά σχόλια για το θέμα.

Ξαφνικά, παραμονές της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης βγαίνει -τυχαία;– ένταλμα σύλληψης του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ.

Με μια φαινομενικά απλή κίνηση της… “ανεπηρέαστης Δικαιοσύνης” (βλ. σχετικά και σχετικές δηλώσεις των κ Πεπόνη και Μουζακίτη!), προσέξτε, συνοπτικά και επιγραμματικά, πόσα «τρυγόνια» επιτυγχάνεται:

Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά εγκλήματα και τις πραγματικές ευθύνες, ενόψει μάλιστα της πλήρους κατάρρευσης της χώρας.

Ενεργοποίηση των «αντικληρικαστικών» αντανακλαστικών μέρους του λαού (κυρίως, αλλά όχι μόνο, της αριστεράς) με τον ίδιο αποπροσανατολιστικό στόχο: Όταν ο κόσμος αύριο πεινάει, με τις πληθωριστικές κουρελοδραχμές, η απάντηση θα είναι εύκολη, «τα λεφτά (που υπήρχαν!) τα φάγαν οι καλογέροι»!

Τεχνητός διχασμός του λαού σε «προοδευτικούς» και « Θεούσους» για να κρυφτεί η πραγματική κόντρα (λαμόγια και παρατρεχάμενοί τους εναντίον Ελληνικού Λαού).

Επιδείνωση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας σε μια στιγμή που αφενός η χώρα μας έχει ανάγκη κάθε σύμμαχο και αφετέρου η Μόσχα εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να προωθήσει τις θέσεις της στο Άγιον Όρος.

Αναθέρμανση, ενόψει εκλογών, του ανύπαρκτου «σκανδάλου του Βατοπεδίου», για να πληγεί η Ν.Δ.

Βέβαια, όλα αυτά είναι τελείως “τυχαία”.

Και κάνω τώρα εγώ μια υπόθεση εργασίας: Αν λέω, αν παραμονές του Ραμαζανιού έβγαινε ένταλμα σύλληψης του Ιμάμη των Αθηνών τι θα γινόταν;

Επανάσταση. Όλες οι μουσουλμανικές κοινότητες της Ελλάδας συνεπικουρούμενες κι από τους δικούς μας ευαισθητοποιημένους προοδευτικούληδες, θα ωρύονταν σε συλλαλητήρια συμπαράστασης. Θα καιγόταν το σύμπαν.

Τελικά μήπως 10.000.000 ορθόδοξοι είμαστε στη χώρα μας … μειονότητα;


Σχόλιο ιστολογίου: Συμπληρώνοντας την ερώτηση: τι θα γινόταν αν η Ελληνική Δικαιοσύνη έβλεπε (επιτέλους) τις επικίνδυνες για αναταραχή της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας "παρεμβάσεις" του ψευτομουφτή Αμέτ Μέτε στην Θράκη και διέτασσε την προφυλάκισή του; Ή τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται από την Δικαιοσύνη, επειδή θα μπορούσαν να ταράξουν την "ελληνοτουρκική φιλία", αλλά παίρνονται άλλες αποφάσεις που διαιρούν -επικίνδυνα- την Ελληνική κοινωνία; Καλή Χρονιά να έχουμε και καλά μυαλά σε όλους μας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2000 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ κ.ο.κ ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ .... ΠΑΠΟΥΛΑ !! Ο Κωστάκης το ... ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω πως πρεπει να καταλαβαιτε πως οι Ελληνες ειναι απο αρχαιοτατων χρονων εχθροι των εβραιων.
    Το χριστιανικο δογμα ειναι εξ ολοκληρου εβραικο, μεσω αυτου του δογματος οι εβραιοι διεισδυσαν μεσα στο Ελληνικο κρατος, την Ελληνικη κοινωνια και προσπαθησαν (εν μερη το πετυχαν) να αλλαξουν τον Ελληνικο τροπο σκεψης. Εαν διαβασετε λιγο περισσοτερο ιστορια και ανοιξετε το μυαλο σας σε νεα δεδομενα που δεν θεωρουσατε "λογικα" εως σημερα ισως να βρειτε τον λογο για τον οποιο γινονται ολα αυτα. Σας παρακαλω να αποβαλετε τον δογματισμο σας για καποια θεματα και ιδεες που ακολουθειτε ολη σας την ζωη και να αποκτησετε μια "παιδικη" περιεργια για αυτες σας τις ιδεες, ετσι ωστε να καθησετε να μελετησετε και να κατανοησετε τα κοινωνικα στερεοτυπα και να ανακαλυψετε εαν οντως αξιζει να πιστευετε σε καποια πραγματα η οχι. Εαν μελετησετε σωστα τοτε θα μαθετε την αληθεια για την εβραικη θρησκεια και την διαφορα της με τον Ελληνικο τροπο σκεψης (προτιθεμαι να δωσω οσες πληροφοριες εχω για να βοηθησω οποιον θελει να μαθει καποια πραγματα, αν και με το ιντερνετ και μονο εχετε πολλες πηγες για να μελετησετε). Ο Νιτσε ειχε περιγραψει στο βιβλιο του "ταδε εφη ζαρατουστρα" πως ο ανθρωπος ειναι πραγματικα ελευθερος μονο οταν εχει καταφερει να αναλυσει, να μελετησει και να κατανοησει για ποιον λογο πιστευει και ακολουθει καποιες ιδεες, απο την στιγμη που επιλεγει να μην υποκειται σε κοινωνικα "πρεπει και μη" αλλα καθε τι που πραττει και πιστευει ειναι προιον δικης του αναλυσης και επιλογης, τοτε αγγιζει την πραγματικη ελευθερια.

    Θερμες ευχες για μια δημιουργικη χρονια
    με υγεια, ελπιδα και
    δυναμη για αλλαγες.

    Καλη 'λευτερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε 4.50, μήπως η ενθουσιώδης προτροπή σου για μελέτη της ιστορίας μας θα έπρεπε να απευθυνθεί στον εαυτό σου πρώτα;Τι σχέσει έχει ο Τριαδικός Θεός στον οποίο πιστεύουμε οι Ορθόδοξοι με το Γιαχβέ των Εβραίων;Αλλωστε , ως γνωστόν , από τους Εβραίους σταυρώθηκε ο Ιησούς, ενώ από τους Ελληνες δοξάσθηκε.(μη ξεχνάς το "ελύληθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου" και τη συνέχεια που περιλαμβάνεται σε κείμενα των πρώτων χρόνων του Βυζαντίου "Ελλάς μόνη ανθρωπογονεί".Αν τώρα εσύ που φοίτησες στη Μεγάλη των Μασώνων Σχολή βρήκες την αλήθεια (αφού αυτό εξυπηρετεί τη νοημοσύνη σου)όχι και να παραπέμπεις σε βιβλία λες και είσαι ο μόνος γνώστης της Ιστορίας. Αυτά τα λίγα γιατί το κακό που κάνουν στην πατρίδα μου οι ημιμαθείς με πονάει πιο πολύ τώρα από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Λογω του ευρους του σχολιου το χωριζω σε δυο μερη)

    Καποιοι συνεχιζουν να εξομοιωνουν τον Ιουδαϊσμο με την Ορθοδοξια,τελειως λανθασμενα.
    Ο Ιαχβε -ο Θεος των Εβραιων- με την παραδοση των δεκα εντολων στον Μωυση δεν ειχε την εννοια του "Ενος Θεου Παντοκρατορος παντος του κοσμου και πασης της ανθρωποτητας"!!
    Η ορολογια "Παλαια Διαθηκη" ειναι αγνωστη στη Ιουδαϊκη θρησκεια!!
    Για τους Εβραιους ισχυει ο ορος "Οανάχ" ή ΤΟRAX που δεν εχει καμια σχεση με την χριστιανικη ορολογια,διοτι περιλαμβανει σε βιβλιο την ανεξαρτητη θεοπνευστη ιστορια των Εβραιων,οι οποιοι δεν συνταυτιζουν την ιστορια τους με τα χριστιανικα ευαγγελια.
    Τον ορο "Παλαια Διαθηκη" υιοθετησαν οι Πατερες της χριστιανικης θρησκειας,προς τιμην του Απ.Παυλου , ο οποιος πρωτος τον χρησιμοποιησε και τον συνδεσε με την "Καινη Διαθηκη" σε ενιαιο συνολο για να συνδεονται σε κοινο Θεο ο Ιουδαϊσμος με τον Χριστιανισμο και διοτι ο Ιησους αναφερεται στην εβραϊκη ιστορια(Οανάχ) και ειδικοτερα και στους προφητες τους.Οποιος μελετησει την Παλαια Διαθηκη αντιλαμβανεται οτι ο Θεος των Εβραιων,ο πολεμοχαρης και εκδικητικος,πουθενα δεν μοιαζει με τον Θεο των Ευαγγελιων,της Αγαπης και της Ειρηνης!!

    Επιπλεον..
    Σε συγκεκριμενα εδάφια της Παλαιάς Διαθήκης αποδεικνυεται ο μισελληνισμός των Εβραιων που έφτασε σε τέτοιο σημείο θράσους και ασέβειας ώσπου να θέτουν ακόμη στο στόμα του Πανσόφου Θεού τα εξής:
    Ιεζεκιήλ κεφ.ΚΕ’ παρ.16
    «Τάδε λέγει ο Κύριος: Ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλoφύλους και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν,και ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας,και επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκηση μου επ’αυτούς.»
    Μετάφραση:
    (Αυτά λέγει ο Κύριος: Να εγώ θα σηκώσω το χέρι μου κατά των αλλοφύλων και θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες και θα καταστρέψω τους παραλιακούς λαούς και θα τους εκδικηθώ πολύ,για να μάθουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος που τους εκδικούμαι )

    Ζαχαρίας Κεφ Θ’ Παρ 11-16
    «...Και εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού και Κύριος εσταί επ’αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολίς...και καταχώσουσι αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκπίονται αυτούς ως οίνον και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστήριον..»
    Μετάφραση:
    (Και θα ξεσηκώσω τα τέκνα σου ,ω Σιών,κατά των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως μαχαίραν πολεμιστού.Και ο Κύριος θα επέλθη κατά τούτων ως βολίδα αστραπή..και θα καταστρέψουν αυτούς με λίθους σφενδόνης και θα πιουν το αίμα τους όπως πίνουν το κρασί, και θα γεμίσουν με αυτό τις φιάλες του θυσιαστηρίου)


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (συνεχεια σχολιου)

    Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο Ιησους Χριστός για του Έλληνες που ζήτησαν να τον συναντήσουν.
    Το πλήρες κείμενο βρέθηκε το 1974 σε χειρόγραφο του Ευσεβίου του Παμφίλου ,επισκόπου Καισαρείας το 265 μ.Χ στην βιβλιοθήκη του Βατικανού,υπό του καθηγητή Ελευθερίου Πρόκου συμμετέχοντας στην επιστημονική επιτροπή της UNESCO.
    «Νυν ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογονεί ,φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον ,λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην»
    Μετάφραση
    «Τώρα ήλθεν η ώρα δια να δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου,διότι η Ελλάς είναι φυτόν ουράνιον και θείον κόσμημα ακριβούς γνώσεως , η οποία γεννά σκέψιν και λογισμόν που συνυπάρχουν και συλλειτουργούν με την επιστήμην.

    Τέλος ο Ιησούς στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο Η’ 44,45 αναφέρει:
    «....Εσείς (οι Ιουδαίοι) έχετε δια πατέρα σας τον Διάβολο και τις επιθυμίες του πατρός σας πραγματοποιείτε και δεν ακολουθείτε τον δρόμο της αλήθειας,διότι δεν υπάρχει κόντα στον Διάβολο...»

    Ιστορικες λεπτομερειες απο τις οποιες αποδεικνυεται ο διαχρονικος ανθελληνισμος των Εβραιων ειναι παρα πολλες!
    Οσον αφορα τον Μ.Αλεξανδρο,ηταν η αφορμη για τον εξελληνισμο των Εβραιων της Αιγυπτου,χαρη των οποιων ο Πτολεμαιος Β' ανεθεσε σε 70 φιλολογους την μεταφραση της Παλαιας Διαθηκης στην Ελληνικη γλωσσα.
    Ηταν ο Μ.Αλεξανδρος που εξασφαλισε στους Εβραιους της Παλαιστινης το προνομιο να διατηρησουν τον Μωσαϊκο Νομο ,τη Διαθηκη ,τους θεσμους και τα εθιμα τους.
    Οι εξελληνισμενοι Εβραιοι ομως περιθωριοποιουνταν απο τους εκ παραδοσεως Εβραιους οι οποιοι θεωρουσαν τους πρωτους ως "προσήλυτους" και μη ισοτιμους!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπαμαι για την αρνητικοτητα σου ανωνυμε (2 Ιανουαρίου 2012 7:38 μ.μ. ) εαν ειχα καποια σχεση με τους μασονους σιγουρα δεν θα ελεγα αυτα που ελεγα, διοτι εαν γνωριζες τις θεσεις των μασονων δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που υποστηριζω. (εγω παντως ημουν ευγενικος και δεν προσεβαλα κανεναν με αυτα που εγραψα)

    Οσον αφορα την εχθρα των εβραιων προς τους Ελληνες ειναι θεμα οπτικης γωνιας και αντιληψης, βεβαια εστιασατε μονον σε αυτο το σημειου του σχολιου(και οχι σε καποιο αλλο, ουτε καν στην γενικη ιδεα) που ειναι και το μονο που μπορειτε με καποια στοιχεια που κατεχετε να διαφωνησετε. (δυστυχως δεδομενου των συνθηκων δεν μπορουμε να κανουμε διαλογο)

    Οι Ελληνες υπαρχουν πολλες χιλιαδες χρονια πριν την εμφανιση των χριστιανων, αυτη την στοιχειωδη γνωση την εχουν οι μαθητες του δημοτικου που αρχιζουν να μαθαινουν ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]