Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΝ αναγνωρίζει το εθνικιστικό κόμμα των "τούρκων" της Θράκης


Τελικά, θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για το κατά πόσο οι αντιμνημονιακοί πολιτικοί του Κοινοβουλίου μπορούν να κατανοήσουν την λέξη πατρίδα, πατριωτισμός και όλα τα παράγωγά τους... Δυστυχώς, ελάχιστα απέχουν από μία στομαχική διαμέσω του παχέως εντέρου εκκένωση αερίων (κοινώς κλανιά). Αφού, οι "βουβές" δράσεις που αναπτύσσουν, μπορεί να μην γίνονται γνωστές σύντομα, αλλά όταν τελικά μαθαίνονται, αναδύουν φοβερή βρώμα!!!

Κάποιοι πολιτικοί, στην αγωνία τους να εξασφαλίσουν ψήφους, έχουν εγκληματίσει κατ' επανάληψη. Και το έγκλημά τους έχει γίνει απέναντι στην χώρα. Γιατί, μόνο ως έγκλημα μπορεί να νοείται η "συνεργασία" του ΣΥΝ (εκεί δεν είναι και ο "πατριώτης" Τσίπρας;) με τους πρακτορίσκους εθνικιστές της Θράκης και το κόμμα που ίδρυσαν (προλειαίνοντας πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στην περιοχή) με την βοήθεια (ηθική και φυσικά χρηματική) της Άγκυρας.

Εμείς παραθέτουμε το παρακάτω άρθρο, προκειμένου να κατανοήσουν κάποιοι πως "ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός" και να είναι πολύ επιφυλακτικοί, επειδή στις ημέρες που ζούμε, δυστυχώς, απέναντι από το κακό μπορεί να βρίσκεται το χείριστο...

Επικίνδυνες πολιτικές ακροβασίες με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ο Χρόνος" ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους αγανακτισμένους πολίτες του κόμματος DEB.
Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΝ με την κίνηση του αυτό αναγνωρίζει ένα κόμμα που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.
Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς. Όπως είχε δηλώσει ο Αλί Τσαβούς πρόεδρος του κόμματος DEB:
«Μια μέρα αυτοί, που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε! Θα ήθελα εκ μέρους της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων της Δυτικής Θράκης, να εκφράσω τις ευχές μου για τη μέρα του δασκάλου, τη μέρα όλων των δασκάλων μας, μνημονεύοντας πάνω απ’ όλα με σεβασμό, το μεγάλο δάσκαλο, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ”.
(http://www.azinlikca.net/eidhseis/deb-thraki-11292011.html).
Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο Τύπου που είχε λόγους για να νομιμοποιήσει και την πολιτική του υπόσταση το DEB, πληροφορούμαστε ότι η συνάντηση έγινε στη νομαρχιακή επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΝ το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με τον αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου όπου συμμετείχε και η πρόεδρος του τμήματος γυναικών του DEB, ιατρός Νέτζιλά Τσαβούς.
Εκεί τους υποδέχθηκαν εκτός του γενικού γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού στην Ξάνθη, Νίκου Καλιαμπάκα και των μελών της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού και ο υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού στον γειτονικό νομό, Χουσείν Ζεϊμπέκ.
Η κίνηση αυτή του ΣΥΝ προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθότι μέχρι σήμερα ήταν γνωστή η θέση του κόμματος ενάντια στον εθνικισμό, την μισαλλοδοξία, και τον ρατσισμό. Φαίνεται ότι η ευαισθησία του κόμματος για τα παραπάνω θέματα αφορά μόνο ότι είναι ελληνικό ή προέρχεται από ελληνικούς κύκλους. Ας μην ξεχνάμε τις κινητοποιήσεις του ΣΥΝ κατά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εθνικισμό, το ρατσισμό και το σωβινισμό.
Όπως όμως αποδεικνύεται ποτέ δεν ασχολούμαστε για τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία που προέρχεται απο τα γειτονικά κράτην πόσο δε όταν μια συνεργασία με ανθρώπους που προωθούν τον τουρκιό εθνικισμό στην Θράκη μπορεί να φέρει περισσότερους ψήφους στις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος, εμείς έχουμε να θέσουμε μία ερώτηση στους νεο-πατριώτες του ΣΥΝ:
Για πόσες ψήφους, ρε ομορφάντρες, είστε διατεθειμένοι να δώσετε και την Ήπειρο στην Αλβανία;

(Πληροφορίες από Defencenet)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ξέραμε ότι σε αυτό το βρώμικο ανθελληνικό παιχνίδι ήταν μανούλες τα δύο μεγάλα κόμματα. Αλλά φαίνεται ότι ο ανθελληνισμός κόμματα δεν κοιτά. Τώρα που πήραν την κάτω βόλτα οι πρασινομπαμπέσηδες και είδαν οι "μικροί" ότι είναι σε άνοδο, βγήκε στη γύρα και η "αριστερά".

    Μα για πόσες ψήφους μιλάμε; Συνείδηση δεν έχετε, ή νομίζετε ότι κάνετε και καλό στον τόπο; Χαμένα κορμιά! Ευτυχώς που υπάρχουν ιστολόγια σαν αυτό, που σας κόβουν τη φόρα με το να ανοίγουν τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ρουφιανοι του Συριζα εχουν αποδειξει το ποιόν τους εδω και χρονια σχετικα με τα εθνικα θεματα!
    Ιδου και τα συντομα και απιστευτα αρθρα-αποδειξεις της προδοσιας τους!

    (http://www.metopo.gr/article.php?id=3249 ) και http://www.metopo.gr/article.php?id=2832


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνον ο ΣΥΝ αλλά και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .....
    ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΥΦΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΩΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ..... (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (!!!). ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" (ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ), ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΔΩ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ".

    ΠΟΣΟ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ?!?!?

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .......
    ΣΚΕΤΕΣ ΓΛΙΤΣΕΣ .....

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ....... ΓΙΑΤΙ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ 45% ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ........ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντως, με μια δεύτερη ματια, για τραγουδιστης σε σκυλάδικα, μια χαρα μουρη εχει ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]