Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O «επαναστάτης» Χρυσοχοΐδης... αυτοσυγκεντρώνεται!


Η μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται αμείωτη μεταξύ των δελφίνων, οι οποίοι καθημερινά εντείνουν τις προσπάθειες αυτό-ανάδειξής τους αλλά και ταυτόχρονα τις προσπάθειες υπονόμευσης των υπολοίπων.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λοιπόν, κάνει άλλη μια επιθετική κίνηση στη βιασύνη του να βγει "μπροστά", μπαίνοντας ταυτόχρονα στο "μάτι" των υπολοίπων υπολοίπων δελφίνων... Πραγματοποιεί "ανοιχτή" συγκέντρωση αύριο Σάββατο (17/12/2011) στις 17:30 στο ξενοδοχείο "Κάραβελ».

Την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος που γνωρίζει όλα όσα λέγονται, όλα όσα γράφονται και όλα όσα «ακούγονται», ο Καρχιμάκης, θα στείλει τους δικούς του ανθρώπους του για να δει ποιοί θα πάνε... και να πάρει τα κατάλληλα μέτρα στέλνοντας τις «κατάλληλες» προειδοποιήσεις στους υπό αποσκίρτηση από το ΠΑΣΟΚ.

Αρχίζει λοιπόν το μεγάλο πανηγύρι στο ΠΑΣΟΚ, ενώ όλες οι πληροφορίες λένε ότι την άλλη Τετάρτη στο Πολιτικό Συμβούλιο ο Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του και μάλλον θα αρχίσει ο χορός... Ένας χορός τα βήματα του οποίου ίσως να μην γίνουν ποτέ γνωστά, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του το παρασκήνιο θα είναι εντονότερο από το προσκήνιο.

Μέσα σε αυτά στα πλαίσια της διαφοροποίησής του από τους υπόλοιπους, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε χθες σε μία «συγκλονιστική ομολογία», μη διστάζοντας να πει πως «εάν όλα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα, συνέβαιναν σε κάποια άλλη χώρα, θα είχε γίνει επανάσταση»!!! Και εάν αυτή η «ομολογία» αποτελεί πρόκληση, ταυτόχρονα επιχειρείται να αποδοθεί σαν απόπειρα αυτοκάθαρσης αλλά και έγερσης του κοιμώμενου λαού, εμφανίζοντας τον κύριο Χρυσοχοΐδη ως… «επαναστάτη»!!! Φυσικά, στην δήλωσή του αυτή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην πραγματικότητα θρασύτατα προκαλεί τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους ουσιαστικά (δικαίως) χαρακτηρίζει ως άβουλα όντα, ανίκανα να κατανοήσουν και να υπερασπιστούν δικαιώματα πολιτικά και ανθρώπινα που έχουν ισχύ σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκτός από την σημερινή Ελλάδα, που την διοικεί (και όχι κυβερνά) ο τραπεζικός Λουκάς Παπαδήμος, μετά από την καταστροφική «διέλευση» της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και ελέω του υπολοίπου κοινοβουλευτικού πολιτικού κόσμου. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης, όμως είπε μία σκληρή αλήθεια ξεχνώντας κάτι πάρα πολύ βασικό. Ο ίδιος ήταν υπουργός επί σειράς κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ήταν υπουργός στην (μειο)δοτική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και συνεχίζει να είναι υπουργός στην χωρίς λαϊκή εντολή κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Προφανώς, ο κύριος Χρυσοχοΐδης αρέσκεται να «επαναστατεί» από τη θέση της υπουργικής του καρέκλας και από όσα προνόμια (συν την ασυλία) του παρέχει το σύστημα και η κυβέρνηση (ή κυβερνήσεις) που καταγγέλλει.

Βέβαια, «είναι πολύ αργά για δάκρυα» τόσο για τον κύριο Χρυσοχοΐδη, όσο και για πολλούς άλλους στο ΠΑΣΟΚ, αν όχι για το «όλον ΠΑΣΟΚ». Ίσως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να βγάλει στη φόρα τους «άσους» που σίγουρα κρατάει, προκειμένου να γίνει πειστικότερος για την διάθεσή του να επιφέρει κάθαρση… «Άσους», τους οποίους είναι απολύτως βέβαιο πως έχει στη διάθεσή του και είναι περισσότερο από βέβαιο πως θα τους χρησιμοποιήσει σταδιακά, μέχρις απολύτου εξουθενώσεως των υπολοίπων δελφίνων, χωρίς να εξαιρείται φυσικά και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου από τις «επιθέσεις» που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γνωστός όχι μόνο ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τα Wikileaks, την «ομιλητικότητά» και την γενικότερη προθυμία του για συνεργασία με την αμερικανική πρεσβεία.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Χρυσοχοΐδης δεν είναι ένας "επαναστάτης χωρίς αιτία". Το αντίθετο μάλιστα ισχύει, αφού η όποια επανάστασή του σκοπεύει στην επιμήκυνση των όσων ο ίδιος καταγγέλλει, στην παραμονή του στην πολιτική αλλά και στην ασυλία που αυτή παρέχει (μέχρι σήμερα)...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Υαινες, αρουραιοι,κοπροσκυλα, που δαγκωνουν το ενα το αλλο,την μοιραια ωρα, λιγο πριν το τελος.
    Ειναι φανερο πλεον και στους πιο ηλιθιους, οτι μας εχουν για τελειως χαϊβανια.
    Οι βιαστες παριστανουν τους ψυχολογους, που θα γιατρεψουν τα θυματα τους!
    Αλλα...μωραινει Κυριος....
    Το μεγαλο κακο ειναι οτι θα πανε μερικοι προσκυνημενοι να τον ακουσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ηomo homini lupus", έλεγαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι. "Ο άνθρωπος του ανθρώπου λύκος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]