Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Κατασκευή» τα περί επιστροφής 200 εκατ. ευρώ στην Proton;


Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της Τράπεζας PROTON με τη δικαστική δίωξη που έχει κινήσει ζητώντας από τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να επιστρέψει χρήματα τα οποία φέρεται να έχει αποσπάσει με μη νόμιμες μεθόδους από την τράπεζα.

Κύκλοι προσκείμενοι στον επιχειρηματία υποστήριζαν το Σαββατοκύριακο ότι τα δημοσιεύματα που τον έφεραν διατεθειμένο να επιστρέψει στην τράπεζα το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, όχι μόνο δεν απηχούν την πραγματικότητα, αλλά αποτελούν και «κατασκευασμένη υπόθεση».

Οι ίδιοι κύκλοι μάλιστα δήλωναν ότι ο επιχειρηματίας δεν σκοπεύει να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα σιωπηλός και να παρακολουθεί αυτό που θεωρεί ως «πόλεμο λάσπης» και «έμμεσο εκβιασμό», δηλώνοντας ότι η πορεία και η διαδρομή του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας αποδεικνύει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχθεί τον ρόλο του «αποδιοπομπαίου τράγου», συμπληρώνοντας με νόημα ότι «έχει πολλούς τρόπους να υπερασπιστεί τον εαυτό του»…

Επειδή το παρασκήνιο οργιάζει και οι συγκεκριμένες αναφορές δεν μπορεί να αγνοηθούν, λογικό θα ήταν να περιμένουμε… συναρπαστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα το προσεχές διάστημα, οι οποίες υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον! Σε πρώτη φάση καλό θα ήταν να διευκρινιστεί εάν τα περί της επιστροφής αποτελούσαν είδηση, ή… «είδηση».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ενδιαφέρον είναι να μάθουμε κάποτε ποιοί κρύβονται πίσω από τέτοιου είδους "κατασκευάσματα" και σκευωρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]