Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος πάει... Αφρική


Σε ταξίδι για σύνοδο του ΟΗΕ ο Γιώργος Παπανδρέου, την ώρα που αλληλοσφάζονται στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πιο πολύ "μυστήριος ταξιδιώτης" (σαν τον ομώνυμο ρόλο στον "'Αγνωστο Πόλεμο" του Φώσκολου), παρά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πολιτικός παράγοντας της χώρας που ήθελε να σώσει.

Όπως έκανε και στη διάρκεια της διετούς πρωθυπουργίας του, έτσι και τώρα, δρόμο παίρνει – δρόμο αφήνει για ένα ακόμα ταξιδάκι.

Για μια φορά ακόμα ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει ότι δεν του καίγεται καρφάκι για όσα γίνονται στη χώρα και στο κόμμα.

Με το πανάκριβο δισάκι του πηγαίνει στο Ντερμπάν της Νοτίου Αφρικής προκειμένου να λάβει μέρος στη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Μην ξεχνάμε ότι ο αδελφός του Γιώργου, ο Αντρίκος Παπανδρέου ηγείται του ινστιτούτου για την κλιματική αλλαγή, του περίφημου I4Sence. Το ινστιτούτο και οι δραστηριότητές του έχουν προκαλέσει δυσφορία σε πολιτικά στελέχη που εξέφρασαν αιτιάσεις εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και άφησαν αιχμές για εμπλοκή του στην υπόθεση των CDS για τις οποίες δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις όταν ρωτήθηκε πριν από μερικούς μήνες στη ΔΕΘ.

Αυτό και μόνο μας δίνει την αφορμή να παρακολουθήσουμε τι θα ειπωθεί στο Ντερμπάν για τη -λέμε τώρα- κλιματική αλλαγή.

Ας ευχηθούμε ότι κάποτε θα γίνει και διάσκεψη για την αλλαγή αντιλήψεων ή και μυαλών.

Α! Γιώργο, μην ξεχάσεις το παπάκι. Θα νοιώσει μοναξιά μακρυά σου…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην πληρώνουμε εμείς τα ταξίδια του, μπορεί αυτοχρηματοδοτούμενος να πάει και στον αγύριστο. Καλό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]