Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καυγάς Κακλαμάνη - Βενιζέλου μέσα στη Βουλή


  • Ο Κακλαμάνης τα 'χωσε στους οικονομικούς υπουργούς και κατήγγειλε τραπεζίτες και καναλάρχες...

"Καλέστε τους διοικητές των τραπεζών να σας πουν ποιοι βγάλαν τα λεφτά έξω" , είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης από το βήμα της Βουλής, μιλώντας για θέατρο, που παίζεται μέσω των καταχρεωμένων στις τράπεζες, ΜΜΕ.

"Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο οι τράπεζες να κανονίζουν ποια κανάλια θα κλείσουν και ποια όχι", πρόσθεσε ο Κακλαμάνης, αναφέροντας εδώ και την περίπτωση της "Ελευθεροτυπίας".

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε επίσης για το σκάνδαλο της Proton Bank, το Λαυρεντιάδη, τα 155 δις που έχουν ενθυλακώσει οι τράπεζες από το 2008 εώς σήμερα.
Θιγμένος ο Μπενύτο-επειδή προς αυτόν απευθυνόταν ο Κακλαμάνης-ζήτησε να παρέμβει, λέγοντας, "μη μου υψώνετε εμένα τη φωνή, κύριε Κακλαμάνη".

Επί της ουσίας, όμως, κατέφυγε σε τεχνάσματα και ως συνήθως, σε χοντρά ψέμματα.
Είπε πως "έχουμε στα χέρια μας τα ονόματα. Ποιοι βγάλαν τα λεφτά τους έξω και θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο. Απλώς περιμένουμε την άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων".

Φυσικά, λέει ψέμματα, γιατί η Αρχή έχει δώσει ήδη το πράσινο φως. Όσον αφορά τα ΜΜΕ, έκανε τη γνωστή ντρίπλα, ζητώντας από τη Βουλή να αποφασίσει αν αυτά αντιμετωπίζονται ως επιχειρήσεις, όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις, ή θα πρέπει να τελούν υπό ειδικό καθεστώς...

Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει να θυμίζει αρένα. Και από αυτήν θα βγούνε ζωντανοί ή εκτός φυλακής όσοι πείσουν για την αγαθότητά και την φιλοπατρία τους... Προφανώς θα αλληλοφαγωθούν και σε λίγο καιρό θα συνεχίσουν να είναι σύντροφοι πίσω από τα σίδερα της φυλακής... όσοι από αυτούς σταθούν τυχεροί...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ελεος ρε μαγκες!
    Κανεις δεν παιρνει σοβαρα τους εφιαλτες-αρλεκιν.
    Αυτοι ειναι ζωντανοι-νεκροι.Ας αφησουμε τους νεκρους με τους νεκρους.
    Εμεις τι πρεπει να κανουμε;Πως θα τα βγαλουμε περα;Πως θα ταίσουμε τα βλασταρια μας;
    Πως θα αμυνθουμε απο το ρεμπελο; Ατομικα και ομαδικα.
    Πως θα ξετιναξουμε τους χουντικους;
    Αυτα μας ενδιαφερουν.
    Οσο για αυτους υπαρχουν τα βιντεο και θα τα δειχνουμε στις επομενες γενεες,ως παραδειγμα προς αποφυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κακλαμανης φερεται να ειναι ο τριτος "λαγος"!
    Πρωτος ο Λοβερδος στο MEGA μια Κυριακη με το "λεφτα δεν υπηρχαν",δευτερος ο Χρυσοχοϊδης παλι στο MEGA, και μαλιστα στην ιδια εκπομπη,για τις πολιτικες ευθυνες για την διαφθορα, και για την ανικανοτητα του πολιτικου συστηματος και τωρα και ο Κακλαμανης!
    Πολυ αργα για δακρυα!
    Ισως εχουν λιγο χρονο ακομη για να νοικιασουν ελικοπτερο!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]