Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απομυθοποίηση του κυρίου Παπαδήμου


Ο κύριος Παπαδήμος δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι βάζει σε κίνδυνο την υστεροφημία του συμμετέχοντας ως βασικός πρωταγωνιστής σε παιχνίδια που έχουν σχεδιάσει ΜΜΕ, οικονομικά συμφέροντα, ΠΑΣΟΚ, Λάος, και οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο κεντρικός στόχος της παραπάνω αταίριαστης συνομοταξίας προσώπων και κομμάτων είναι να ανακοπεί με κάθε τρόπο η αναρρίχηση της ΝΔ στην κυβέρνηση.

Τα ΜΜΕ και τα οικονομικά συμφέροντα πιστεύουν ότι με την κυβέρνηση Παπαδήμου τα μέτρα λιτότητας θα υλοποιούνται ταχύτερα και χωρίς σοβαρές κοινωνικές αντιδράσεις.

ΠΑΣΟΚ, Λαος, οικογένεια Μητσοτάκη θέλουν την ΝΔ μέσα σε μια κυβέρνηση μεγάλης διάρκειας για να την απονευρώσουν πολιτικά και να την αποξενώσουν κοινωνικά.

Αυτό όμως που θέλουν περισσότερο από όλα είναι η πολιτική εξόντωση του Αντώνη Σαμαρά.

Θέλουν την συντριβή κάθε φωνής με διαφορετική άποψη σε αυτά που έχουν αποφασισθεί στα παρασκήνια.

Η συμμετοχή του σημερινού πρωθυπουργού σε αυτό το άθλιο πολιτικό παιχνίδι πιστοποιείται:

  • Από την ανοχή που έχει δείξει στις συνεχείς επιθέσεις του Υπουργού Οικονομικών σε ΝΔ και Σαμαρά.
  • Από την ανοχή που έχει δείξει σε δηλώσεις στενών συνεργατών του (Σταυρόπουλος-Γιαννίτσης) σχετικά με τον χρόνο των εκλογών προβοκάροντας στην ουσία τις σχέσεις Πρωθυπουργού –ΝΔ.
  • Από την επιλογή του κυρίου Καψή ως κυβερνητικού εκπροσώπου που είναι γνωστό σε ποια σχολεία έχει θητεύσει και τι σηματοδοτεί ως πρόσωπο.

Βέβαια ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να προσανατολίσει στην ίδια κατεύθυνση τέτοιες ετερόκλητες συμμαχίες.

Έτσι καθημερινά ο κύριος Παπαδήμος κινδυνεύει από τους «υποστηρικτές» που αντί να τον βοηθούν τον τραυματίζουν.

Οι συγκρούσεις, Γεωργιάδη εναντίον Παπουτσή, Βορίδη εναντίον Βενιζέλου και Ραγκούση, Χρυσοχοίδη εναντίον Παπανδρέου, αποδεικνύουν την αδυναμία του Πρωθυπουργού να βάλει σε τάξη την κυβέρνηση του και απομυθοποιούν την εικόνα του δεινού μάνατζερ που μπορεί να δίνει λύσεις.

Αποδεικνύουν επίσης ότι ο κ. Παπαδήμος δεν μπορεί να στηρίζετε ούτε σε έναν πολιτικό σαλτιμπάγκο όπως ο Καρατζαφέρης ούτε σε έναν πολιτικά νεκρό όπως ο Παπανδρέου που ψάχνει την δική του Κυριακή του Λαζάρου.

Εάν έχει αντιληφθεί τους κινδύνους που κρύβουν «περίεργοι σχεδιασμοί» και αποφασίσει να αλλάξει ρότα στο πρόσωπο του Σαμαρά θα βρει έναν πραγματικό συμπαραστάτη.

Σε άλλη περίπτωση ο μοναδικός του στόχος είναι να συνεχίσει την προσπάθεια των κυρίων Παπανδρέου-Βενιζέλου να εγκλωβίσουν την ΝΔ και τον Σαμαρά σε ένα αδιέξοδο σχήμα.

Σε μια τέτοια περίπτωση η προσπάθεια του είναι πολύ δύσκολη και βάζει σε κίνδυνο την χώρα αλλά και την φήμη του.

Aris A.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Γιατι να θελουν την εξοντωση του Α.Σ ;
    Τουναντιον !
    Τον ετοιμαζουν για τον επομενο που θα συνεχιση το διαβολικο εργο τους .
    Ρε ψευτο-αναλυτες δεν τρωμε ταραμα! ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    και θα το παρετε και εσεις , πολυ , μα πολυ , γρηγορα .
    Καθε μερα ολο και περισσοτερα προβατα , σας την κανουν απο τις στανες σας .
    Τα γεγονοτα θα σας προλαβουν . Δεν θα μπορεσετε να μας κρεμασετε . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν "φυτευτό" πράκτορα των διεθνών τραπεζιτών τοκογλύφων; Ήταν κάποτε επικεφαλής της ΕΚΤ, αφού είχε προηγουμένως χρηματίσει και στο ΔΝΤ (ή σε άλλο αμερικανικό παρακλάδι), και δεν ήξερε, υποτίθεται, αυτός ο κατά τα άλλα εκλεκτός οικονομικός εγκέφαλος, ότι η Ελλάδα θα οδηγείτο με μαθηματική ακρίβεια στη χρεωκοπία, αν σταματούσε η "φάμπρικα" των δανείων στην οποία την έβαλε ο άλλος εκλεκτός οικονομικός εγκέφαλος Σημίτης.

    Φυσικά την αρχή είχε κάνει ο αλήστου μνήμης χαρισματικός "πρωθυπουργός με το ζιβάγκο" (ο Ανδρέας, ο απρόβλεπτος, ο παπανδρέου, ο "πηδηχτάκιας").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σοβαρα νιμιζεται οτι ο παππαδημου νοιαζεται για την υστεροφημια του. ο ανθρωπος ειναι φυτευτος να κανει τη δουλεια που του δωσανε και μετα θα το ριξει οτι φταινε τα 3 κομματα που δεν δουλεψε σωστα το σχημα της κυβερνησης. μολις τελειωσουν αυτος θα ξαναγυρισει σε μια καλοπληρωμενη θεση και θα συνεχισει αφανης να οριζει τις τυχες μας απο τις ευρωτραπεζες στα @@@@@@ του για το τι θα λεμε εμεις μετα ο ανθρωπος ειναι ψεκαστε ξεκανετε τους τελειωσαμε και παμε για αλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]