Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεύθερη η χρήση ναρκωτικών, δια χειρός ΠΑΣΟΚ!


Ο εκ Λυκουρίας Καλαβρύτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, αφού ανεσύρθη από υπόγεια της Ιπποκράτους, εστέφθη υπό του Γεωργίου του Β΄ ως υπουργός επί της Δικαιοσύνης.

Χθες εξεπλήρωσε το πρώτο γραμμάτιο πρός τον ευεργέτη του, με την ψήφιση επί της αρχής, από τους προθύμους για όλα ΠΑΣΟΚους συναδέλφους του, του νομοσχεδίου για την ελεύθερη χρήση ΟΛΩΝ των ναρκωτικών.

Το θέμα δεν «έπαιξε» στα κανάλια, μιας και το PSI και η επικειμένη άτακτη χρεωκοπία της χώρας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους. Όμως, η οικονομική κρίση σε μερικά χρόνια θα ξεχαστεί και θα έχει αφήσει πίσω της πολλές πληγές, που με το πέρασμα του χρόνου, αργά ή γρήγορα θα επουλωθούν.

Αλλά η ελεύθερη χρήση και με το νόμο κάθε είδους ναρκωτικής ουσίας, θα δημιουργήσει χιλιάδες πληγές στον κοινωνικό ιστό της χώρας, στους νέους, στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους πολίτες.

Πληγές στους νέους που προκαλεί η εξάρτηση από τις ουσίες, πληγές που δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να θεραπευθούν, αφού με μαθηματική ακρίβεια προκαλούν τον θάνατο.

Πληγές στις οικογένειές τους που ζούν κάθε μέρα το ίδιο δράμα, βλέποντας τα παιδιά να αργοπεθαίνουν μέ αναξιοπρέπεια και εξευτελισμούς.

Πληγές σε όλη την κοινωνία που υφίσταται, πέραν της οικονομικής δαπάνης για την θεραπεία, η οποία όμως σπάνια επιτυγχάνεται, και την εγκληματικότητα που είναι συνδεδεμένη με την χρήση των ναρκωτικών.

Πληγές που μόνον οι πράσινες κότες της βουλής δεν είναι σε θέση να δούν.

Αλλά όλα εδώ πληρώνονται.

Πολλοί από τους βουλευτές που χθες ψήφισαν πρόθυμα ΝΑΙ στην ελεύθερη χρήση ναρκωτικών, είναι ή θα γίνουν γονείς. Τότε θα μετανιώσουν πικρά για την δουλική προθυμία τους, αλλά θα είναι αργά και γι΄ αυτούς και για τα παιδιά τους.

Όμως ο Παπαϊωάννου είναι ευχαριστημένος. Εξετέλεσε την προσταγή του Παπανδρέου, που πρίν μερικά χρόνια συμβούλευε τους Έλληνες να καλλιεργούν χασίς σε γλάστρες στα μπαλκόνια.

Αλλά και ο Παπανδρέου είναι ευχαριστημένος αφού εκτελούσε «άνωθεν» εντολές. Είναι γνωστό ότι ο προϊστάμενος George Soros, δαπανά εκατομμύρια δολλάρια για την χρηματοδότηση οργανώσεων που «αγωνίζονται» για την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών.

Πριν σπεύσει κάποιος «δύσπιστος» να ισχυριστεί ότι όλα αυτά είναι σενάρια συνομωσίας, τον παραπέμπω στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής υπηρεσίας διώξεως ναρκωτικών (DEA), όπου περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια οι δραστηριότητες του George Soros, για την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών. ΕΔΩ

Υστερόγραφο. Όσο για την υβριστική δήλωση του Παπαϊωάννου εναντίον των οικονομικών εισαγγελέων που «τόλμησαν» να δείξουν τον Παπανδρέου και την συμμορία του, ως υπευθύνους για το θέμα της πλασματικής διόγκωσης του χρέους της χώρας μας, δεν εκπλήσσομαι. Ο λόγος είναι απλός : Τι είναι ο Παπαϊωάννου; Μα φυσικά ΠΑΣΟΚ. Αυτό τα λέει και τα εξηγεί όλα.

Δημήτρης Μακρής


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Παιδια ειναι καλο το νομοσχεδιο. Μονο με μαυρη θα δουμε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιποτα , κανενας νομος δεν ισχυει απο τους ολιγαρχες ξενοδουλους χουντικους .
    Οτι και να κανουν , οτι νομο και να ψηφισουν τα κ(υ)νοβουλευτικα αποβρασματα θα καταργηθουν.
    Λιγες ειναι οι μερες τους και το ξερουν . Γι αυτο κανουν οτι τους πουν τα διαβολικα αφεντικα τους , ελπιζοντας οτι θα τους προστατεψουν την ωρα της κρισεως.
    Δεν ξερουν τα καθικια οτι ο διαβολος δεν εχει φιλους ;
    Θα το εμπεδωσουν οσονουπω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fnous-EAM B-3 -11-11-11

    link

    Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας, το χρωστάμε στους εαυτούς μας.
    Αν πιστεύετε ότι γράφονται σωστές σκέψεις ενημερώστε τους γύρω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eλεύθερα τα ναρκωτικά, υποχρεωτική η δωρεά οργάνων. Ποιό κρατίδιο - κοτέτσι - χαμαιτυπείο μας θυμίζουν όλα αυτά; Το Κόσοβο. Άντε και μη χειρότερα συμπατριώτες εκεί που μας κατάντησαν. Αν δεν κάνουμε κάτι να τους πετάξουμε έξω, θα μας αποτελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως οι συριγγες και τα ναρκωτικα δεν ειναι ο πραγματικος κινδυνος!
    Πραγματικος κινδυνος ειναι η ελλειψη παιδειας που δυστυχως αυξανεται με το περασμα των χρονων και το πολυτιμοτερο αγαθο-η υγεια μας- δεν θεωρειται πλεον τοσο πολυτιμο!
    Ειτε η χρηση των ναρκωτικων ειναι ελευθερη ή οχι, ανθρωπος απαιδευτος ειναι καταδικασμενος να σβησει!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε αυτοι η συμορια του γεωργιου β εβαλαν σκοπο να μας κανουν ολους πρεζονια πρεπει να τους κρεμασουμε αναποδα και απο κατω να κεμαι χασυση για να καταλαβουν τι κανου και στον κολοτους μια συριγκα με ηρωινη και στριχλινη ρε αυτοι ειναι ολοι μπασταρδι τους πιραξαν οι εισαγγελεις γιατι θειξαν τον βασειλια ρε τι καθικια ειναι αυτα φωτια και τσεκουρι ρε ρε τι καθομαστε ρε ντου και η κομανετσι κολοτουμπες συνεχια κανει το προδοτακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ὲχω πρὸσφατα ξαναγρὰψει,τα ναρκωτικὰ εὶναι θὰνατος,αλλὰ τα χειρὸτερα ὸλων εὶναι τα ναρκωτικὰ πολιτικὴς υφὴς,τα οποὶα βαφτὶζουν ιδεολογὶες,ενὼ εὶναι αερολογὶες.
    Να διευκρινὴσω πὰντως,ὸτι ὰλλο εὶναι η ιδεολογὶα,και ὰλλο η ιδεοληψὶα,καθὼς και ὸτι δεν εὶναι αυτονὸητο κὰποιο κὸμμα να εὶναι φορὲας ιδεολογὶας,ἢ κατ´αποκλειστικὸτητα και κατ´εργολαβὶα εκφραστὴς αυτὴς.
    Απλὼς,ὸλοι χρησιμοποιοὺν κὰποιο περιτὺλιγμα για την πολιτικὴ τους πραμμὰτεια.
    Και εδὼ ισχὺει η διαπὶστωση του φὶλου ΓΜ,ὸτι δηλαδὴ απαιτεὶται παιδεὶα για να μπορεὶ ο ὰνθρωπος να διακρὶνει τις παγὶδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και ο εθισμός στον τζόγο είναι δηλητήρια που σκοτώνουν έναν, αλλά δηλητηριάζουν τη ζωή πολλών γύρω του. Μαρτύριο για τις οικογένειες των θυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]